Co mnie wku*wia

Uważaj on czasami bywa niemiły! :(
w5zcEnH.gif%3Cbr
Ale za to jak się ładnie ubierze to jest pussy magnet
andrei-arlovski-sherdog.jpg
Kocha zwierzęta nie mniej niż Różal

Z pewnością ma zniżki u fryzjera
dynamic_resize
images
i u dentysty
8563671b-66a7-4d1f-89a7-ae274a5876c8-2007-000000d20cbcde59.0.jpg
Był mistrzem JUEFSI więc bić się umie, kobietę własną piersią obroni
_tandrei%20arlovski32.jpg
Nie zapominajmy, że prawie wygrał z Fiodroem!
knock-out_medium.jpg
Więc Mała, wszystko zależy od ciebie
UFN_BRS_EVENT-0084.jpg
#TWÓJRUCH

W sumie nic złego nie robił, oprócz tego , że darł mordę i machał girami. Najebanych kolegów w gorszej formie prowadzalem. Musiał dostać wpierdol na dołku albo w czasie jazdy, bo widać na nagraniu, że oprócz zakuwania i wrzucania do auta nic się nie dzieje. Nie wiemy co dalej się działo, ale dużo wskazuje na to, że sobie na nim pouzywali. Skoro był zakuty to nie stanowił zagrożenia, więc wnioski się same nasuwają na myśl.

W sumie nic złego nie robił, oprócz tego , że darł mordę i machał girami. Najebanych kolegów w gorszej formie prowadzalem. Musiał dostać wpierdol na dołku albo w czasie jazdy, bo widać na nagraniu, że oprócz zakuwania i wrzucania do auta nic się nie dzieje. Nie wiemy co dalej się działo, ale dużo wskazuje na to, że sobie na nim pouzywali. Skoro był zakuty to nie stanowił zagrożenia, więc wnioski się same nasuwają na myśl.
Tam na nagraniu widać gościa który nagrywa z bliższej ogległości, mogliby do niego dotrzeć. W artykule napisali, że wstępna sekcja wykluczyła żeby pobicie było skutkiem śmierci. Dalej się skłaniam ku opcji, że gość mógł być nawąchany oni go napierdalali a międzyczasie im zszedł.

Tam na nagraniu widać gościa który nagrywa z bliższej ogległości, mogliby do niego dotrzeć. W artykule napisali, że wstępna sekcja wykluczyła żeby pobicie było skutkiem śmierci. Dalej się skłaniam ku opcji, że gość mógł być nawąchany oni go napierdalali a międzyczasie im zszedł.
Też tak sądzę. W każdym razie wskazuje na to, że przyczynili się do zgonu.

To nie przejdzie. Jak rozdawali talent muzyczny to stałam w kolejce po cycki :/
Możemy wybrać coś innego albo znaleźć kogoś, kto za darmo zagra na keboardzie palcami u stóp ...
Born na pewno ogarnie temat. A my wykorzystamy lepiej nadane przez górę talenty.

To nie przejdzie. Jak rozdawali talent muzyczny to stałam w kolejce po cycki :/
Możemy wybrać coś innego albo znaleźć kogoś, kto za darmo zagra na keboardzie palcami u stóp ...
Ja mogę zagrać swoim jedenastym palcem na keybordzie, ale chłopaków to nie zainteresuje: }

Co tu się dzieje? :DC: W tytule każdego tematu można dopisać Hyde Park.
Temat o nowej Pani Redaktor - dyskusja o...wszystkim
"Co mnie wkurwia" - karły na wieczorze kawalerskim
"Boks" - prawa telewizyjne do piłki nożnej

Żeby tendencję podtrzymać to fajne te nowe emotki :sparta::fck::popcorn::poke::coffeepc::robbie:

Albo @duubertowa chcesz wejść w forum z przytupem i dlatego jesteś spoko albo jesteś taka w rzeczywistości.

Ale z pewnością nie te drugie, laski nie są spoko. Laski to chuje, tylko z cyckami :poke:.

Musiałem to napisać, to takie małe motto Pogotowia Sercowego.

Back