Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mirko !Na pewno symbol ZSRR jest bardziej na świecie rozpoznawalny, natomiast na pewno nie wszędzie jest w ten sam sposób odbierany. Historia niestety bywa bardzo subiektywnie przedstawiana na różnych krańcach świata. Rosji ludziom się wpaja, że Stalin to był spoko gość i nikt nikogo nie uczy o zbrodniach.
Mirko wychował się w Jugosławii. Trzeba pamiętać, że oni mieli trochę inne relacje ze Związkiem Radzieckim. U nich powstanie partii komunistycznej związane było z narodowym ruchem oporu przeciwko nazistom. Oni nie byli republiką radziecką, nie mieli takich doświadczeń jak Polacy.
Jeśli możnaby to porównać do sytuacji Polski, to można wskazać na popularność Napoleona, który z czysto politycznych względów zyskał serca Polaków, a przez np.Hiszpanów będzie odbierany jako zbrodniarz.
Trochę gubię wątek, ale chodzi mi tylko o to, żeby nie przesadzać z tą krytyką. Nie mówię, żeby to zupełnie lekceważyć, ale jednak trochę zrozumienia by się przydały. Zamiast tekstów w stylu "straciłeś mój szacunek", lepiej wytłumaczyć mu polski punkt widzenia.
Sama koszulka, bez kontekstu, bez poznania opinii Mirka, to za mało by aż tak mocne słowa o nim wypowiadać. To nie jest w porządku.
To juz po?!Gonzaga - did it again !
Ciężko. Tam takie rzeczy są tam mocno zakazane. Niemcy mają fioła na tym punkcie po wojnie. Ale we Włoszech bez problemu.Jak będziesz w Niemczech przywieź mi popiersie Hitlera i jakąś ładną flagę III Rzeszy. Z góry dzięki.
wyciągnij kija z dupy.W Lewancie byłoby fajnie strzelić sobie fotę z jakąś głową. Koniecznie świeżo ściętą.
Ja bym sobie takiej nie kupił. Ale co kto lubi.Ja pierdole. Każdy kto jedzie do Moskwy to sobie kupuję taką czapkę.
Spiskują przeciwko Polsce.Powie mi ktoś co oni tam wszyscy robią?
Promocja UFC Rosja. Gala ponoć zaklepana na grudzień, w Kijowie.Powie mi ktoś co oni tam wszyscy robią? Werdum i Mir też wrzucali foty z Moskwy...