Na facebooku mmarocks opublikowało zdjęcie Mirka w koszulce cccp.Za pierwszym razem jak widziałem to nawet nie zwróciłem uwagi na koszulkę ,potem zobaczyłem i... Jak myślicie ,Cro Cop to popiera?Dostał koszulkę po prostu i nosi?Może jakieś inne powodu? Dla mnie ,fana to jest dosyć raniące , co sądzicie o całej sytuacji?
Sprawiedliwie byloby zrobic taka nagonke jak na Puhakke a nawet wieksza bo Puhakka nie wyszedl w koszulce III Rzeszy. Na pewno Cro Cop jest debilem.
To nie jest jakiś amator ćwiczący sobie w klubie w takiej koszulce. Facet jest gwiazdą, której profil śledzą tysiące osób i właśnie przysporzył sobie sporo antyfanów. W świetle obecnej sytuacji na świecie powinien się wcześniej jebnąć w łeb, zanim się w coś takiego ubrał. Kretyn i tyle.
nie zesrajcie się z powodu koszulki na trening ... ja pierdole... Gustafsson trenuje w koszulce z napisem bad boy @michi972 myślisz, że wybija szyby sąsiadom i rysuje samochody gwoździem pod blokiem ?
nie. nie interesuje mnie to co zakładają na siebie ludzie. osobiście bym nie założył żadnej innej z symbolem narodowym niż nasz biały orzeł, ale to co robią inni średnio mnie interesuje. Jak chodziłem do szkoły średniej modne były koszulki z mordą Che Guevary i jakoś nie było ogólnego bólu dupy z tego powodu. Dlatego tu jest nic innego jak szukanie dziury w całym. Po za tym chyba między związkiem radzieckim na III rzeszą nie do końca można stawiąc znak równości
Ja bym tez tego nie wyolbrzymial,moze chcial zazartowac, a ze to jest byly mundurowy to zarty na takim Mamedowym poziomie.Dziwne ze wlasnie Chorwat sobie na takie rzeczy pozwala,bylem przekonany ze sa zaszczepieni na ten wirus tak jak My... Ej a moze ta koszulke Monson po treningu zostawil i Mirko ja przygarnal ?