maras
UFC Middleweight
solone suszone oliwki
Cytując słynnego polskiego rajdowca "co to kurwa jest?!"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
solone suszone oliwki
Najlepsza rzecz z oliwek jaką można jeść-brązowe z pestkami, obtoczone solą morską i suszone na słoneczku. Lepsze niż seks z 6/10Cytując słynnego polskiego rajdowca "co to kurwa jest?!"
Najlepsza rzecz z oliwek jaką można jeść-brązowe z pestkami, obtoczone solą morską i suszone na słoneczku. Lepsze niż seks z 6/10

Żryj gruz żydzieEj a wiesz jaki jest najlepszy sposób na jedzenie oliwek?
Nie jedzenie ich wcale, bo to mega kupa
Nie jedzenie ich wcale, bo to mega kupa![]()

Ej a wiesz jaki jest najlepszy sposób na jedzenie oliwek?
Nie jedzenie ich wcale, bo to mega kupa

Żryj gruz żydzie

Na pewno prezentu pod choinkę już nie dostanie

Mojej byłej wujek mieszkał we Włoszech. Przywoził zawsze naście słojów zielonych, brązowych, czarnych, w chuj wielkich, z pestką.Najlepsza rzecz z oliwek jaką można jeść-brązowe z pestkami, obtoczone solą morską i suszone na słoneczku. Lepsze niż seks z 6/10
Tak rozwinąłem, piękne kobiety i na koniec ta paskudna KarolaMojej byłej wujek mieszkał we Włoszech. Przywoził zawsze naście słojów zielonych, brązowych, czarnych, w chuj wielkich, z pestką.
Oliwki są zajebiste!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Tak rozwinąłem, piękne kobiety i na koniec ta paskudna Karola![]()

Polecam kieliszek wódki zagryźć oliwką. Świat nie będzie już taki sam.Spoko, spoko, jedz sobie oliweczki, geju oliwny :D
Jak nie lubię niewielu produktów spożywczych, to oliwki są wysoko na liście. Szajs straszny![]()
O to to. Żeby tak chuj strzelił wszystko.Dzisiejszy dzień...
Gorsi sa tylko niewydarzeni raperzy umieszczający to samo na youtubieLicealistki w komunikacji miejskiej opowiadające koleżankom o swoich "problemach życiowych" i despotycznych rodzicach.
Biłbym po twarzy dla uczłowieczenia

Gorsi sa tylko niewydarzeni raperzy umieszczający to samo na youtubie![]()
Co Cię zainspirowało do tego, żeby podszywać się pod jakiegoś raperskiego no-name'a? Serio tak lubisz jego twórczość?Taka prawda.
Co Cię zainspirowało do tego, żeby podszywać się pod jakiegoś raperskiego no-name'a? Serio tak lubisz jego twórczość?
Pytam poważnie, bo gdybyś nim serio był, to już byś nas z 10 razy pozdrowił:), a tak wiadomo, że jesteś jak Roman Makłowicz:)Orest było zajęte.
Pytam poważnie, bo gdybyś nim serio był, to już byś nas z 10 razy pozdrowił:), a tak wiadomo, że jesteś jak Roman Makłowicz:)
Jego, że co? Ekspertem od rapu nie jestem, ale to jest jakiś dramat.Co Cię zainspirowało do tego, żeby podszywać się pod jakiegoś raperskiego no-name'a? Serio tak lubisz jego twórczość?
Nie musi przejmować długów- wystarczy że się zrzeknie majątku.Wujas umarł dwa lata temu i przyszło pisemko do ojca zę rodzina sie zrzekła spadku a sa jakieś długi.. chuj wie ile w banku nie chca dać informacji.
no wiem, ale trzeba będzie się pierdolić po sadach, a potem do mnie się przypierdziela i znów. Nie ma szans na jakiś + koleś postanowił ostatnie lata życia spedzić na wzięciu pożyczek ile się dało i przepiciu itp.Nie musi przejmować długów- wystarczy że się zrzeknie majątku.
Edyta.
Chyba że ma nieruchomości warte więcej niż długi,wtedy wiadomo że warto się zastanowić,bo można zyskać.