Charles Bronson
UFC Flyweight
Najwyżej sie tu wpiszeAle nazwy pracodawcy bys sie nauczyl. Wkurwisz szefa i cie na ochrone wozkow przeniesie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najwyżej sie tu wpiszeAle nazwy pracodawcy bys sie nauczyl. Wkurwisz szefa i cie na ochrone wozkow przeniesie.
Ale za to jak się ładnie ubierze to jest pussy magnetUważaj on czasami bywa niemiły! :(
![]()
W sumie nic złego nie robił, oprócz tego , że darł mordę i machał girami. Najebanych kolegów w gorszej formie prowadzalem. Musiał dostać wpierdol na dołku albo w czasie jazdy, bo widać na nagraniu, że oprócz zakuwania i wrzucania do auta nic się nie dzieje. Nie wiemy co dalej się działo, ale dużo wskazuje na to, że sobie na nim pouzywali. Skoro był zakuty to nie stanowił zagrożenia, więc wnioski się same nasuwają na myśl.
Tam na nagraniu widać gościa który nagrywa z bliższej ogległości, mogliby do niego dotrzeć. W artykule napisali, że wstępna sekcja wykluczyła żeby pobicie było skutkiem śmierci. Dalej się skłaniam ku opcji, że gość mógł być nawąchany oni go napierdalali a międzyczasie im zszedł.W sumie nic złego nie robił, oprócz tego , że darł mordę i machał girami. Najebanych kolegów w gorszej formie prowadzalem. Musiał dostać wpierdol na dołku albo w czasie jazdy, bo widać na nagraniu, że oprócz zakuwania i wrzucania do auta nic się nie dzieje. Nie wiemy co dalej się działo, ale dużo wskazuje na to, że sobie na nim pouzywali. Skoro był zakuty to nie stanowił zagrożenia, więc wnioski się same nasuwają na myśl.
Też tak sądzę. W każdym razie wskazuje na to, że przyczynili się do zgonu.Tam na nagraniu widać gościa który nagrywa z bliższej ogległości, mogliby do niego dotrzeć. W artykule napisali, że wstępna sekcja wykluczyła żeby pobicie było skutkiem śmierci. Dalej się skłaniam ku opcji, że gość mógł być nawąchany oni go napierdalali a międzyczasie im zszedł.
Ech, nadrabianie inby z karlicami po nocy... Przeczytałem "obrzezany" i myślę - kurwa, tak byłem najebany ze nie pamiętam, jak mi pocięli syna?!Ja jestem z Ukrainy (prawie, ale to w sumie na jedno wychodzi), więc jestem z tą nacją obeznany.![]()
#TWÓJRUCH
@duubertowa dałabyś radę przebrać się za karlicę?
Ja bym radził ostrożność. Na forum większość erotomanów to zwykli gawędziarze, ale jest kilka niebezpiecznych elementów.To jest jak wygrana w Lotto , bierę !
Ale keyboard, połykanie ognia i żonglerke ogarniesz? NarazA powiem Ci że wzrostem to nawet za bardzo nie odstaję ! To by się mogło udać ale nie chcę być podnóżkiem, bo mam delikatne plecki :/
połykanie ognia

keyboard
Born na pewno ogarnie temat. A my wykorzystamy lepiej nadane przez górę talenty.To nie przejdzie. Jak rozdawali talent muzyczny to stałam w kolejce po cycki :/
Możemy wybrać coś innego albo znaleźć kogoś, kto za darmo zagra na keboardzie palcami u stóp ...
Born na pewno ogarnie temat. A my wykorzystamy lepiej nadane przez górę talenty.
Ja mogę zagrać swoim jedenastym palcem na keybordzie, ale chłopaków to nie zainteresuje: }To nie przejdzie. Jak rozdawali talent muzyczny to stałam w kolejce po cycki :/
Możemy wybrać coś innego albo znaleźć kogoś, kto za darmo zagra na keboardzie palcami u stóp ...
Znam cały repertuar Modern Talking jakby co.Wchodzę w to!
Ja mogę zagrać swoim jedenastym palcem na keybordzie, ale chłopaków to nie zainteresuje: }
Jak Cię znam, tak Ci wierzę na słowo. W końcu mój świat się odmienił jak ostatni raz zwątpiłem.Znam cały repertuar Modern Talking jakby co.
To nie przejdzie. Jak rozdawali talent muzyczny to stałam w kolejce po cycki :/
.

Jpg or didn't happenedTo nie przejdzie. Jak rozdawali talent muzyczny to stałam w kolejce po cycki :/
. Spokojnie, nie ma tak łatwo.NARESZCIE MI SIĘ UDAŁO !
Trzeba to opić.
@duubertowa chcesz wejść w forum z przytupem