Co mnie wku*wia

mam taki bol gardla, ze nawet bucha nie moge przyjac, a nos taki zajebany, ze nie da sie ani wsiaknac ani wysmarkac.. srodek lata.. nawet spac nie idzie

Kumpel którego znam 10 lat mnie wkręcił, ze jego koleżanka z dzieciństwa jest z nim w ciąży. Wysłał mi zdjecie USG na dowód z nazwiskiem itd. Kurwa łyknałem to jak młody pelikan i mało mnie z kapci nie wyjebało, a frajer po 30 minutach rozmowy na fb mi wysłał filmik jak z ta typiara sie ze mnie leją. Och kurwa tak to już dawno mi ciśnienie nie skoczyło.

Powiem wam szczerze, że w chuj mnie wkurwia ta obsługa z tego całego city, są w chuj kurwa niemili jakby kurwa robili łaske, że możemy u nich się najebać i obejrzeć galę. Ledwo co przyszedłem i typiara szukała 100zł na rozmiankę na 2x50zł, zajrzałem z grzeczności bo tam wiecznie problem z wydawaniem reszty, mówię, że no ja niestety nie mam a ona do mnie "nawet nie pytałam". Sale nam przenieśli na dół tylko dlatego, że im się pewnie nie chciało zapierdalać po schodach i ten spięty na plandeka na żuku cieć ochroniarz co się spierdolił o podgłaszanie TV z tekstem, że "to nie jest pub". Pizdeusz na jednego strzała, wyurany tylko dlatego, że ma w kieszeni gaz pieprzowy i ziomki z klubu go-go za ścianą.

Myślę, że trzeba się rozjerzeć za nowym lokum i jebać ich w dupę.

Wkurwia mnie to, że przeciętna cytrynówka ze sklepu ma 30% :boystop:

Wypiłem sam 0,5 i naprawdę nic nie poczułem, a z alko to pijam głównie rudą i to też raz na tydzień.

Powiem wam szczerze, że w chuj mnie wkurwia ta obsługa z tego całego city, są w chuj kurwa niemili jakby kurwa robili łaske, że możemy u nich się najebać i obejrzeć galę. Ledwo co przyszedłem i typiara szukała 100zł na rozmiankę na 2x50zł, zajrzałem z grzeczności bo tam wiecznie problem z wydawaniem reszty, mówię, że no ja niestety nie mam a ona do mnie "nawet nie pytałam". Sale nam przenieśli na dół tylko dlatego, że im się pewnie nie chciało zapierdalać po schodach i ten spięty na plandeka na żuku cieć ochroniarz co się spierdolił o podgłaszanie TV z tekstem, że "to nie jest pub". Pizdeusz na jednego strzała, wyurany tylko dlatego, że ma w kieszeni gaz pieprzowy i ziomki z klubu go-go za ścianą.

Ostatnio było strasznie chujowo. Na żarcie i kawę czekaliśmy prawie godzinę, w dodatku kelnerki miały miny jakbyśmy mieli zrobić im ganbang.

Tez tak mysle. Pora na zmiany. Obsluga beznadziejna...

Ostatnio było strasznie chujowo. Na żarcie i kawę czekaliśmy prawie godzinę, w dodatku kelnerki miały miny jakbyśmy mieli zrobić im ganbang.

Przypomnę tylko że pierwszy zlot w City miał się odbyć tam gdzie siedzieliśmy dzisiaj, ale wtedy też coś popierdolili z rezerwacją. Ogólnie jestem za nowym miejscem.
Może PiwPaw?
@MuraS ?

Przypomnę tylko że pierwszy zlot w City miał się odbyć tam gdzie siedzieliśmy dzisiaj, ale wtedy też coś popierdolili z rezerwacją. Ogólnie jestem za nowym miejscem.
Może PiwPaw?
@MuraS ?
W PiwPaw byliśmy na KSW. Było w porządku, szkoda jednak, że gala puszczana z IPLI w chujowej jakości, w dodatku było ciemno i muzyka zagłuszała wszystko.

Wkurwia mnie to, że przeciętna cytrynówka ze sklepu ma 30% :boystop:

Wypiłem sam 0,5 i naprawdę nic nie poczułem, a z alko to pijam głównie rudą i to też raz na tydzień.
No cóż producenci tłumacza to spelnianem preferencji i dostosowywania poziomu alko tegoż napoju ich potrzeb. W rzeczywistości wszyscy wiemy o co chodzi... Przy tej ilości sprzedanych butelek są to olbrzymie oszczędności.

Tak teraz rozkminiam to jak byla ta inba z wkladaniem hajsu za stanik to wlasnie ten grubas tam najbardziej sie sadził z gazem pieprzowym w ręku, inni ochroniarze sluchali o co chodzi, nawet starali sie to wyjasnic a wlasnie grubas krecil inbe.

No cóż producenci tłumacza to spelnianem preferencji i dostosowywania poziomu alko tegoż napoju ich potrzeb. W rzeczywistości wszyscy wiemy o co chodzi... Przy tej ilości sprzedanych butelek są to olbrzymie oszczędności.

Stary, ja tu trenuje przed Krk ;) Więc liczę na większe ciężary, a nie jakieś 30% likiery...

Wychodzi na to, że tylko rudej można zaufać.

W Piwpawie nie ma projektora na stałe, tylko na wybrane eventy sprowadzają. Tv podłączonej tez nie mają, także pomysł inwalida. Na Pub Przejście prawdopodobnie sie przerzucimy.

Back