Co mnie wku*wia

Wkurwia mnie, że wycinają mi przy domu 4,5 hektara lasu bo chuje muszą przebudować drogę na jakieś zapiżdziałe wiochy z dojazdem do obwodnicy...

Coraz bardziej zaczynają mnie wkurwiać Polacy, szczerze życzę temu narodowi jakiejś jebanej nędzy niech kurwa ludzie wygrzebują kurwa robale z ziemi w poszukiwaniu pożywienia to może kurwa oprzytomnieją. Jesteśmy taką jebaną hybrydą zacofanego narodu który tak bardzo chce być nowoczesny że sam nie wie o co mu chodzi. Debile chcą być tak bardzo na bieżąco z polityką, że upolityczniają każdą dziedzinę życia. W ciągu dnia potrafię być 20 razy nazwany lewakiem i tyle samo razy faszystą. Jebani debile najwięcej mają do powiedzenia na temat pomocy dla ofiar gwałtów, rodziców niepełnosprawnych dzieci, masturbanci najwięcej mają do powiedzenia nt. aborcji, nieroby najwięcej na temat podatków itd. Kompletnie kurwa rzygam tym jebanym społeczeństwem.

Gorąco dopinguję program Space X - wierzę w to, że wypierdolę z tej planety.

Nie wiem dlaczego, ale jak czytam o takich gownianych firmach to od razu mi przychodzi do glowy... FM Group :mamed:
No FM Group to już chyba grupsza sekta, znałem typa który non stop wrzucał foty w za dużym gajerze z jakichś tych ich spędów itd i zawsze jak go pytałem czym się właściwie zajmuje i ile na tym zarabia to mnie tylko zapraszał na te spędy.

Hahahaha 10/10

Kiedyś nie zapomnę jak ziomek siedział w jakimś doradztwie chuj wie czego "effect" czy inne gówno - nie pamiętam. W każdym razie proponowali mi przez telefon pracę - gościowi którego poza imieniem i nazwiskiem nie znali nic. No i tam im przytakiwałem, umówiliśmy się na jakąś tam wstępną rozmową itd. oczywiście nawet nie zamierzałem przychodzić tylko stwierdziłem że przytakując szybciej się odpierdola. Ale się zdziwiłem jak tydzień później dzwoni do mnie typ i mówi, że świetnie wypadłem na naszej rozmowie i zapraszają na kolejny etap rekrutacji - rozmowa na której nawet mnie nie było :)

No FM Group to już chyba grupsza sekta, znałem typa który non stop wrzucał foty w za dużym gajerze z jakichś tych ich spędów itd i zawsze jak go pytałem czym się właściwie zajmuje i ile na tym zarabia to mnie tylko zapraszał na te spędy.
Hehe, mnie kiedyś gość namówił, ale tak mu zależało na szybkim budowaniu piramidy, że ten "neseser" z próbkami perfum mi wcisnął za darmo, choć to chyba 29,90 niby kosztowało. Zamawiałem jakiś czas tylko dla siebie i mamy, po kosztach :D Dwie panny, które pukałem, wciągnąłem w to, a sam zapomniałem. Z tego futerału teraz jest przynajmniej dobry piórnik na dziecięce kredki :mamed:
A jak po 2 czy 3 latach zalogowałem się, to nawet zarobiłem jakiś tam procent od zamówień tych lasek, które wkręciłem :DC:

Nie wiem dlaczego, ale jak czytam o takich gownianych firmach to od razu mi przychodzi do glowy... FM Group :mamed:
Jeszcze Amway mi się przypomina... Lata 90. jeszcze, znajomą mamy spotkaliśmy w pociągu jadąc na wakacje do babci. Zajarana, jechała z 2 walizkami jakichś past do zębów i środków czystości i pokazywała jakąś pięknie wydaną książkę "diamentów", czyli wierchuszki Amwaya :DC:

Hehe, mnie kiedyś gość namówił, ale tak mu zależało na szybkim budowaniu piramidy, że ten "neseser" z próbkami perfum mi wcisnął za darmo, choć to chyba 29,90 niby kosztowało. Zamawiałem jakiś czas tylko dla siebie i mamy, po kosztach :D Dwie panny, które pukałem, wciągnąłem w to, a sam zapomniałem. Z tego futerału teraz jest przynajmniej dobry piórnik na dziecięce kredki :mamed:
A jak po 2 czy 3 latach zalogowałem się, to nawet zarobiłem jakiś tam procent od zamówień tych lasek, które wkręciłem :DC:
:deniro:

Zgubiłem portfel i wszystkie dokumenty.
Belfast :jon:
dziś w urzędzie powiedzieli mi, że jak będę miał szczęście to dowód robią w niecały tydzień więc jak się jutro ruszysz i przy dobrych wiatrach jeszcze nic straconego

Też kiedyś zgubiłem dokumenty. Ale nie swoje. To jeszczze bardziej przejebna sprawa @Matszo92 !
Jak pójdziesz z jakąś bombonierką do urzędu,to może to przyspieszy procedurę i zdążysz !
Powo!

Back