D
Deleted member 2903
Guest
Maćku ja Madzie przestrzegłem przed Krakowem już. Nie da się nabrać! ;)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Maćku ja Madzie przestrzegłem przed Krakowem już. Nie da się nabrać! ;)

Piękny budynek na Fredry ?
Nie przesadzajmy z tą urodą kampusu na MoraskuA nie :D piękne Morasko :D
I łabądki!Morasko :D
Jak się tylko trawę zwiedzało to może nie zachwyca :DNie przesadzajmy z tą urodą kampusy na Morasku
lody bez schylania.sprecyzuj co ma ta karlica robić
Wszystko co wymieniłeś + może grać jeszcze na keyboardzie.@Masu zrobiłem małe rozeznanie i będzie ciężko ogarnąć karlice. @MMAkłowicz sprecyzuj co ma ta karlica robić, striptiz (o boże), po prostu tańczyć, roznosić drinki, czy może jeszcze coś innego?
Powinna być jak szwajcarski scyzoryk, poręczna i wielofunkcyjna.sprecyzuj co ma ta karlica robić, striptiz (o boże), po prostu tańczyć, roznosić drinki, czy może jeszcze coś innego?
@Orest za podnóżek ma robić.
@Masu mamy wyzwanie. Na zlocie omówimy szczegóły i trzeba będzie przystąpić do poszukiwań.Wszystko co wymieniłeś + może grać jeszcze na keyboardzie.
Wszystko co wymieniłeś + może grać jeszcze na keyboardzie.
Ludzie czo z tym cohones... Forum organizuje kawalerski i szuka karłów@Masu zrobiłem małe rozeznanie i będzie ciężko ogarnąć karlice. @MMAkłowicz sprecyzuj co ma ta karlica robić, striptiz (o boże), po prostu tańczyć, roznosić drinki, czy może jeszcze coś innego?
brawo @Orest!Idea jest w chuj zacna, ekipa jest na miejscu, kwestia organizacji lokalu, karlicy, striptizerki normalno-gabarytowej, zebrania zrzuty i jazda:DLudzie czo z tym cohones... Forum organizuje kawalerski i szuka karłówbrawo @Orest!
Już z tą striptizerką nie szalejmy tak bardzo. Karlica wystarczy.kwestia organizacji lokalu, karlicy, striptizerki normalno-gabarytowej, zebrania zrzuty i jazda:D
zdrada z karłem, to zdrada ale lekko.Jak dobrze, że nie mieszkam w Krakowie. Pewno by mi taki kawalerski zrobili, że ślubu by nie było.![]()
Wpadnę na tego następnego grilla to mi je dasz.Gdyby można tu było dawać serduszko to ten tekst by je dostał !
Dobra, nie szalejmy. Z karlicą mogę posparować (ale pod warunkiem, że będzie miała miseczkę minimum E i wydatną pupę.Sparing Karlicy z @Wewiur 'em to jest to co chcę zobaczyć!
Banuj!!A tak BTW, to kurwa ładny OT zrobiliście. Wkurwia mnie to.
Ty będziesz kurwa pierwszy, tylko daj mi czas na wymyślenie powodu. :PBanuj!!
@Masu mamy wyzwanie. Na zlocie omówimy szczegóły i trzeba będzie przystąpić do poszukiwań.

Jak dobrze, że nie mieszkam w Krakowie. Pewno by mi taki kawalerski zrobili, że ślubu by nie było.![]()
Idea jest w chuj zacna, ekipa jest na miejscu, kwestia organizacji lokalu, karlicy, striptizerki normalno-gabarytowej, zebrania zrzuty i jazda:D
Ty to byś ją na pół... no ten tego.Ja karlicy nie ogarnę? Ja?