J-Son
Nadworny grafik
Może Mamed będzie miał ochotę.W tym Olsztynie nie ma z kim UFC obejrzeć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może Mamed będzie miał ochotę.W tym Olsztynie nie ma z kim UFC obejrzeć
Ale on pytał o oglądanie.Może Mamed będzie miał ochotę.
Przecież wiem :) Toteż razem obejrzą w ramach integracji polsko-czeczeńskiej.Ale on pytał o oglądanie.
Widzę, że żart zbyt subtelny, tudzież za suchy... Chodziło o ochotę Mameda na Micziego ;)Przecież wiem :) Toteż razem obejrzą w ramach integracji polsko-czeczeńskiej.
Fajna fota rozumiem , reszta przy mass mediach co najmniej dziwna . Ale to moje zdanie ;)
Nowy yt jest zjebany.
Nowy wygląd, ale możesz powrócić do starego. Kapnąłem się dopiero po 4 godzinach, że z lewej na dole masz takie drzwi z ludzikiem i tam naciskasz. Potem piszesz uwagi dlaczego Ci się nie podoba i możesz wysłać zrzut ekranu. Dobrze, że nie zrzut kardy kredytowej i dowodu osobistego. Jebana inwigilacja.A czymyś się różni?
Mojego ziomeczka też kiedyś bolala. okazało sie, że miał za ciasno czapke zapientą. Może to to?Wkurwia mnie to, że od dwóch dni napierdala mnie głowa. Jak nic to rak.
Spejson a jakaś rada na za małe barki?Mojego ziomeczka też kiedyś bolala. okazało sie, że miał za ciasno czapke zapientą. Może to to?
Nie trać czasu na nogi tylko kurwa zajmij sie barkami na powarznie.Spejson a jakaś rada na za małe barki?
ADRIAN A TY NIE W ROBOCIE?Nie trać czasu na nogi tylko kurwa zajmij sie barkami na powarznie.
ADRIAN A TY NIE W ROBOCIE?
urlop. dopiero co z mielna wruciłem.ADRIAN A TY NIE W ROBOCIE?
Co racja to racja.Nie trać czasu na nogi tylko kurwa zajmij sie barkami na powarznie.