Khebabib
Bellator Heavyweight
Idź spać lepiej, już czwartek, za 8h kosiarki ruszają.
Muszą rano wstać do roboty żeby zarobić na małe kosiarzątka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Idź spać lepiej, już czwartek, za 8h kosiarki ruszają.
Ja pierdole kurwa mać mialem wstać na wykład rano dzisiaj, ale jak zadzwonił budzik to mi się odechciało. Osoby które poszly dzisiaj dostaly 4.0 na koniec i nie musza egzaminu zdawać... Po prostu mam ochotę sie zajebac
Też nie wiedziałem, że coś takiego jest możliwe. To były wykłady z chemii o 8 rano, a później 2h przerwy między następnymi zajęciami więc prawie nikt nie przychodził na te wykłady. Raz babka posłała listę i akurat wtedy byłem, dzisiaj posłała ją drugi raz, osoby które były na dwóch listach mają 4.0. Nie wiem kiedy ostatnio coś podobnego mi się przytrafiło...Miewam podobnego pecha, chociaż nigdy jeszcze u mnie się nie zdarzyło aż tak, żeby za obecność na jakimś wybranym wykładzie można było dostać 4 na koniec roku.
Norma :)Też nie wiedziałem, że coś takiego jest możliwe.
Też nie wiedziałem, że coś takiego jest możliwe. To były wykłady z chemii o 8 rano, a później 2h przerwy między następnymi zajęciami więc prawie nikt nie przychodził na te wykłady. Raz babka posłała listę i akurat wtedy byłem, dzisiaj posłała ją drugi raz, osoby które były na dwóch listach mają 4.0. Nie wiem kiedy ostatnio coś podobnego mi się przytrafiło...
Ja myślałem że w Bentleyu są akumulatory z dożywotniaa gwarncjawracam z pracy i rozjebał mi się akumulator na środku skrzyżowania.. nie dość że wydatek to nie zdążyłem podjechać w pare miejsc...
nie wiem. pewnie koleś z awatara, też nie wie niestety nie posiadam takiej floty jak on..Ja myślałem że w Bentleyu są akumulatory z dożywotniaa gwarncja
za moich czasow jeden profesor na koniec wystawiał 4,5 za obecność na wszystkich zajeciach ale powiedział o tym dopiero podczas ostatniego wykładu uzbierały sie całe dwie osoby z czego jedna miala juz gwarantowana 5Miewam podobnego pecha, chociaż nigdy jeszcze u mnie się nie zdarzyło aż tak, żeby za obecność na jakimś wybranym wykładzie można było dostać 4 na koniec roku.
Ja pierdole kurwa mać mialem wstać na wykład rano dzisiaj, ale jak zadzwonił budzik to mi się odechciało. Osoby które poszly dzisiaj dostaly 4.0 na koniec i nie musza egzaminu zdawać... Po prostu mam ochotę sie zajebac
o to to.Dlatego lepiej na ostatni chodzić
Człowiek uczy się na błędachDlatego lepiej na ostatni chodzić

Zara się posram. Pierdolę zamawiam ten wałek do rolowania.Drugi raz te jebane nerwo-bóle w plecach. Chce umrzeć!
Poki co mozesz wyprobowac pileczke tenisowa.Zara się posram. Pierdolę zamawiam ten wałek do rolowania.
Butelka z mineralną też da radęPoki co mozesz wyprobowac pileczke tenisowa.
W sumie. I nawet mozna ja schlodzic w lodowce, co moze pomoc usmierzyc bol troche bardziej.Butelka z mineralną też da radę
Że nie mogę chodzić, bo się źle czuje. Coś mi chyba na żołądku siadło, ale nic nie jadłem prawie cały dzień. Bo z pewnością nie mógł to być alkohol![]()
Ty to jesteś pizda
Najpierw kolacja, ale Ty jeść nie możesz - patowa sytuacja.Pocałuj mnie w dupę :)
Jesteś najbardziej skontuzjowanym chipsozerca na cohones.Że nie mogę chodzić, bo się źle czuje. Coś mi chyba na żołądku siadło, ale nic nie jadłem prawie cały dzień. Bo z pewnością nie mógł to być alkohol![]()