Over
WSOF Heavyweight
A jaki mniej więcej body fat?76.2kg dziś, zostały ostatnie 4 tyg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A jaki mniej więcej body fat?76.2kg dziś, zostały ostatnie 4 tyg.
Ciezko stwierdzic, ponizej 10% raczej.A jaki mniej więcej body fat?
Toś tłusty.Ciezko stwierdzic, ponizej 10% raczej.
No coz takie zycie kucharza amatora, trzeba ciac dalej, az do orzecha na dupie.Toś tłusty.
Ja pisałem to z przekąsem. 10% to jest liczba o jakiej nawet mi się nie śni.No coz takie zycie kucharza amatora, trzeba ciac dalej, az do orzecha na dupie.
A nie robisz przypadkiem dodatkowych ćwiczeń w domu?Dzisiaj się zbadałem i zadowolony jestem. Waga nie duża, ale z taka czuje się dobrze, powoli będę zwiększał do 77kg max. Na dzień dzisiejszy 71,5kg i 10,3% tłuszczu :D Zastanawia mnie tylko dysproporcja lekka. W lewej ręce wyszło mi 4,9% tłuszczu, w prawej 5,9%. Z nogami też różnica jednego %. Nie duża różnica, ale ciekawi mnie skąd to się bierze skoro ćwiczę równomiernie całe ciało.
I see what you did there :D Jestem praworęczny więc to prawa powinna mieć niższy poziom tłuszczu :DA nie robisz przypadkiem dodatkowych ćwiczeń w domu?
Nie miałeś ostatnio ręki złamanej?I see what you did there :D Jestem praworęczny więc to prawa powinna mieć niższy poziom tłuszczu :D
Rzeczywiście miałem w gipsie, zapomniałem o tym zupełnieNie miałeś ostatnio ręki złamanej?![]()
Po pierwsze ja bym podchodzil z duza rezerwa do tych analizatorow skladu ciala. Ostatnio czytalem, ze nawet DEXA przeklamuje nieco. Nie wiem ile ma na to wplywu genetyka, a ile aktywnosc danej partii ciala, ale ja bym raczej strzelal, ze masz zwyczajnie w tym miejscu wiecej receptorow alfa i tyle.Dzisiaj się zbadałem i zadowolony jestem. Waga nie duża, ale z taka czuje się dobrze, powoli będę zwiększał do 77kg max. Na dzień dzisiejszy 71,5kg i 10,3% tłuszczu :D Zastanawia mnie tylko dysproporcja lekka. W lewej ręce wyszło mi 4,9% tłuszczu, w prawej 5,9%. Z nogami też różnica jednego %. Nie duża różnica, ale ciekawi mnie skąd to się bierze skoro ćwiczę równomiernie całe ciało.
Trzymać kciuki Pany bo będzie cieżko.
A kij z tym, schodzę z Tobą, dla towarzystwaJa od jutra zaczynam, praktycznie od 110 kg zaokrąglając, chce zejsć na 85-90 kg. Trzymać kciuki Pany bo będzie cieżko.
Weź ósemkę i połóż na boczkuA kij z tym, schodzę z Tobą, dla towarzystwa
Jaki termin vel. czasokres?![]()
Może być?
![]()
I jak tam pierwszy dzień?Ja od jutra zaczynam, praktycznie od 110 kg zaokrąglając, chce zejsć na 85-90 kg. Trzymać kciuki Pany bo będzie cieżko.
Wagę zrobisz jedzeniem. Ja robiłem 2-3 treningi w tygodniu, sam fbw, zero cardio i zeszło ze mnie 16 kg na przestrzeni ostatnich lat, a 9 kg w ciągu kilku ostatnich miesięcy.No to ja też lece z Wami, już sam zacząłem. W końcu jest waga dwucyfrowaNie mam za dużo czasi na trening bo w chuj roboty + małe dziecko ale te 5-6 razy w tygodniu coś wygospodaruje. W chili obecnej lece 3x w tygodniu bieganie 5km plus 2-3 razy w tygodniu trening siłowy, najczęściej kettle lub kalistenika. Może w końcu normalne spodnie przez udo będą mi przechodzić
![]()
Ile wazyles jak się poznaliśmy (zlot w PiwPaw)?9 kg w ciągu kilku ostatnich miesięcy.
Właśnie przestawiam się na dietę low carb hi fat, hi protein. Powiem Ci, że nie jest lekko bo ciągnie mnie do chleba ostro. Dziś na obiad wjechała sałata z wielkim, ogromnym kawałkiem karkówki pieczonej w rekawieWagę zrobisz jedzeniem. Ja robiłem 2-3 treningi w tygodniu, sam fbw, zero cardio i zeszło ze mnie 16 kg na przestrzeni ostatnich lat, a 9 kg w ciągu kilku ostatnich miesięcy.
Jakoś ok. 100kg. Teraz 89.Ile wazyles jak się poznaliśmy (zlot w PiwPaw)?