Co mnie wku*wia

Kac, od rana za mną chodzi i pewnie będzie próbował zepsuć derby mazowsza. Tylko żebym pawia na stadionie nie puścił :p

Że zepsuł mi się mikrofon i głośnik w telefonie tydzień po wygaśnięciu gwarancji.
Do tego na domiar złego wczoraj mi wypadł, gdy otworzyłem pokrowiec i rozpieprzyła się cała szybka od ekranu..

Wkurwiają mnie kierowcy, którzy wyprzedzają rowery "na trzeciego". Chuj tam jak osobówka to pół biedy ale jak ciężarowy to idzie się konkretnie wystarczyć a potem wkurwić

Jebać Inter City i ich pociągi, chuj w dupę właścicielom. Kolejny raz opóźnienie godzinę kurwa, jeszcze jakby to było raz, no ale jebani ostatnio też mieli. JEBAĆ!

A właściwie dziwi , nagrywanie filmików telefonem (większość w trzęsącej się łapie i trzeszcząca ) koncerty , mecze ,papież, teraz godzina W... :facepalm: Fajna fota rozumiem , reszta przy mass mediach co najmniej dziwna . Ale to moje zdanie ;)

A mnie wkurwia widok downów nagrywających filmiki i robiących zdjęcia telefonem w pozycji pionowej. Jeszcze jestem to w stanie zrozumieć, jak ktoś urzęduje jedynie mobilnie , nie posiada TV, laptopa, kompa itp i nie pokazuje innym tych rzeczy na większych ekranach. Ale jeśli tak jest, to gardzę takimi debilami. Będą mieli jedynie wąski pasek tego co nagrali/zrobili foty. :poke:

A czymyś się różni?
Nowy wygląd, ale możesz powrócić do starego. Kapnąłem się dopiero po 4 godzinach, że z lewej na dole masz takie drzwi z ludzikiem i tam naciskasz. Potem piszesz uwagi dlaczego Ci się nie podoba i możesz wysłać zrzut ekranu. Dobrze, że nie zrzut kardy kredytowej i dowodu osobistego. Jebana inwigilacja.

IMO to ten stary wygląd YouTube'a to będzie dostępny jedynie przez jakiś czas. Potem będzie tylko nowy. :sad:

ADRIAN A TY NIE W ROBOCIE?
urlop. dopiero co z mielna wruciłem.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Legia Warszawa to najlepszy klup! Kto nie wierzy to huj mu w dziób.

Back