MysticBęben
UFC Featherweight
A nie wysyłałeś przypadkiem do Krakowa? W zeszłym tygodniu nic tu nie doręczano ;)Taki kurier to tylko w Polsce !!! POLECAM POCZTEX !!! Termin dostawy D+3
Paczka wysłana 2016-08-02 20:17
Termin doręczenia 2016-08-08
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A nie wysyłałeś przypadkiem do Krakowa? W zeszłym tygodniu nic tu nie doręczano ;)Taki kurier to tylko w Polsce !!! POLECAM POCZTEX !!! Termin dostawy D+3
największe gówno. Drogie i długo idzie. Znajomym nawet 2 paczki zgubili.Taki kurier to tylko w Polsce !!! POLECAM POCZTEX !!! Termin dostawy D+3
Paczka wyslana 2, wiec tu SDM nie wchodza w gre. Mi przewoznicy paczki puszczali 1 sierpnia.A nie wysyłałeś przypadkiem do Krakowa? W zeszłym tygodniu nic tu nie doręczano ;)
Aaaa, sorki, pojebało mi się something...Paczka wyslana 2, wiec tu SDM nie wchodza w gre. Mi przewoznicy paczki puszczali 1 sierpnia.

Tu chyba o tą historię chodzi:@J-Son jak ktos ma atak padaczki to poza zabezpieczeniem glowy nie ma za bardzo co do roboty.
Racja. Ale czy zasadne w takiej sytuacji jest nagrywanie filmików z zajścia albo jakieś durne docinki?@J-Son jak ktos ma atak padaczki to poza zabezpieczeniem glowy nie ma za bardzo co do roboty.
Oczywiscie ze nieRacja. Ale czy zasadne w takiej sytuacji jest nagrywanie filmików z zajścia albo jakieś durne docinki?

yhy właśnie tak. Wyprała mi ciuszki, wracam do mieszkania, wkurwiony do potęgi. Podchodzę do tej suki i jeb jeb jeb frontkicka jej i młotki z góry. Włączyłem ją do gniastka i jeb działa. Mówię łuuuuuuuuuuuu kurwa, co jest. Moje szczęście było jednak krótkie, po chwili znowu wyjebało korki. Zadzwoniłem po speca i kurwa będzie we wtorek. W sumie lata mi to bo jutro wychodzę na kolejne 3 doby więc srał to pies.Spierdalaj!Wpierdzieliłem brudne ciuchy do bębna

Pamiętaj o tym, żeby odwdzięczyć się sąsiadce. Najlepiej na pralce właśnie.No kurwa dzisiaj to poziom mojego wkurwu osiągnął apogeum. Wróciłem po 3 dniach w pracy, od chuja prania. Wpierdzieliłem brudne ciuchy do bębna, nastawiłem no i spoko kręci się, nagle po 3 minutach jeb wyjebało korki. Nie zdziwiłem się bo cały czas ktoś się podłącza i na chwilę prądu nie ma, ale widzę no ni chuja, podnoszę korki a tu nic. Wyłączyłem pralkę, korki w górę i prąd jest. I tak cały czas myślęco jest kurwa, polecaiłem do kumpla po przedłużacz, podłączyłem tą kurwę pod każde jedno gniastko w mieszkaniu i chuj nic. A tu ja po 3 dobach, wymęczony ciuchy mokre. Pisze na osiedlu że mi wyjebało w kosmos pralkę, odezwała się sąsiadkayhy właśnie tak. Wyprała mi ciuszki, wracam do mieszkania, wkurwiony do potęgi. Podchodzę do tej suki i jeb jeb jeb frontkicka jej i młotki z góry. Włączyłem ją do gniastka i jeb działa. Mówię łuuuuuuuuuuuu kurwa, co jest. Moje szczęście było jednak krótkie, po chwili znowu wyjebało korki. Zadzwoniłem po speca i kurwa będzie we wtorek. W sumie lata mi to bo jutro wychodzę na kolejne 3 doby więc srał to pies.
Dobranoc Panowie idę chwilę kimnąć, bo wieczorkiem jakiś browar musi podejść.
Wróciłem po 3 dniach w pracy, od chuja prania. Wpierdzieliłem brudne ciuchy do bębna, nastawiłem no i spoko kręci się, nagle po 3 minutach jeb wyjebało korki.

Podsumowując ostatnie 3 dni: lodówka, zawór pod zlewem w jednej łazience, 4 żarówki, podkaszarka :/Jemu jak nie lodówkę to pralkę szlag trafia ostatnio.![]()
słaby zawodnik z Ciebie :PZjebany kręgosłup
Wczoraj kilka pompek zrobiłem, to odezwała się cześć piersiowa.
Dziś pomachalem hantlem ( nie, nie tym @Moooniaa), to cześć ledźwiowa dała o sobie znać
No i chu, no i część![]()
RozwińWałek/piłka kauczukowa
Se rolujesz plecami i oRozwiń
Wałek do masażu (podróbka albo drogi oryginał BlackRoll) kładziesz pod plecy i masujesz. A piłkę kupujesz za 5 zł w zoologicznym-kaiczukowa mniejsza od tenisowej. Albo bieżesz taką do tenisa ziemnego i albo opierasz się o ścianę, umieszczając piłkę obok kręgosłupa-nie naciskaj na kręgosłup!) i ruszasz tułowiem na boki w miejscach gdzie czujesz ból-to spięte mięśnie. A najlepiej się położyć na plecach i tak samo, tylko już nie ruszasz tułowiem tylko szukasz miejsca gdzie boli i trzymasz tam piłkę.Rozwiń
Dzięki. Tylko mnie mięśnie nie bolą, tylko wuj wie co. Pewno jakiś ucisk krążków na nerwy, albo stany zapalneWałek do masażu (podróbka albo drogi oryginał BlackRoll) kładziesz pod plecy i masujesz. A piłkę kupujesz za 5 zł w zoologicznym-kaiczukowa mniejsza od tenisowej. Albo bieżesz taką do tenisa ziemnego i albo opierasz się o ścianę, umieszczając piłkę obok kręgosłupa-nie naciskaj na kręgosłup!) i ruszasz tułowiem na boki w miejscach gdzie czujesz ból-to spięte mięśnie. A najlepiej się położyć na plecach i tak samo, tylko już nie ruszasz tułowiem tylko szukasz miejsca gdzie boli i trzymasz tam piłkę.
Na youtubie "Dźwigaj dziewczyno" w filmiku o redukcji jest też instrukcja rolowania. Przyjemne z pożytecznym-oglądasz Kaję i uczysz się masażu
Może stan przedzawałowy. Starość, nie radość.Dzięki. Tylko mnie mięśnie nie bolą, tylko wuj wie co. Pewno jakiś ucisk krążków na nerwy, albo stany zapalne
Ić być śmieszny gdzie indziejMoże stan przedzawałowy.

Nie ma siły żeby ucisk na nerwy nie doprowadził do spięcia-mnie też nie bolą same z siebie:)Dzięki. Tylko mnie mięśnie nie bolą, tylko wuj wie co. Pewno jakiś ucisk krążków na nerwy, albo stany zapalne
Xerxes bez brody? Jakżesz to?!Ogoliłem sie ostatnio. Było dokładanie tak:|
![]()
Więcej tego nie zrobie.
GŁUPIO.Jakżesz to?!
Ale na 1.10 zdążysz wyhodować, co by wstydu nie było?GŁUPIO.