lugasek
UFC Middleweight
Ja Ci wysyłałem najnowszą wersje jaka była. Teraz jest 1.22. 1.03 to była wersja na premiere. Masz te pliki na dysku jeszcze?Z któregoś z Twoich linków, ale nie pamiętam który, bo najebany byłem od opijania karty graficznej![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja Ci wysyłałem najnowszą wersje jaka była. Teraz jest 1.22. 1.03 to była wersja na premiere. Masz te pliki na dysku jeszcze?Z któregoś z Twoich linków, ale nie pamiętam który, bo najebany byłem od opijania karty graficznej![]()
Po instalacji wyjebałem instalkę, pewnie coś pojebałem i nie instalowałem łatek i dlatego miałem jakieś dziwne problemy z renderem postaci.Ja Ci wysyłałem najnowszą wersje jaka była. Teraz jest 1.22. 1.03 to była wersja na premiere. Masz te pliki na dysku jeszcze?

Z tej wersji nie ma sensu patchować. Bo bedzie do pobrania więcej niż cała gra waży.Po instalacji wyjebałem instalkę, pewnie coś pojebałem i nie instalowałem łatek i dlatego miałem jakieś dziwne problemy z renderem postaci.
Jak masz to zarzuć w premiones to zalutuje i jutro z rana zacznę ogrywać.
Czyli muszę lutować całą wersję od nowa. Może być.Z tej wersji nie ma sensu patchować. Bo bedzie do pobrania więcej niż cała gra waży.

Czyli muszę lutować całą wersję od nowa. Może być.![]()
spidersweb.pl
i jak lutowanie?Gra ktoś na ps4pro? Te patche coś poprawiły? Zamówiłem za te 90 zł i w następny weekend będę lutował![]()
Oczywiście, że nie wyszedł.A ten upgrade na nextgeny już wyszedł czy w wafla lecą?
w grudniu zapowiadali, że wyjdzie do połowy tego roku, ale jeśli wyjdzie do świąt to będzie dobrze.A ten upgrade na nextgeny już wyszedł czy w wafla lecą?

Zapowiadali na drugie półrocze:w grudniu zapowiadali, że wyjdzie do połowy tego roku, ale jeśli wyjdzie do świąt to będzie dobrze.
W końcu odpaliłem, pierwsze godziny gry za mną
Wiadomo, że SkyeTylko pamiętaj żeby w burdelu nie wybrać opcji Angel!
No ja nie wiedziałemWiadomo, że Skye![]()

W końcu odpaliłem, pierwsze godziny gry za mną
PCna czym grasz?
ja tezNo ja nie wiedziałem![]()

Najlepsza suka z gier wideo.Panam![]()
patch 1.3 w drodze, jutro o 18:00 ma się odbyć transmisja na twitch ze szczegółami patcha oraz nadchodzącego DLC. czekam.