Co mnie wku*wia

Nie ma to jak wstać z kacem, bólem zatok, bólem jelit i szykować się do wyjazdu do Hamburga.... :benny::jon:
By to chuj strzelił :wtf2:

Dostałem pierwszy mandat, 100 i 4 punkty karne. By sobie już mogli te punkty odpuścić, tylko o 22 więcej miałem niż był limit, policjant miał tak samo na nazwisko jak ja... @TYTUS, dałoby się to jakoś anulować?

Dostałem pierwszy mandat, 100 i 4 punkty karne. By sobie już mogli te punkty odpuścić, tylko o 22 więcej miałem niż był limit, policjant miał tak samo na nazwisko jak ja... @TYTUS, dałoby się to jakoś anulować?
Podpisałeś ?

1. Nagralem kilka wywiadow w weekend - bez glosu....

2. Grafik w pracy nie pozwoli raczej na zadne regularne treningi bjj a to planowalem od dawna.

Wkurwia mnie to ze w piatek zaczalem urlop a totalnie nie moge sie zrelaksowac. Non stop mysle o pracy i tylko sie wkurwiam. Ech, chyba czas na jakas zmiane...

Mje nic nie wkurwia.; Poszedłem do medyka , W szczepka w dupę. Jak sie w kurwięto umrę.

Od momentu, gdy porzuciłem energetyki, białe pieczywo i pikantne posiłki zgaga minęła.
Zastanawiałeś się czy nadal żyjesz? Może umarles a twoja dusza się błąd :-D białe pieczywo pikantne żarcie piwo i mięso to podstawa

Back