Charles Bronson
UFC Flyweight
O czymś innym mówię. Mówię o firmach "Chujwiecocośtam Company" gdzie piorą małolatom mózgi i pierdolą że nie ważne że teraz zapierdalają za darmo - za 5 lat osiągną sukces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O czymś innym mówię. Mówię o firmach "Chujwiecocośtam Company" gdzie piorą małolatom mózgi i pierdolą że nie ważne że teraz zapierdalają za darmo - za 5 lat osiągną sukces.
zwykle piramidyO czymś innym mówię. Mówię o firmach "Chujwiecocośtam Company" gdzie piorą małolatom mózgi i pierdolą że nie ważne że teraz zapierdalają za darmo - za 5 lat osiągną sukces.
Nie wiem dlaczego, ale jak czytam o takich gownianych firmach to od razu mi przychodzi do glowy... FM GroupO czymś innym mówię. Mówię o firmach "Chujwiecocośtam Company" gdzie piorą małolatom mózgi i pierdolą że nie ważne że teraz zapierdalają za darmo - za 5 lat osiągną sukces.

No FM Group to już chyba grupsza sekta, znałem typa który non stop wrzucał foty w za dużym gajerze z jakichś tych ich spędów itd i zawsze jak go pytałem czym się właściwie zajmuje i ile na tym zarabia to mnie tylko zapraszał na te spędy.Nie wiem dlaczego, ale jak czytam o takich gownianych firmach to od razu mi przychodzi do glowy... FM Group![]()
No FM Group to już chyba grupsza sekta, znałem typa który non stop wrzucał foty w za dużym gajerze z jakichś tych ich spędów itd i zawsze jak go pytałem czym się właściwie zajmuje i ile na tym zarabia to mnie tylko zapraszał na te spędy.
Ale się zdziwiłem jak tydzień później dzwoni do mnie typ i mówi, że świetnie wypadłem na naszej rozmowie i zapraszają na kolejny etap rekrutacji - rozmowa na której nawet mnie nie było :)

Hehe, mnie kiedyś gość namówił, ale tak mu zależało na szybkim budowaniu piramidy, że ten "neseser" z próbkami perfum mi wcisnął za darmo, choć to chyba 29,90 niby kosztowało. Zamawiałem jakiś czas tylko dla siebie i mamy, po kosztach :D Dwie panny, które pukałem, wciągnąłem w to, a sam zapomniałem. Z tego futerału teraz jest przynajmniej dobry piórnik na dziecięce kredkiNo FM Group to już chyba grupsza sekta, znałem typa który non stop wrzucał foty w za dużym gajerze z jakichś tych ich spędów itd i zawsze jak go pytałem czym się właściwie zajmuje i ile na tym zarabia to mnie tylko zapraszał na te spędy.

Jeszcze Amway mi się przypomina... Lata 90. jeszcze, znajomą mamy spotkaliśmy w pociągu jadąc na wakacje do babci. Zajarana, jechała z 2 walizkami jakichś past do zębów i środków czystości i pokazywała jakąś pięknie wydaną książkę "diamentów", czyli wierchuszki AmwayaNie wiem dlaczego, ale jak czytam o takich gownianych firmach to od razu mi przychodzi do glowy... FM Group![]()

Hehe, mnie kiedyś gość namówił, ale tak mu zależało na szybkim budowaniu piramidy, że ten "neseser" z próbkami perfum mi wcisnął za darmo, choć to chyba 29,90 niby kosztowało. Zamawiałem jakiś czas tylko dla siebie i mamy, po kosztach :D Dwie panny, które pukałem, wciągnąłem w to, a sam zapomniałem. Z tego futerału teraz jest przynajmniej dobry piórnik na dziecięce kredki
A jak po 2 czy 3 latach zalogowałem się, to nawet zarobiłem jakiś tam procent od zamówień tych lasek, które wkręciłem![]()

czyja?kurwa
SłaboZgubiłem portfel i wszystkie dokumenty.
Belfast![]()
Dobrze że jest WarszawaZgubiłem portfel i wszystkie dokumenty.
Belfast![]()
Troche kiepskie pocieszenie.Dobrze że jest Warszawa
dziś w urzędzie powiedzieli mi, że jak będę miał szczęście to dowód robią w niecały tydzień więc jak się jutro ruszysz i przy dobrych wiatrach jeszcze nic straconegoZgubiłem portfel i wszystkie dokumenty.
Belfast![]()