Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To przez ten rosnący temperament!jak zapowiadał ME to miałem kisiel w gaciach
Nie chodzi o techniczne możliwości tylko sam fakt zablokowania fp dla Polaków.Płaczki od fightpassa zablokowanego. Ludzie muszą zrobić coś innego przy komputerze, niż sprawdzenie poczty i zalogowanie się na cohones i już jest problem.
Nie chodzi o techniczne możliwości tylko sam fakt zablokowania fp dla Polaków.
Bo zapewne nie wykorzystują ich do takich celów. Nie każdy używa laptopa do programowania.Tylko ... wiesz, to jest jedna z sytuacji, kiedy ludzie - mający w końcu długo komputer - nie umieją nic z nim zrobić innego, niż w/w przeze mnie proste czynności.
Bo zapewne nie wykorzystują ich do takich celów. Nie każdy używa laptopa do programowania.
No doba, ale zaczęło się od obchodzenia fightpass. Przyznasz, że jeśli ktoś wykorzystuje komputer tylko do rozrywki, czy pracy np w pakiecie office, czy jakimś konkretnym dla siebie oprogramowaniu, to niekoniecznie musi wiedzieć co to VPNMi chodzi o proste czynności (jak przytoczone pobieranie muzyki).
No doba, ale zaczęło się od obchodzenia fightpass. Przyznasz, że jeśli ktoś wykorzystuje komputer tylko do rozrywki, czy pracy np w pakiecie office, czy jakimś konkretnym dla siebie oprogramowaniu, to niekoniecznie musi wiedzieć co to VPN
To dlaczego zaraz nazywać ich płaczkami? :)Oczywiście, że nie musi :)
To dlaczego zaraz nazywać ich płaczkami? :)
Ale oni na pewno też są poradni, tylko w czymś innym :)Pewnie dlatego, że wrzuciłem ich do worka z tymi wszystkimi nieporadnymi ludźmi. Mój błąd.
Ale oni na pewno też są poradni, tylko w czymś innym :)
Z moich okolic dwie panienki wyszły przed Fabińskim po piwo, a wróciły jak był werdykt. I to nie był rzadki widok, co chwilę ktoś mnie minimalnie rozpraszał chodząc z żarłem i napojami na granicy mojego pola widzenia :(Ludzie wychodzący po rundzie, dwóch, każdej walce z mojego rzędu, których musiałem za każdym razem przepuszczać... Miejsce pierwsze od przejścia. Trafił mi się taki rząd, że prawie wszyscy wychodzili ...
#piwosze #żarłacze

http://literat.ug.edu.pl/honor/kodeks.pdfDenerwuje mnie brak roboty w robocie. Przejrzałem już chyba cohones na wskroś i szczerze mówiąc nie mam co robić już. :<
Koniecznie, po 20 minutach można już mieć 2,5k punktów, wystarczy przeczytać pierwszą i dwie ostatnie strony poradnika na forum :Dnie wiem nawet z czym to się je :D ale obczaję poradnik
Koniecznie, po 20 minutach można już mieć 2,5k punktów, wystarczy przeczytać pierwszą i dwie ostatnie strony poradnika na forum :D
Na kubek za mało :P ale 2 miechy fightpass za free zawsze coś.i co za to dostanę? kubek?:D
Sun Tzu to czysta analiza wykorzystania wojska w warunkach bojowych. Nie ma tam żadnej konfucjonistycznej filozofii, przynajmniej nic nie rzuciło mi się w oczy, śmiało można przeczytać.@Wewiur myślałem wczoraj przy okazji oglądania Daredevila o Sun Tzu, ale stwierdziłem, że nie będę tego czytał, bo może się gryźć z moją arcy nadrzędną lekturą jaką jest Biblia :)
Na kubek za mało :P ale 2 miechy fightpass za free zawsze coś.