JigoroKano
Bellator Middleweight
Co takie słabe booody? Samurajuuuu!!!!
just so you know... The game is FIXED :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co takie słabe booody? Samurajuuuu!!!!
Keanu teraz wygląda lepiej, poprawili mu mordę, Panam jeszcze nie spotkałem.Ja mam tylko nadzieję, że nie spierdzielili najlepszego patentu w grze
View attachment 78590
View attachment 78591
Wypisz wymaluj ryba w swojej kamizelce BDSM i jego króliczek.Ja mam tylko nadzieję, że nie spierdzielili najlepszego patentu w grze
View attachment 78590
View attachment 78591
Walka ze Smasherem w oryginalnej wersji to była straszna porażka, można było wejść z gumowym kutasem w ręce i rozjebać całą wieżę Arasaki.Edit . Walka z Adamem też kometnie przemodelowana. Nie ma jak wydać wersję beta i przez trzy lata to naprawiać. Chyba najgorsze gówno jakie spotkało graczy to możliwość ładowania patchy przez internet.
Tęsknię za czasami kiedy w pudełku byl albo dopracowany produkt i studio grało w pierwszej lidze albo gra pełna błędów jak wyroby CD projekt i studio szło na śmietnik.
No właśnie o to mi wciąż chodzi. Ilu ludzi nabrali sprzedając im kopie na PS4 i starego iksa? Wydać byle gówno i oszukać tyle osób.Walka z Smasherem w oryginalnej wersji to była straszna porażka, można było wejść z gumowym kutasem w ręce i rozjebać całą wieżę Arasaki.
Ta gra powinna wyjść dopiero w tym roku i od tego punktu być poprawiana dalej i z dwoma, a nie jedną ekspansją.Mogli zaczekać te dwa lata i wydać coś w co się da grać od początku.
Tym bardziej nie mogę przeboleć zmarnowanego potencjału a jako konsument czuję się trochę oszukany.Ta gra powinna wyjść dopiero w tym roku i od tego punktu być poprawiana dalej i z dwoma, a nie jedną ekspansją.
Jestem ciekaw jaka by była reakcja, gdyby tak wyglądał Cyberpunk na premierę, czy ludzie byliby usatysfakcjonowani czy nie.Tym bardziej nie mogę przeboleć zmarnowanego potencjału a jako konsument czuję się trochę oszukany.
Nie wiem jak inni ale ja byłbym w niebo wzięty. Wynurzenia na temat trybu online to nie traktowałem poważnie od początku.Jestem ciekaw jaka by była reakcja, gdyby tak wyglądał Cyberpunk na premierę, czy ludzie byliby usatysfakcjonowani czy nie.
Ja już kompletnie zapomniałem, że oni obiecali zaraz po premierze super rozbudowany multiplayer, dobry żart.Nie wiem jak inni ale ja byłbym w niebo wzięty. Wynurzenia na temat trybu online to nie traktowałem poważnie od początku.
Swoją drogą zapatrzyli się na online gta i chyba im się uroiło że zrobią taki sam uzależniający nerdów moloch jak rockStar. Na szczęście ich to przerosło bo patrzac tylko na sposób animacji postaci to mogłoby być w uj komicznie.
Woda kozak a ujęcia TTP z upadków równie dobrze mogłyby być z cyberpunka. Szczęśliwie ktos ogarnął że na 100% tego nie dadzą rady zrobić. Nie bez powodu cały cyber jest FPP
No ten Starfield słabiutko wygląda... Fizyka otoczenia i materiałów do dupy. Zachowanie ludzi - śmieszne i nierealistyczne.... Inna sprawa że Starfield to też inna gra jest poza tym że też SF i FPP
Co kozak? Gdzie? co cyber jest FPPa Sterfield jaki? Nie rozumiem twojej wypowiedzi. Zdawałes się hejtować tak CP i CDPR a tymczasem Starfield w tym porównaniu wyg;ląda jak kupa...
Polecam ten gameplay w 4k
niech zrobią porównanie starfielda z cyberem 1.0, bo porównywanie gry mającej trzy tygodnie z grą która od prawie trzech lat jest łatana jest trochę bez sensu
Jak to? Wydamy crapa na którego kręcimy hajp już z 6 lat, zgarniemy kasiore a potem jakoś to będzie.jezu, jaki to był crap, czego oni się spodziewali wydając grę w takim stanie?
Cała mapa wymieciona i wszystkie zakończenia. Czekam do wtorku.Ależ te historie CDPR są nie do podrobienia... Krzyżowanie pseudo Chrystusa, Ta laska z początku, chip i braindance'owa afera... Potem Bunraku...
Dorwaliście wszystkich cyberpsycholi? 8 i 9 - mega setup i historie - waleczki też srogie - szczególnie nr 8
Elegancko to ja tak Wieśka 3 sczyściłem. Ile godzin gierczenia?^^Cała mapa wymieciona i wszystkie zakończenia. Czekam do wtorku.
Na pierwszej postaci wyczyściłem całą mapę w 82h.Elegancko to ja tak Wieśka 3 sczyściłem. Ile godzin gierczenia?^^
Noooo to myślę, że z 3 części CP muuuurowane do każdej dodatek/dwa ^^Na pierwszej postaci wyczyściłem całą mapę w 82h.
btw. fajna mapa