Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PedauUmyłem okna, popadał deszcz i znowu są zapaćkane.
MasochistaPedau
Kazdego dnia dzieja sie dramaty...Umyłem okna, popadał deszcz i znowu są zapaćkane.
Ale wygrałem tą walkę, bo umyłem też podłogę, a po niej deszcz nie padał.Kazdego dnia dzieja sie dramaty...
Jaki facet mieszkający bez kobiety bierze się za porządki?

Facet mieszkający sam ma prawo mieć brudne okna. Walczyliśmy o to odkąd pierwszy orangutan zszedł z drzewa obsikać je na stojąco.Taki, do którego wpada czasami jakaś kobieta i krzywo się patrzy na upierdolone okna
Bardziej facet, który mieszka z kobietą nie powinien się brać za porządki. No bo od czego jest kobieta :D?
Każdy ma prawo mieć upierdolone okna. Jak komuś to się nie podoba to niech umyje po wcześniejszej akceptacji właściciela okien.Facet mieszkający sam ma prawo mieć brudne okna. Walczyliśmy o to odkąd pierwszy orangutan zszedł z drzewa obsikać je na stojąco.

Pod warunkiem że zapłaci za tę przyjemnośćKażdy ma prawo mieć upierdolone okna. Jak komuś to się nie podoba to niech umyje po wcześniejszej akceptacji właściciela okien.![]()

Dokładnie. Gdybym miał takie dodatkowe wpływy to nie musiałbym pisać tyle postów na cohones.Pod warunkiem że zapłaci za tę przyjemność![]()
Jakbyśmy założyli komercyjny związek zawodowy to @defthomas musiałby płacić wincyjDokładnie. Gdybym miał takie dodatkowe wpływy to nie musiałbym pisać tyle postów na cohones.

@Jakub Bijan nie banuj @Masu on nie chciał :p

Nie no, komercyjny związek zawodowy byłby chyba legit?@Jakub Bijan nie banuj @Masu on nie chciał :p
Nie związek zawodowy a organizację zawodowych komentujących. W ofercie:
- merytoryczne dyskusje
- wybitny trolling
- akcje likeowania
- zbiorowy hateing
Nie byłoby konkurencji i musieliby płacić tyle ile by nam pasowało![]()
Jak coś na w nazwie związek to od razu czuć od tego korupcją i starszymi panami z wąsamiNie no, komercyjny związek zawodowy byłby chyba legit?

Nie widzę nic zlego w usłudze korupcji na najwyższym wolnorynkowym poziomie. Do tego obiecuję nie odprowadzać żadnych podatków.Jak coś na w nazwie związek to od razu czuć od tego korupcją i starszymi panami z wąsami![]()
ZPP jest z Kazimierczakiem i chyba dobrze kasę ogarniają z tego. Generalnie wszystko co komercyjne jest dobre :DJak coś na w nazwie związek to od razu czuć od tego korupcją i starszymi panami z wąsami![]()
Ale @TYTUS a w to nie mieszajJak coś na w nazwie związek to od razu czuć od tego korupcją i starszymi panami z wąsami![]()
Czyli tak jak teraz tylko w grupie :pNie widzę nic zlego w usłudze korupcji na najwyższym wolnorynkowym poziomie. Do tego obiecuję nie odprowadzać żadnych podatków.
No to chyba trzeba zacząć działaćZPP jest z Kazimierczakiem i chyba dobrze kasę ogarniają z tego. Generalnie wszystko co komercyjne jest dobre :D

Lepiej psy niż cyganieJebane kurwa psy w parku wschodnim, pobiegać człowiek idzie i na każdym kroku jebane kurwa kundle biegają luzem bez kagańców 300 m od właścicieli.

Jak leci do ciebie to własciciel krzyczy ... niech sie Pan nie boi on jeszcze nikokogo nie ugryzł. Kiedyś pojechalem do lasu poćwiczyć i trochę pobiegać. Rzucam piłkami lekarskimi biegam itd przyjeżdza facet z psem ( duży z agresywnych ras nie pamiętam już jaka) Wyłazi z nim i chce go odpinac ze smyczy a ten na mnie patrzy i się pręży. Spytałem go czy chce go tu puscić luzem. On odpowiedział że to nie moja sprawa. Powiedziałem mu że jak mnie zzatakuje to wysądze do niego ostatnią parę skarpetek. Wsiadł w auto i odjechał z tym bydlakiem.Jebane kurwa psy w parku wschodnim, pobiegać człowiek idzie i na każdym kroku jebane kurwa kundle biegają luzem bez kagańców 300 m od właścicieli.
To jest chyba jeszcze bardziej wkurwiające w tym wszystkim, jakiś pedał zamiast samemu typa przesunąć to nagrywa heheszkowy film.Jakiś koleś zaczął nagrywać tego typa a ten stoi,