Gienek
UFC Middleweight
Czyste kurestwoTo że bierzesz człowieka do interesu, chcesz dać mu zarobić, planujesz wyjazd, wpierdalasz to masę kasy a kilka godzin przez wyjazdem słyszysz "Nie mogę mam nadgodziny w pracy" no kurwa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyste kurestwoTo że bierzesz człowieka do interesu, chcesz dać mu zarobić, planujesz wyjazd, wpierdalasz to masę kasy a kilka godzin przez wyjazdem słyszysz "Nie mogę mam nadgodziny w pracy" no kurwa...
Bo pić to trza umićNie ma to jak wstać z kacem, bólem zatok, bólem jelit i szykować się do wyjazdu do Hamburga....
By to chuj strzelił![]()

A to racjaBo pić to trza umić![]()

Podpisałeś ?Dostałem pierwszy mandat, 100 i 4 punkty karne. By sobie już mogli te punkty odpuścić, tylko o 22 więcej miałem niż był limit, policjant miał tak samo na nazwisko jak ja... @TYTUS, dałoby się to jakoś anulować?
No podpisałem, zapłacę, stowe to jebac, ale jakoś zrobić tak żeby punkty zrobiły 'poof' i zniknęły?Podpisałeś ?
Właśnie wróciłem z całą chemią z niemiec, prowadząc sam w dwie strony a on jeszcze sms czy mu proszek sprzedam po cenie jakiej kupiłem no kurwa...Czyste kurestwo
Nasyp mu gipsu do tego proszku i daj po tej cenie. Kupi sobie nową pralkeWłaśnie wróciłem z całą chemią z niemiec, prowadząc sam w dwie strony a on jeszcze sms czy mu proszek sprzedam po cenie jakiej kupiłem no kurwa...
Pizda jak DC.WQRWIA MNIE GUS ZE JEST PIZDA I NIE WALCZYŁ Z JANEM W STÓJCE
Pizda jak Pizda. Nie uniósł się honorem tylko pomyslał rozumemPizda jak DC.
Otóż to.Pizda jak Pizda. Nie uniósł się honorem tylko pomyslał rozumem
Poprostu Gus nigdy nie był "pierdolonym zapaśnikiem"Otóż to.
Wkurwia mnie kac, stan konta po imprezie i to że wypisuje głupoty w internecie po alkoholu
Rzuć pracę, będzie czas na powtórkę wywiadów i treningi1. Nagralem kilka wywiadow w weekend - bez glosu....
2. Grafik w pracy nie pozwoli raczej na zadne regularne treningi bjj a to planowalem od dawna.

Rzuć pracę, będzie czas na powtórkę wywiadów i treningi![]()

Od momentu, gdy porzuciłem energetyki, białe pieczywo i pikantne posiłki zgaga minęła.Wkurwia mnie jebana zgaga. Pochlastać się można.
Zastanawiałeś się czy nadal żyjesz? Może umarles a twoja dusza się błąd :-D białe pieczywo pikantne żarcie piwo i mięso to podstawaOd momentu, gdy porzuciłem energetyki, białe pieczywo i pikantne posiłki zgaga minęła.