Dijaz
KSW Heavyweight
Dzieki. Przyznam Ci się, że w życiu nigdy w operze nie byłem. Raz w teatrze na Małym Księdzu.Wystarczy pobrać opere w sklepie play i się zalogować![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki. Przyznam Ci się, że w życiu nigdy w operze nie byłem. Raz w teatrze na Małym Księdzu.Wystarczy pobrać opere w sklepie play i się zalogować![]()
cohones.mmarocks.pl
Wow, kompletnie się tego nie spodziewałem1) Użytkownik roku:
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2021)*: @Vvallachia @Bambo @Cyklop Schabowy @MrRoshi
3) Najbardziej pomocny użytkownik:
4) Redaktor roku: @MMARocks.pl
5) Artykuł roku**:
6) Temat roku:
7) Komentarz roku***: @andrzej_t. ujawnia tożsamość @WsiowySmieszek![]()
Odyniec vs 99picks
Eloelo, wiem że nie mam uprawnień ale pobawmy sie w Piłata. Dwóch zbanowanych userów, gdyby jeden miał dostac unbana, a drugi perma to kogo byście odbanowali?cohones.mmarocks.pl
8) Wydarzenie roku na forum: Kulturones
9) Inba roku: https://cohones.mmarocks.pl/threads/poobijani-ale-wracamy.53393/
10) Spamer / troll roku: @mmafan2

bo chłop prawdopodobnie zebrał najwięcej lajkówKłamstwo:wygrana kieleckiego z Winiary
Masz tu1) Użytkownik roku: @szplin @Jawor i za te zajebiste statsy do gal @Varive
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2021)*: @vitas @PaulPGR @MrRoshi @Vvallachia
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @ninja @Betonowy Krzychu @Gienek @Dzihados
4) Redaktor roku: @Cactus
5) Artykuł roku**:O Lee Murray'u
6) Temat roku:wygrana kieleckiego z Winiary
7) Komentarz roku***: w chuj tego było ale nie pamiętam
8) Wydarzenie roku na forum: spalone serwery
9) Inba roku:
10) Spamer / troll roku: @genowefa pierożek (nie wiem czy dobrze napisałem).
To jest zajebiste konto z humorem. Reszta to nie trolle a szkodniki.
Bo trollować to trza umieć.
, Ty wariacie..Chyba ty!Kłamstwo
No chyba nieChyba ty!

zdrówka Panie 

1) Użytkownik roku: @klocuniek za merytoryczne treści zamieszczane w polityce i temacie "plandemii" oraz wyjaśnianie "lewackich" aktywistówzdrówka Panie
2) Nowy użytkownik roku (zarejestrowany w 2021)*: @Vvallachia za niejednokrotne wyręczenie mnie z pisania lub odpisywania na niektóre komentarze. Mamy podobne spojrzenie na wiele kwestii związanych ze sportami walki. Zaoszczędziłeś mi trochę czasu
3) Najbardziej pomocny użytkownik: @lugasek mistrz
4) Redaktor roku: @Cactus
5) Artykuł roku**:
6) Temat roku:
7) Komentarz roku***: "Dokładnie zero progresu u Damiana, werdykt bardzo naciągany, śmierdziało deskami po raz kolejny. Surowizna aż wstyd" lub "gdzie?
8) Wydarzenie roku na forum: pożar serwerów
9) Inba roku: odyniec vs 99dicks
10) Spamer / troll roku: @billmurray w pozytywnym tego słowa znaczeniu![]()

Należy się jak psu buda albo sterlingowi wpierdolCzłowiek myśli że tu maks się na spammera roku załapie a tu do nowego albo ogółem użytkownika roku![]()

A te drugie to z chęcią zobaczę, oby Yano go rozpierdolił jeszcze mocniej niż przy pierwszejNależy się jak psu buda albo sterlingowi wpierdol![]()

Wszyscy na to czekamy a jak jakimś cudem Oscar to wygra to nasz ból dupy będzie wydarzeniem roku 2022A te drugie to z chęcią zobaczę, oby Yano go rozpierdolił jeszcze mocniej niż przy pierwszejI legalne kolano tym razem![]()

Ciez się póki możesz no potem już tylko banCzłowiek myśli że tu maks się na spammera roku załapie a tu do nowego albo ogółem użytkownika roku![]()

Na swoje się nie głosuje6) Temat roku: Suchary billa 2.0

myślałem, że nikt nie zauważyNa swoje się nie głosuje![]()

HALO, KURWA, TAK NIE POWINNO BYĆ ZARAZ ZAWOŁAM DICKSA I SZUGA CZEMPA ŻEBY ZOSTAŁ ZŁOŻONY RAPORT6) Temat roku: Suchary billa 2.0
ja jestem tylko założycielem, pomysłodawcą był @szplinHALO, KURWA, TAK NIE POWINNO BYĆ ZARAZ ZAWOŁAM DICKSA I SZUGA CZEMPA ŻEBY ZOSTAŁ ZŁOŻONY RAPORT

Na fanów Conora się nie rozpierdalamHALO, KURWA, TAK NIE POWINNO BYĆ ZARAZ ZAWOŁAM DICKSA I SZUGA CZEMPA ŻEBY ZOSTAŁ ZŁOŻONY RAPORT
Ale to nie jest rozpierdalanie, jak typy zgłaszają twoje posty to ,,bierzesz ich na wózek” i zgłaszasz ich.Na fanów Conora się nie rozpierdalam
Tak sobie napisałem ;)Ale to nie jest rozpierdalanie, jak typy zgłaszają twoje posty to ,,bierzesz ich na wózek” i zgłaszasz ich.