Masta
Vale Tudo Championship
Przeciez to nawet nie jest Laik

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przeciez to nawet nie jest Laik

Sorry, że Cie obudziłem :DCzereśniaki co na czereśni siedzą
Zazdrość przezemnie przemawia bo jak w sobotę miałem dostęp do czereśni to się grila obżarłem i nie chciało mi się na drzewie siedzieć. A teraz już nie będzie:(Sorry, że Cie obudziłem :D
przeze mnie*przezemnie
Wyobraziłem sobie Ciebie siedzącego na drzewie. Serca nie masz? Co Ci to drzewo zrobiło? :Pi nie chciało mi się na drzewie siedzieć.
Temat idealny na dziś !
Mam dziś dwa zaliczenia, na żadne nic nie umiem, nie spałam całą noc a od przegięcia z Tigerami ręce mi się trzęsą jakbym była na narkotykowym głodzie.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że Was dzień będzie przyjemniejszy niż mój :)

Wcale nie, w pewnym wieku trzeba je pić z wódką żeby serce nie przestało bić. Ktoś mnie kiedyś tego nauczył a to był mądry człowiek.Energetyki to gówno.....![]()
Czy to jest ten wiek, w którym marchewkę trzeba przestać jeść, a zacząć przywiązywać?Wcale nie, w pewnym wieku trzeba je pić z wódką żeby serce nie przestało bić.
Mniej więcej;)Czy to jest ten wiek, w którym marchewkę trzeba przestać jeść, a zacząć przywiązywać?
Następnym razem kawe zaparz red bullem - zaczniesz słyszeć kolory i widzieć dźwiękiTemat idealny na dziś !
Mam dziś dwa zaliczenia, na żadne nic nie umiem, nie spałam całą noc a od przegięcia z Tigerami ręce mi się trzęsą jakbym była na narkotykowym głodzie.

bo to się trzeba uczyć SYSTEMATYCZNIETemat idealny na dziś !

Dokładnie. Grunt to dobrze opracowany SYSTEM nauki:bo to się trzeba uczyć SYSTEMATYCZNIE![]()
To już wiemy jak kolega zaliczał poszczególne egzaminy![]()
Kurwa dzisiejsze koło, nic mi do głowy nie wchodziło podczas nauki, ale gdy dostałem kolokwium wiedziałem, że wiem jak to wszystko rozwiązać, bo znam podświadomie odpowiedzi, tylko muszę kurwa sobie przypomnieć. Niestety nie było czasu na myślenie i jestem w dupie. A przedmiot z którego byłem bez wątpienia najlepszy i był moim ulubionym przedmiotem nauki na studiach.

Damn, jak ten czas leci, jeszcze niedawno byłeś gimnazjalistą i takim Cię zapamiętałem z cohones , a teraz kolokwia@duubertowa team.
Kurwa dzisiejsze koło, nic mi do głowy nie wchodziło podczas nauki, ale gdy dostałem kolokwium wiedziałem, że wiem jak to wszystko rozwiązać, bo znam podświadomie odpowiedzi, tylko muszę kurwa sobie przypomnieć. Niestety nie było czasu na myślenie i jestem w dupie. A przedmiot z którego byłem bez wątpienia najlepszy i był moim ulubionym przedmiotem nauki na studiach. Już się pożegnałem z piątką. Kurwa.

Chyba nie muszę nic pisać...co?![]()
Damn, jak ten czas leci, jeszcze niedawno byłeś gimnazjalistą i takim Cię zapamiętałem z cohones , a teraz kolokwia![]()
PozdroDokładnie. Grunt to dobrze opracowany SYSTEM nauki:
Październik-Maj - balety
Czerwiec - panika, energetyki, grille na miasteczku i tworzenie dobrych ściąg
Zawsze działa :)

@duubertowa z czego egzaminy? Mógłbym wpaść do ciebie na korepetycje
chyba nie zdałam :D
socjologia