Co mnie wku*wia

Ja jebie, co za dzień.
images

Ludzie, którzy od 6.30 koszą trawę pod oknem. Nie dość, że poniedziałek to się jeszcze zaczyna tak nieprzyjemnie.:wall:

Dołączam się do Waszych narzekań bo dzisiaj dosłownie sprzed nosa spierdoliły dwa autobusy i jeden tramwaj.

Chyba jakiś brzydki jestem czy coś.

Jaki facet mieszkający bez kobiety bierze się za porządki?

Taki, do którego wpada czasami jakaś kobieta i krzywo się patrzy na upierdolone okna :joe:
Bardziej facet, który mieszka z kobietą nie powinien się brać za porządki. No bo od czego jest kobieta :D?

Facet mieszkający sam ma prawo mieć brudne okna. Walczyliśmy o to odkąd pierwszy orangutan zszedł z drzewa obsikać je na stojąco.
Każdy ma prawo mieć upierdolone okna. Jak komuś to się nie podoba to niech umyje po wcześniejszej akceptacji właściciela okien.:KotKapitalista:

@Jakub Bijan nie banuj @Masu on nie chciał :p

Nie związek zawodowy a organizację zawodowych komentujących. W ofercie:
- merytoryczne dyskusje
- wybitny trolling
- akcje likeowania
- zbiorowy hateing

Nie byłoby konkurencji i musieliby płacić tyle ile by nam pasowało :KotKapitalista:
Nie no, komercyjny związek zawodowy byłby chyba legit?

Jak coś na w nazwie związek to od razu czuć od tego korupcją i starszymi panami z wąsami :boystop:
ZPP jest z Kazimierczakiem i chyba dobrze kasę ogarniają z tego. Generalnie wszystko co komercyjne jest dobre :D

• Like
Reactions: cRe
Przeliczyłem sobie ile chcę zarabiać na forum miesi3cznie i zmuszony jestem ustalić stawkę 15PLN za posta netto. Lajk za 500 PLN

Rynek zweryfikuje :KotKapitalista:

Jebane kurwa psy w parku wschodnim, pobiegać człowiek idzie i na każdym kroku jebane kurwa kundle biegają luzem bez kagańców 300 m od właścicieli.
Jak leci do ciebie to własciciel krzyczy ... niech sie Pan nie boi on jeszcze nikokogo nie ugryzł. Kiedyś pojechalem do lasu poćwiczyć i trochę pobiegać. Rzucam piłkami lekarskimi biegam itd przyjeżdza facet z psem ( duży z agresywnych ras nie pamiętam już jaka) Wyłazi z nim i chce go odpinac ze smyczy a ten na mnie patrzy i się pręży. Spytałem go czy chce go tu puscić luzem. On odpowiedział że to nie moja sprawa. Powiedziałem mu że jak mnie zzatakuje to wysądze do niego ostatnią parę skarpetek. Wsiadł w auto i odjechał z tym bydlakiem.

Dzisiaj byłem świadkiem kurewsko absurdalnej i frustrującej sytuacji w komunikacji miejskiej. Wracam autobusem z pracy. Autobus gdzieś w połowie wypełniony - ludzi sporo ale są jeszcze pojedyncze wolne miejsca. Na jednym przystanku kierowca prosi jakiegoś typa na oko około 40-ki stojącego obok drzwi przy kierowcy, żeby się przesunął bo zasłania mu widok z boku. Na to ten typ, że nie bo mu tu wygodnie. Kierowca na to, że nie ruszy póki koleś się nie przesunie. Tamten odpowiada "to stój pan jak chcesz". Kierowca gasi silnik i stoimy kurwa. Mówi, że nie ruszy się póki typ nie przesunie się te pół metra do tyłu, nie zejdzie z tego żółtego pola przy tych drzwiach. Ludzie coraz bardziej skonsternowani, pojawiają się pojedyncze głosy, żeby ruszył tą dupę i przesunął się o te 50 cm. A ten cymbał uparty na to, że on woli stać tutaj i się nie przesunie. Zaczynają się wyzwiska, kierowca zgłasza na zajezdnie, że stoi bo jakiś bęcwał uniemożliwia mu dalszą jazdę, korek coraz większy, bo godziny szczytu i tylko jedno pas w każdą stronę, do tego kawałek za autobusem skrzyżowanie, a ja rozglądam się zdziwiony "co tu się kurwa odpierdala"? Jakiś koleś zaczął nagrywać tego typa a ten stoi, ma wszystko w dupie i mówi do kierowcy, że ten jest "bardzo niekulturalny". Autobus stał z dobre 10 min zanim kierowca (też uparty swoją drogą) ruszył. Absurd całej sytuacji rozpierdalał mnie tak, że byłem pewien, że to jakaś ukryta kamera albo inny Monty Python.

Back