Masta
Vale Tudo Championship
Każdy dzień to nowa nauka:)Jeszcze nikt nigdy mi tak nie odpyskowałpodoba mi się
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Każdy dzień to nowa nauka:)Jeszcze nikt nigdy mi tak nie odpyskowałpodoba mi się
![]()
Jak mówiłem, cohones uczy, bawi, wychowuje i uzależnia.Każdy dzień to nowa nauka:)
Szczególnie to ostanie, trzeba wylogować się do życia:D Idę na rower bo mi kondycha siada od tego cohones hehJak mówiłem, cohones uczy, bawi, wychowuje i uzależnia.
Przecież pisałem o "cohonesowych dziadach" :DMyślę, że jak będę dziadkiem to też będę wkurzający. Świadomość, że niedługo się kopnie w kalendarz (na 100 różnych możliwych sposobów) może wchodzić na psyche. Do tego te dręczące myśli w stylu "mogłem poruchać więcej kiedy byłem młody" "teraz to zostało mi już tylko łowienie ryb" albo "jak to się stało że ten skrzeczący gad został moją żoną"
no to jestem starszy bo nie podejrzewam ze urodziles sie miedzy 1 a 3 styczniembóg dał 78 @Skurvol : D

tato? ;)no to jestem starszy bo nie podejrzewam ze urodziles sie miedzy 1 a 3 styczniem![]()
miesiąc dłużej garowałem w brzuchu : Dbo nie podejrzewam
Jula ma czarny pas ! Masu trójkąt : DMam ochotę stać się damskim bokserem.
Zapalniczka i jedziesz!Wkurwiają mnie włosy w nosie...są jak pierdolone hydry :d
Narazie wolno mi "napinać mięśnie" na siedząco i leżąco.
Wkurwila mnie wstepna diagnoza lek. rehabilitacji. Narazie wolno mi "napinać mięśnie" na siedząco i leżąco. Żadnego podnoszenia, podciągania czy nawet głupiego rowerka/orbitreka. I przy tym szerokim wachlarzu ćwiczenia n mam trzymać lub obniżyć wagę. No kurwa jeszcze frytki do tego.
Byłem w Krakowie, trzeba było przyjść. Jezus by Cię uzdrowił z tego. :D
Spokojnie, moj radca prawny jeździ do jakiego świętego/cudotwórcy z Libii. Zabiorę się z nim tam.
Dziwne, bo redtube właśnie nigdy nic nie instalowałWkurwia mnie, że redtube instaluje mi w chuj jakichś śmieci reklamowych w przeglądarce :/