Co mnie wku*wia

Myślę, że jak będę dziadkiem to też będę wkurzający. Świadomość, że niedługo się kopnie w kalendarz (na 100 różnych możliwych sposobów) może wchodzić na psyche. Do tego te dręczące myśli w stylu "mogłem poruchać więcej kiedy byłem młody" "teraz to zostało mi już tylko łowienie ryb" albo "jak to się stało że ten skrzeczący gad został moją żoną:crazy:"
Przecież pisałem o "cohonesowych dziadach" :D

Zainstalowałem sobie w pełni legalny program, dopełniłem wszyskich formalności, a i tak mi ten program nie działa (znaczy działał, aż się zawiesił i szlag go trafił). Czyli widocznie musi się skonczyć na wersji pirackiej. Zmarnowałem pół dnia na oryginalnego babola. hrr

A mnie denerwuje, że w jednej z moich ulubionych radiowych audycji gadają o warszawskim kibucu na Grochowie.

Musiałem na zamkniętym osiedlu zaparkować samochod 209,32 metry od domu. CHWD leniom co maja garaże podziemne a w lecie parkują na powierzchni :boystop:

Uhmm, a potem bd miał problem z hydrami a la ghost rider :)
Ale żeby nie było już rozkminiałem ten sposób :)

Wkurwila mnie wstepna diagnoza lek. rehabilitacji. Narazie wolno mi "napinać mięśnie" na siedząco i leżąco. Żadnego podnoszenia, podciągania czy nawet głupiego rowerka/orbitreka. I przy tym szerokim wachlarzu ćwiczenia n mam trzymać lub obniżyć wagę. No kurwa jeszcze frytki do tego.

wkurwia mnie, że przeglądarka na PS3 z jakiegoś powodu zaczęła mi "pływać". A to co piszę na klawiaturze wbijane jest tu z lekkim opóźnieniem.

Wkurwila mnie wstepna diagnoza lek. rehabilitacji. Narazie wolno mi "napinać mięśnie" na siedząco i leżąco. Żadnego podnoszenia, podciągania czy nawet głupiego rowerka/orbitreka. I przy tym szerokim wachlarzu ćwiczenia n mam trzymać lub obniżyć wagę. No kurwa jeszcze frytki do tego.

Byłem w Krakowie, trzeba było przyjść. Jezus by Cię uzdrowił z tego. :D

Wkurwia mnie baba z makdunalda, ktora po zlozonym zamowieniu chamsko powiedziala "a to trzeba miec kupony!" i musialem zmarnowac 30 sekund zycia na wyjecie telefonu i pokazanie ich. Nastepnym razem ide do Atelier - Amaro, pierdole!

To ściągnij sobie adblock'a. Serio 2x przyjemniej się przegląda internet.
1 powód do wkurwienia mniej :lol:

Back