W tym temacie proszę wpisywać ciekawe cytaty ze świata sportów walki: You put the devil on the other side and I will come to fight - Royce Gracie, legenda MMA I'm so bad that I make even medicine sick - Muhammad Ali, legenda boksu
http://chaelsonnensaidso.com/ "That's the life of a gangster, Goldberg." "I'm like Jon Jones, I sound like Shawn Combes, and I've got trombone size stone like John Holmes!" (konferencja, dzień przed ważeniem przed Sonnen/Silva II)
"When you're the greatest fighter today. they've got a name for you. They don't call you a great fighter, they call you Chael Sonnen, beat me... If you can.
"Finally, baby, finally. It's destiny that we meet" - Carwin po wygranej z Mirem i ogłoszeniu walki unifikacyjnej z Lesnarem
Wolałbym mądre/kozackie cytaty niż te pokazujące fighterów z nienajlepszej strony :) Czułbym się oszukany, gdyby ktoś oszczędzał mnie na ringu. Partner ma mi pomóc przezwyciężyć własną słabość (...) musisz zwalczać strach i zaakceptować ból, musisz odrzucić, wręcz unicestwić własne ja - to jest szkoła umierania. - Marek Piotrowski, legenda kick-boxingu
Ken Shamrock do Tito Ortiza przed ich pierwszą walką na UFC 40 - "Im gonna beat you to a living death." :-)
Mi sie ostatnio spodabał ten cytat z Diaza, co któryś z Was ma w avku: " BAD FOR THE SPORT? .... " A do języka codziennego jakoś tak naturalnie uzywam od czasu do czasu: " I'm not impresed by your performance "