Co mnie wku*wia

Nie wiem, ale było 140 zł, a zrobiło się 140 + odsetki + postępowanie sądowe o którym nie miałem pojęcia:facepalm: = 3 stówy. Niby kwota jakaś astronomiczna nie jest ale musiałem uszczuplić budżet na imieniny mojej kobiety. Tak czy siak mam przejebane. Niczym bohater tragiczny. Nie ważne co zrobię i tak będzie po chuju.
Ja kiedyś miałem mandat 500zł i zapłaciłem dopiero komornikowi jak mi przyszedł do chaty jakoś po ok. 3 latach i miałem jedynie 55 złotych odsetek i kosztów egzekucyjnych łącznie. Coś drogo Cię podliczyli :D

Ja kiedyś miałem mandat 500zł i zapłaciłem dopiero komornikowi jak mi przyszedł do chaty jakoś po ok. 3 latach i miałem jedynie 55 złotych odsetek i kosztów egzekucyjnych łącznie. Coś drogo Cię podliczyli :D

Na wschodzie Polski nie pierdolą się w tańcu. Albo hajs, albo Cię zlicytują na aukcji niewolników.

Napisz wniosek, dostaniesz numer konta.

Gdybym był Karyną 90/60/90 pewnie bym miał łatwiej. Jakie cechy bierzesz pod uwagę przy rekrutacji do swojej Sekty Butelki Wody Źródlanej? To podanie ma być w formie listu motywacyjnego + cucuricu vitae?

Panie! Nie obrażaj Pan! Dobre?

Halo! Jestem Dżangl Fajt...niedawny Oplot. Jeszcze nie zapuściłem się jak przeciętny KejEsDabljuk:lol:. Jak to jest? Każdy post na cohones = zjedzone małe lejsy? :lol:

No kurwa jak patrzę na swój brzuch to możliwe, iż taki licznik istnieje i mi przez te 11k postów taki bęben wyjebało :joe:

ja mialem mandaty na 800zl i do dzisiaj nie wiem co z nimi, bo wysylali je na adres, pod ktorym dawno nie mieszkalem.. bylo to z 8 lat temu :werdum:

Nie wiem, ale było 140 zł, a zrobiło się 140 + odsetki + postępowanie sądowe o którym nie miałem pojęcia:facepalm: = 3 stówy. Niby kwota jakaś astronomiczna nie jest ale musiałem uszczuplić budżet na imieniny mojej kobiety. Tak czy siak mam przejebane. Niczym bohater tragiczny. Nie ważne co zrobię i tak będzie po chuju.

Chyba jednak zapłacę ten mandat z lutego.. :boystop:

trudno, zeby przychodzili do roboty na 12, bo michi chce spac. nakurwiaj do kostaryki, tam nie kosza trawy. ale odglosy malp moga ci przeszkadzac, bo one tez wczesnie wstaja
Kurna, cały dzień mają.Kurwa kto wymyślił, że trawę się kosi o takiej porze?Do tego w jeden dzień to odrosła w chuj na pewno...

Back