Co mnie wku*wia

Do mnie po kilku miesiącach przerwy się nie dowalili więc luz ;) ja wykosztowałam się i rzucam po 30 miesięcznie :D
Mam nadzieję, że jedna dyszka wystarczy. Takie opłaty miesięczne wolę zostawić na Spotify :-D

Mam nadzieję, że jedna dyszka wystarczy. Takie opłaty miesięczne wolę zostawić na Spotify :-D
ie
Cóż u mnie jest problem tego typu, że ja bardzo długo od tego mandatu się odwoływałam. Co dziwne, ani jedna nie została rozpatrzona pozytywnie bo za każdym razem jakimś cudem znajdowano nowe okoliczności przez które ten mandat ewidentnie mi się należał. Na końcu, kiedy walka z wiatrakami mi się znudziła napisałam o rozłożenie na raty mandatu i zaprzestanie naliczania odsetek. O dziwo się udało, teraz jak mi się przypomni to wysyłam :D

Jebany kac. Nie rozumiem czemu taka dobra czynność jak spożywanie alkoholu musi być karana następnego dnia kacem jak skurwesyn. Jeszcze piwa w domu nie mam a do najbliższego sklepu mam 6km

Doigrałem się-miesiąc olewania rehabilitacji zakończył się bólem pleców bez powodu. Walić to-w przyszłym roku operacja.

Dyski? Jeżeli tak, to jaka operacja?
Mam nadzieje, że to tylko lekkie zapalenie po wczorajszej imprezie plenerowej nad Wisłą a nie przesunięcie. Operacja jest bardzo nieinwazyjna-wkładają ci między wyrostki kręgosłupa kawałek silikonu jaki stabilizację. I możesz grać w rugby

Back