Co mnie wku*wia

Temat idealny na dziś !
Mam dziś dwa zaliczenia, na żadne nic nie umiem, nie spałam całą noc a od przegięcia z Tigerami ręce mi się trzęsą jakbym była na narkotykowym głodzie.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że Was dzień będzie przyjemniejszy niż mój :)

Temat idealny na dziś !
Mam dziś dwa zaliczenia, na żadne nic nie umiem, nie spałam całą noc a od przegięcia z Tigerami ręce mi się trzęsą jakbym była na narkotykowym głodzie.

Energetyki to gówno..... :bad:

Temat idealny na dziś !
Następnym razem kawe zaparz red bullem - zaczniesz słyszeć kolory i widzieć dźwięki :confused:

Temat idealny na dziś !
bo to się trzeba uczyć SYSTEMATYCZNIE :cryme:

@duubertowa team.

Kurwa dzisiejsze koło, nic mi do głowy nie wchodziło podczas nauki, ale gdy dostałem kolokwium wiedziałem, że wiem jak to wszystko rozwiązać, bo znam podświadomie odpowiedzi, tylko muszę kurwa sobie przypomnieć. Niestety nie było czasu na myślenie i jestem w dupie. A przedmiot z którego byłem bez wątpienia najlepszy i był moim ulubionym przedmiotem nauki na studiach. Już się pożegnałem z piątką. Kurwa.

Kurwa dzisiejsze koło, nic mi do głowy nie wchodziło podczas nauki, ale gdy dostałem kolokwium wiedziałem, że wiem jak to wszystko rozwiązać, bo znam podświadomie odpowiedzi, tylko muszę kurwa sobie przypomnieć. Niestety nie było czasu na myślenie i jestem w dupie. A przedmiot z którego byłem bez wątpienia najlepszy i był moim ulubionym przedmiotem nauki na studiach.

Chyba nie muszę nic pisać...co? :DC::DC::DC:

@duubertowa team.

Kurwa dzisiejsze koło, nic mi do głowy nie wchodziło podczas nauki, ale gdy dostałem kolokwium wiedziałem, że wiem jak to wszystko rozwiązać, bo znam podświadomie odpowiedzi, tylko muszę kurwa sobie przypomnieć. Niestety nie było czasu na myślenie i jestem w dupie. A przedmiot z którego byłem bez wątpienia najlepszy i był moim ulubionym przedmiotem nauki na studiach. Już się pożegnałem z piątką. Kurwa.
Damn, jak ten czas leci, jeszcze niedawno byłeś gimnazjalistą i takim Cię zapamiętałem z cohones , a teraz kolokwia :joe:

@duubertowa z czego egzaminy? Mógłbym wpaść do ciebie na korepetycje

Już nie musisz...

200.gif

Back