Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też bym się wkurwił.Wkurwia mnie ze zaczynam 17 dniowy urlop![]()
A tu jeszcze zostało 23 zaległego. Życie chuj.Też bym się wkurwił.
Znam twój ból. Będę szedł na 15 dni i też jeszcze trochę zalega.A tu jeszcze zostało 23 zaległego. Życie chuj.

Zaiste przejebane....Wkurwia mnie ze zaczynam 17 dniowy urlop![]()
Jebany, ja ciągle od Ciebie słyszę, że jeszcze masz rok urlopu :D kurwa.A tu jeszcze zostało 23 zaległego. Życie chuj.
Spejson wariacie ja czapki nie noszę. Co to może być? Może uciska mnie czapka niewidka?Mojego ziomeczka też kiedyś bolala. okazało sie, że miał za ciasno czapke zapientą. Może to to?
Hehe. No nie mam kiedy wykorzystać. Jak potrzebowałem ostatnio 6 dni wolnego to nie brałem nawet urlopu. Cóż z tego, że później siedziałem w pracy 60h w ciagu 7 dni.Jebany, ja ciągle od Ciebie słyszę, że jeszcze masz rok urlopu :D kurwa.
Co kupowales? Jedzenie?Kurwa zamówiłem sobie wczoraj na allegro jedną rzecz i niby wysyłka w przeciągu 24h kurierem a tu pizda dalej nie wysłała, zero info i w dodatku nr telefonu który jest podany nie jest prawidłowy a na allegro nie logowała się z 2 tygodnie. Kurwa stara do jebania.

Elektronike, nie śmieszy mnie to. Nawet nie o to chodzi, że ktoś miałby mnie na hajs wywalić, bo nie wierzę w to, ze ludzie są jeszcze na tyle głupi, żeby rejestrować firmy i prowadzić kilka sklepów po to - zwłaszcza jak jest ten program zwrotu hajsu do 10 000zł ale podejście.Co kupowales? Jedzenie?![]()
Akurat na allegro, zeby oszukiwac trzeba byc "jebanym idiota" ze wzgledu na pok. Ja bym na Twoim miejscu jeszcze nie interweniowal za mocno, moze 1 dzien sie opoznilo z jakiegos waznego powodu.Elektronike, nie śmieszy mnie to. Nawet nie o to chodzi, że ktoś miałby mnie na hajs wywalić, bo nie wierzę w to, ze ludzie są jeszcze na tyle głupi, żeby rejestrować firmy i prowadzić kilka sklepów po to - zwłaszcza jak jest ten program zwrotu hajsu do 10 000zł ale podejście.
No POK przewiduje i tak 30 dni min. Napisałem kurwie maila ale sam fakt podawania nieistniejącego nr telefonu mnie wkurwia. Chyba, ze jakimś cudem ten numer istnieje w godzinach które tam podali.Akurat na allegro, zeby oszukiwac trzeba byc "jebanym idiota" ze wzgledu na pok. Ja bym na Twoim miejscu jeszcze nie interweniowal za mocno, moze 1 dzien sie opoznilo z jakiegos waznego powodu.
Nie zastanawiałeś się kiedyś dlaczego świat cie nienawidzi?No POK przewiduje i tak 30 dni min. Napisałem kurwie maila ale sam fakt podawania nieistniejącego nr telefonu mnie wkurwia. Chyba, ze jakimś cudem ten numer istnieje w godzinach które tam podali.
chuja się chce w takie dni
W dupie to mamNie zastanawiałeś się kiedyś dlaczego świat cie nienawidzi?
Najwyraźniej nie.W dupie to mam
Oprócz chuja?
w sensie, że nic się nie chce...

Zamawiasz jedzenie na pyszne.pl - nie dochodziMam chyba jakiś konflikt z jedzeniem, bo robiłem sobie kanapki i se palucha przeciąłem
Ostatnio przyjechało żarcie mimo że wydawało mi się, że nie zamawiałemZamawiasz jedzenie na pyszne.pl - nie dochodzi
Robisz sobie samemu - kaleczysz się
Może rzucili na Ciebie klątwę ? Ogarnij wiedźmina.

Czy na gali Cohones będziesz walczył z żarciem? Bo nie wiem czy plakat robić :DMam chyba jakiś konflikt z jedzeniem, bo robiłem sobie kanapki i se palucha przeciąłem
A kiedy gala?Czy na gali Cohones będziesz walczył z żarciem? Bo nie wiem czy plakat robić :D
Nie wiadomo. Administracja nie chce współpracować, banuje agresywnych oplotów, którzy biorą udział w rekrutacji do undercard'uA kiedy gala?

Ja pewnie niedługo będę chwilowo kontuzjowany więc pozostaje jedynie walka chyba właśnie z żarciem.Nie wiadomo. Administracja nie chce współpracować, banuje agresywnych oplotów, którzy biorą udział w rekrutacji do undercard'u![]()