Co mnie wku*wia

Wkurwia mnie ze zaczynam 17 dniowy urlop :mamed:
Zaiste przejebane....
A na poważnie to nigdy nie mogłem skumać ludzi, którzy narzekali na przymusowy urlop bo mieli go w uj niewykorzystanego.

Jebany, ja ciągle od Ciebie słyszę, że jeszcze masz rok urlopu :D kurwa.
Hehe. No nie mam kiedy wykorzystać. Jak potrzebowałem ostatnio 6 dni wolnego to nie brałem nawet urlopu. Cóż z tego, że później siedziałem w pracy 60h w ciagu 7 dni.

Kurwa zamówiłem sobie wczoraj na allegro jedną rzecz i niby wysyłka w przeciągu 24h kurierem a tu pizda dalej nie wysłała, zero info i w dodatku nr telefonu który jest podany nie jest prawidłowy a na allegro nie logowała się z 2 tygodnie. Kurwa stara do jebania.

Co kupowales? Jedzenie? :mamed:
Elektronike, nie śmieszy mnie to. Nawet nie o to chodzi, że ktoś miałby mnie na hajs wywalić, bo nie wierzę w to, ze ludzie są jeszcze na tyle głupi, żeby rejestrować firmy i prowadzić kilka sklepów po to - zwłaszcza jak jest ten program zwrotu hajsu do 10 000zł ale podejście.

Elektronike, nie śmieszy mnie to. Nawet nie o to chodzi, że ktoś miałby mnie na hajs wywalić, bo nie wierzę w to, ze ludzie są jeszcze na tyle głupi, żeby rejestrować firmy i prowadzić kilka sklepów po to - zwłaszcza jak jest ten program zwrotu hajsu do 10 000zł ale podejście.
Akurat na allegro, zeby oszukiwac trzeba byc "jebanym idiota" ze wzgledu na pok. Ja bym na Twoim miejscu jeszcze nie interweniowal za mocno, moze 1 dzien sie opoznilo z jakiegos waznego powodu.

Akurat na allegro, zeby oszukiwac trzeba byc "jebanym idiota" ze wzgledu na pok. Ja bym na Twoim miejscu jeszcze nie interweniowal za mocno, moze 1 dzien sie opoznilo z jakiegos waznego powodu.
No POK przewiduje i tak 30 dni min. Napisałem kurwie maila ale sam fakt podawania nieistniejącego nr telefonu mnie wkurwia. Chyba, ze jakimś cudem ten numer istnieje w godzinach które tam podali.

No POK przewiduje i tak 30 dni min. Napisałem kurwie maila ale sam fakt podawania nieistniejącego nr telefonu mnie wkurwia. Chyba, ze jakimś cudem ten numer istnieje w godzinach które tam podali.
Nie zastanawiałeś się kiedyś dlaczego świat cie nienawidzi?

chuja się chce w takie dni
310.gif

Back