Comber
UFC Middleweight
Odstaw jeszcze cukier. Ja najpierw zastapilem cukeir stewią, a potem calkowicie zrezygnowalem. Slodycze jem sporadycznie z grzecznosci gdy np. odwiedzam babcie albo rodzicow :)Właśnie przestawiam się na dietę low carb hi fat, hi protein. Powiem Ci, że nie jest lekko bo ciągnie mnie do chleba ostro. Dziś na obiad wjechała sałata z wielkim, ogromnym kawałkiem karkówki pieczonej w rekawie![]()
Do tego tak jak już kiedys pisałem (nawet chyba z Tobą), nie mam tarczycy i nakurwiam cięzkie leki od endo i nie jest zbyt łatwo na takim zestawie zejśc z wagi. Przed początkiem problemów z tarczycą ważyłem naturalnie 70-75kg. Teraz trzeba nakurwaić i walczyć o tą wagę ale w końcu mam motywację 

doszła siłka w sumie dopiero 2 miechy i też nie z taką częstotliwością jakbym chciał( ale szukanie mieszkania przez ostatnie miesiące zabrało mi w chuj mojego wolnego czasu) ale postanowienia są mocne już od jutra w sumie tak więc zrobienie formy do wakacji jak zwykle priorytetem hehe powodzenia wszystkim tutaj mordom w osiąganiu założonych celów treningowych w przyszłym roku!