A dowodzik jest?Niewyspany, bo byłem najeeeeeeebaaaaanyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A dowodzik jest?Niewyspany, bo byłem najeeeeeeebaaaaanyyyyy
Weź nie strasz, poszłem sprawdzićA dowodzik jest?
Ja nie o tym, ale śmieszna riposta, propsuje.Weź nie strasz, poszłem sprawdzić
Rzucę im dychę, może odpuszczą :-D
Lipa człowiek nie może zobaczyć jaka mieli kondycje na odwodnieniu, jak bardzo się odwodnili, a czesto ma to znaczenie przy typowaniu... niedługo niczym KSW dadza tylko wyniki bez ceremoniZawodnicy sa wazeni wczesniej, a ta ceremonia to juz najedzeni i napici.
No śmieszne te "poszlem" po tym jak zdal maturę.Ja nie o tym, ale śmieszna riposta, propsuje.
Mam nadzieję, że jedna dyszka wystarczy. Takie opłaty miesięczne wolę zostawić na Spotify :-DDo mnie po kilku miesiącach przerwy się nie dowalili więc luz ;) ja wykosztowałam się i rzucam po 30 miesięcznie :D
ieMam nadzieję, że jedna dyszka wystarczy. Takie opłaty miesięczne wolę zostawić na Spotify :-D
Bóg to idiotaJebany kac. Nie rozumiem czemu taka dobra czynność jak spożywanie alkoholu musi być karana następnego dnia kacem jak skurwesyn. Jeszcze piwa w domu nie mam a do najbliższego sklepu mam 6km
Kac to kara za przerwe w piciuJebany kac. Nie rozumiem czemu taka dobra czynność jak spożywanie alkoholu musi być karana następnego dnia kacem jak skurwesyn. Jeszcze piwa w domu nie mam a do najbliższego sklepu mam 6km
No śmieszne te "poszlem" po tym jak zdal maturę.
Podobno wyniki poznają dopiero w lipcu.Aaa to jeszcze nic straconego.To jeszcze nic pewnego.Podobno wyniki poznają dopiero w lipcu.
Tematy Ci się pomyliły:Mój pas na Cohones jest od dziś wyższy, niż na macie :<
Za dużo spamowania, za mało treningu?Mój pas na Cohones jest od dziś wyższy, niż na macie :<

Nie to kryterium :pZa dużo spamowania, za mało treningu?![]()
Wchodzę na chat a Ty uciekasz, wstydziłbyś się.Nie to kryterium :p
Za dużo spamowania, za mało treningu?![]()
To już 3 lata?Trzy lata na forum i brąz
Mam tak samo. Brązowy w realu, czarny w necie. A nie, nie tak samo, w realu mam wyższy i w necie teżMój pas na Cohones jest od dziś wyższy, niż na macie :<

A w Lidlu?Mam tak samo. Brązowy w realu, czarny w necie. A nie, nie tak samo, w realu mam wyższy i w necie też![]()
Jeszcze tyle czasu musza zmarnowacEhh, Ci amatorzy...

Swoją drogą to obstawiam, że niektórzy przy moim stażu na tym forum będą mieli jakieś 90-100 tysięcy postów.Jeszcze tyle czasu musza zmarnowac![]()
Wielu sie wykruszy. Czuje sie jak forumowy dziadekSwoją drogą to obstawiam, że niektórzy przy moim stażu na tym forum będą mieli jakieś 90-100 tysięcy postów.

Doigrałem się-miesiąc olewania rehabilitacji zakończył się bólem pleców bez powodu. Walić to-w przyszłym roku operacja.
Mam nadzieje, że to tylko lekkie zapalenie po wczorajszej imprezie plenerowej nad Wisłą a nie przesunięcie. Operacja jest bardzo nieinwazyjna-wkładają ci między wyrostki kręgosłupa kawałek silikonu jaki stabilizację. I możesz grać w rugbyDyski? Jeżeli tak, to jaka operacja?