Co mnie wku*wia

Od wczoraj Bruce jest moim idolem, jak zapowiadał ME to miałem kisiel w gaciach, to jest coś niesamowitego.

To że wszedłem na dłużej niż zwykle na cohones wczoraj i od razu zobaczyłem wkurwiający avatar mahonka i jego mongolskie teorie.

Ludzie wychodzący po rundzie, dwóch, każdej walce z mojego rzędu, których musiałem za każdym razem przepuszczać... Miejsce pierwsze od przejścia. Trafił mi się taki rząd, że prawie wszyscy wychodzili ...
#piwosze #żarłacze

Płaczki od fightpassa zablokowanego. Ludzie muszą zrobić coś innego przy komputerze, niż sprawdzenie poczty i zalogowanie się na cohones i już jest problem.

:)

Płaczki od fightpassa zablokowanego. Ludzie muszą zrobić coś innego przy komputerze, niż sprawdzenie poczty i zalogowanie się na cohones i już jest problem.
Nie chodzi o techniczne możliwości tylko sam fakt zablokowania fp dla Polaków.

Nie chodzi o techniczne możliwości tylko sam fakt zablokowania fp dla Polaków.

W tej sytuacji tak. Tylko ... wiesz, to jest jedna z sytuacji, kiedy ludzie - mający w końcu długo komputer - nie umieją nic z nim zrobić innego, niż w/w przeze mnie proste czynności. Kilka lat temu tłumaczyłem kilkukrotnie swojej ciotce (nie takiej starej, bo poniżej 40 była), jak się pobiera muzykę i nic nie pamiętała z tego. Poziom edukacji informatycznej u ludzi jest naprawdę słaby i to mnie boli.

@Masu najpierw trzeba regulamin znaleźć... :)

Tylko ... wiesz, to jest jedna z sytuacji, kiedy ludzie - mający w końcu długo komputer - nie umieją nic z nim zrobić innego, niż w/w przeze mnie proste czynności.
Bo zapewne nie wykorzystują ich do takich celów. Nie każdy używa laptopa do programowania.

Bo zapewne nie wykorzystują ich do takich celów. Nie każdy używa laptopa do programowania.

Mi chodzi o proste czynności (jak przytoczone pobieranie muzyki). Programowanie to wyższa jazda, chociaż na zachodzie jest trend uczenia dzieci tej dziedziny, więc...

Mi chodzi o proste czynności (jak przytoczone pobieranie muzyki).
No doba, ale zaczęło się od obchodzenia fightpass. Przyznasz, że jeśli ktoś wykorzystuje komputer tylko do rozrywki, czy pracy np w pakiecie office, czy jakimś konkretnym dla siebie oprogramowaniu, to niekoniecznie musi wiedzieć co to VPN

No doba, ale zaczęło się od obchodzenia fightpass. Przyznasz, że jeśli ktoś wykorzystuje komputer tylko do rozrywki, czy pracy np w pakiecie office, czy jakimś konkretnym dla siebie oprogramowaniu, to niekoniecznie musi wiedzieć co to VPN

Oczywiście, że nie musi :)

Ludzie wychodzący po rundzie, dwóch, każdej walce z mojego rzędu, których musiałem za każdym razem przepuszczać... Miejsce pierwsze od przejścia. Trafił mi się taki rząd, że prawie wszyscy wychodzili ...
#piwosze #żarłacze
Z moich okolic dwie panienki wyszły przed Fabińskim po piwo, a wróciły jak był werdykt. I to nie był rzadki widok, co chwilę ktoś mnie minimalnie rozpraszał chodząc z żarłem i napojami na granicy mojego pola widzenia :(

Wkurwil mnie dzis jakis niezidentyfikowany osobnik, ktory z braku innych zajec postanowil rozpierdolic w drobny mak tylna szybe mojego samochodu :censored:

Denerwuje mnie brak roboty w robocie. Przejrzałem już chyba cohones na wskroś i szczerze mówiąc nie mam co robić już. :<

Zbieraj punkty w ufcrewards ;)

nie wiem nawet z czym to się je :D ale obczaję poradnik

@Wewiur myślałem wczoraj przy okazji oglądania Daredevila o Sun Tzu, ale stwierdziłem, że nie będę tego czytał, bo może się gryźć z moją arcy nadrzędną lekturą jaką jest Biblia :)

@Wewiur myślałem wczoraj przy okazji oglądania Daredevila o Sun Tzu, ale stwierdziłem, że nie będę tego czytał, bo może się gryźć z moją arcy nadrzędną lekturą jaką jest Biblia :)
Sun Tzu to czysta analiza wykorzystania wojska w warunkach bojowych. Nie ma tam żadnej konfucjonistycznej filozofii, przynajmniej nic nie rzuciło mi się w oczy, śmiało można przeczytać.

Wkurza mnie pogoda, raz zimno, raz ciepło, nie wiadomo jak się ubrać.

Back