Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kto tego cfela w ogóle ogląda?![]()
to coś
Nie mam zielonego pojęcia.Kto tego cfela w ogóle ogląda?
![]()
to coś

Wyrocznia januszy młodego pokolenia.
To jebaćWyrocznia januszy młodego pokolenia.

![]()
to coś
Kto tego cfela w ogóle ogląda?
A ja nic do niego nie mam. Nie jestem fanem, w życiu bym nie stał jak te zjeby po kebaba 3godziny, kiedyś oglądałem kilka odcinków, teraz raz na miesiąc jakiś fragment obejrzę, ale chłop jedyne co robi to jeździ i uwaga: wyraża swoje zdanie. Nawet jak gdzieś mu nie smakuje to nie krzyczy "nie jedźcie tego" tylko obiektywnie mówi co mu tam nie pasowało, ale nigdy nie jebie po restauracjach, jedynie te co są w chuj drogie nie wiadomo z jakiego powodu krytykuje za cenę i tutaj się z nim zgadzam. Nie rozumiem fenomenu, ale też nie uważam, że tylko dlatego że chłop zbił mega kasę na byciu naturalnym i tym że z jakiegoś powodu ludzie go maniakalnie oglądają to należy go jebać i cisnąć z nim do spodu co się teraz dzieje w internecie. A już szczególnie jak wyjaśnił ostatnio ten pseudobar dla celebrytów za co się do niego Kuba syn komunistycznej kurwy Wojewódzki przysrał i reszta tego uśmiechniętego elektoratu.
Jak jestes w worze to nikogo nie możesz do niego wrzucać, podstawy niespisanej biblii ulicy!Dołączasz do kryształowego kolegi
![]()

Też czasem obejrzę. Gość naturalny, skromny, robi sporo dobrego (zrzutka na potrzebujących, rozreklamowanie dobrych miejsc itp.) ale najważniejsze: odrzucił propozycję walki we frikach, a mógłby być niezłym SebixemA ja nic do niego nie mam. Nie jestem fanem, w życiu bym nie stał jak te zjeby po kebaba 3godziny, kiedyś oglądałem kilka odcinków, teraz raz na miesiąc jakiś fragment obejrzę, ale chłop jedyne co robi to jeździ i uwaga: wyraża swoje zdanie. Nawet jak gdzieś mu nie smakuje to nie krzyczy "nie jedźcie tego" tylko obiektywnie mówi co mu tam nie pasowało, ale nigdy nie jebie po restauracjach, jedynie te co są w chuj drogie nie wiadomo z jakiego powodu krytykuje za cenę i tutaj się z nim zgadzam. Nie rozumiem fenomenu, ale też nie uważam, że tylko dlatego że chłop zbił mega kasę na byciu naturalnym i tym że z jakiegoś powodu ludzie go maniakalnie oglądają to należy go jebać i cisnąć z nim do spodu co się teraz dzieje w internecie. A już szczególnie jak wyjaśnił ostatnio ten pseudobar dla celebrytów za co się do niego Kuba syn komunistycznej kurwy Wojewódzki przysrał i reszta tego uśmiechniętego elektoratu.

dziękuję za ten wpis, ja nawet nie mam pojęcia co to za jeden, a widzę że @ninja wrzucił gościa do worka "zjeby" , no właśnie za co?A ja nic do niego nie mam. Nie jestem fanem, w życiu bym nie stał jak te zjeby po kebaba 3godziny, kiedyś oglądałem kilka odcinków, teraz raz na miesiąc jakiś fragment obejrzę, ale chłop jedyne co robi to jeździ i uwaga: wyraża swoje zdanie. Nawet jak gdzieś mu nie smakuje to nie krzyczy "nie jedźcie tego" tylko obiektywnie mówi co mu tam nie pasowało, ale nigdy nie jebie po restauracjach, jedynie te co są w chuj drogie nie wiadomo z jakiego powodu krytykuje za cenę i tutaj się z nim zgadzam. Nie rozumiem fenomenu, ale też nie uważam, że tylko dlatego że chłop zbił mega kasę na byciu naturalnym i tym że z jakiegoś powodu ludzie go maniakalnie oglądają to należy go jebać i cisnąć z nim do spodu co się teraz dzieje w internecie. A już szczególnie jak wyjaśnił ostatnio ten pseudobar dla celebrytów za co się do niego Kuba syn komunistycznej kurwy Wojewódzki przysrał i reszta tego uśmiechniętego elektoratu.

Nie wrzuciłem go nawet pierwszy raz, obejrzyj sobie jeden odcinek to zrozumiesz.dziękuję za ten wpis, ja nawet nie mam pojęcia co to za jeden, a widzę że @ninja wrzucił gościa do worka "zjeby" , no właśnie za co?
odjebał jakąś krzywą akcje za którą trzeba z nim jechać jak z wielkimcwelem?
![]()
No nie ale już kogoś do tfuska równać to gruboPo ludzku mnie wkurwia, są ludzie, którzy z automatu gdzieś działają mi na nerwy, choćby tusk, nie muszę go nawet słuchać

o to to plus to co edytowałemNo nie ale już kogoś do tfuska równać to grubo
Z tym wkurwianie to wiem o co chodzi, z daleka poznaje takie osoby, a w pracy to już w ogóle mam detektor w głowie i od razu wiem z kim nie gadać bo tylko nerwy stracę
Ja np nie oglądam z tego powodu Mikiciuka, fajne ma opowieści o samochodach ale tak to rozwleka i czasem się mota, że od razu się odechciewa oglądać
Jedyne co Ci mogę odpisać, to to że ludzie są głupi i będą jeszcze bardziej, sami nie potrafią myśleć, trzeba im z każdej strony mówić co mają robić, jak żyć, a oni to biorą na klate bo mądra głowa z ekranu tak powiedziałao to to plus to co edytowałem

Wyraża tylko swoją opinię i dla połowy to objawienie a dla drugiej "chuj nie znawca" a chłop tylko mówi "to dobre a to za suche". Nie, żebym go bronił jest mi totalnie obojętny a ciekawe jest to, że stał się jakimś dziwnym zjawiskiem społecznym. Jak gdzieś powie, że nie dobre to przejebane bo ludzie przestają przychodzić. Jak powie, że zajebiste to też przejebane bo przychodzą takie tłumy nie do opanowania.A ja nic do niego nie mam. Nie jestem fanem, w życiu bym nie stał jak te zjeby po kebaba 3godziny, kiedyś oglądałem kilka odcinków, teraz raz na miesiąc jakiś fragment obejrzę, ale chłop jedyne co robi to jeździ i uwaga: wyraża swoje zdanie. Nawet jak gdzieś mu nie smakuje to nie krzyczy "nie jedźcie tego" tylko obiektywnie mówi co mu tam nie pasowało, ale nigdy nie jebie po restauracjach, jedynie te co są w chuj drogie nie wiadomo z jakiego powodu krytykuje za cenę i tutaj się z nim zgadzam. Nie rozumiem fenomenu, ale też nie uważam, że tylko dlatego że chłop zbił mega kasę na byciu naturalnym i tym że z jakiegoś powodu ludzie go maniakalnie oglądają to należy go jebać i cisnąć z nim do spodu co się teraz dzieje w internecie. A już szczególnie jak wyjaśnił ostatnio ten pseudobar dla celebrytów za co się do niego Kuba syn komunistycznej kurwy Wojewódzki przysrał i reszta tego uśmiechniętego elektoratu.
Po prostu po tym zjebie Buddzie była próżnia i ten sebiks był idealny by ją wypełnić. Jak go zabraknie to znajdą sobie nowego ułoma do stawiania na piedestał.Nie wrzuciłem go nawet pierwszy raz, obejrzyj sobie jeden odcinek to zrozumiesz.
Po ludzku mnie wkurwia, są ludzie, którzy z automatu gdzieś działają mi na nerwy, choćby tusk, nie muszę go nawet słuchać. Do tego dochodzi jeszcze jedne fakt, jest bohaterem ludzi, którzy nie potrafią sami zadecydować który kebab im smakuje a który nie, to jakaś indolencja umysłowa a na tych co potem jeżdżą 100km by zjeść jakiegoś ponoć lepszego kebaba to brak mi słów. To jakaś sekta upośledzonych umysłowo ludzi.
dobry avekPo prostu po tym zjebie Buddzie była próżnia i ten sebiks był idealny by ją wypełnić. Jak go zabraknie to znajdą sobie nowego ułoma do stawiania na piedestał.

Byłem w kilku jak nie nastu lokalach, które ocenił bardzo dobrze, a niektóre średnio i generalnie robi dobrą robotę. Jak coś jest dobre to każdemu będzie smakować.A ja nic do niego nie mam. Nie jestem fanem, w życiu bym nie stał jak te zjeby po kebaba 3godziny, kiedyś oglądałem kilka odcinków, teraz raz na miesiąc jakiś fragment obejrzę, ale chłop jedyne co robi to jeździ i uwaga: wyraża swoje zdanie. Nawet jak gdzieś mu nie smakuje to nie krzyczy "nie jedźcie tego" tylko obiektywnie mówi co mu tam nie pasowało, ale nigdy nie jebie po restauracjach, jedynie te co są w chuj drogie nie wiadomo z jakiego powodu krytykuje za cenę i tutaj się z nim zgadzam. Nie rozumiem fenomenu, ale też nie uważam, że tylko dlatego że chłop zbił mega kasę na byciu naturalnym i tym że z jakiegoś powodu ludzie go maniakalnie oglądają to należy go jebać i cisnąć z nim do spodu co się teraz dzieje w internecie. A już szczególnie jak wyjaśnił ostatnio ten pseudobar dla celebrytów za co się do niego Kuba syn komunistycznej kurwy Wojewódzki przysrał i reszta tego uśmiechniętego elektoratu.

Ja tam wolę samemu podejmować decyzję.Byłem w kilku jak nie nastu lokalach, które ocenił bardzo dobrze, a niektóre średnio i generalnie robi dobrą robotę. Jak coś jest dobre to każdemu będzie smakować.
Najlepsze, że gość zawsze mówi, że to jego opinia i nic nie ciśnie chyba, że dostanie konkretne gówno, a i tak się znajdą znawcy kuchni, którzy wody na herbatę nie zagotują i będą go cisnąć.
![]()

Chciałabyś suko..Ssij jaja paparuchu

Fifty fify forty forty. Z jednej strony Książulo jest jednak jakimś fenomenem internetowym i może trochę bardziej wypromowaną gwiazdą przez youtub , według mnie jest trochę sebiksem wpierdalającym tylko kebaby ale zawsze z kulturą podchodzi do lokali w których się stołuje. Każde pokolenie ma swojego krytyka kulinarnego. Ja wychowałem się na starym Makłowiczu jeszcze z TVPByłem w kilku jak nie nastu lokalach, które ocenił bardzo dobrze, a niektóre średnio i generalnie robi dobrą robotę. Jak coś jest dobre to każdemu będzie smakować.
Najlepsze, że gość zawsze mówi, że to jego opinia i nic nie ciśnie chyba, że dostanie konkretne gówno, a i tak się znajdą znawcy kuchni, którzy wody na herbatę nie zagotują i będą go cisnąć.
![]()
Dołączasz do kryształowego kolegi
![]()
By pić alkohol musisz się na tym znać.Kurwa, byłem podpity. Przyznaje bez bicia, że pojebało mi się że cytujesz moją wypowiedź o kontuzji z jakiegoś powodu, bo zapomniałem w ogóle o dyskusji o książulo i dlatego trochę przereagowałem :)