Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pedau :(poprosiłem o małe frytki
.
Wkurza mnie moja myszka. Ponad godzinę na nią zmarnowałem.

Zrobila Ci chociaz dobrze czy tak biegasz bez celu?Już 2 godziny prawie zmarnowane przez tą pseudolekarkę z komisji wojskowej.Muszę latać po jakiś psychologach itp...
Marnuje mój czas, to odpowiedz sobie.Jak już pisałem skierowała mnie tam jakaś pseudolekarka z komisjiZrobila Ci chociaz dobrze czy tak biegasz bez celu?
jest grubyTo co z Tobą nie tak, że Cię do psychologa wysłali na komisji wojskowej?
jest gruby
Jak 175 cm i 66 kg to gruby to powodzenia.jest gruby
No depresja wypisana w Twoich oczach przecież. Nawet ruchać nie chcesz :/Jak 175 cm i 66 kg to gruby to powodzenia.
Nic nie jest nie tak- tylko ta lekarka jakaś pojebana
Co ty, na melanże chodzę.Czekam na eventy.Nie kurewNo depresja wypisana w Twoich oczach przecież. Nawet ruchać nie chcesz :/
pewnie sie dowiedzieli, ze rodzice nie pozwolili ci jechac do zagrzebiaCo ty, na melanże chodzę.Czekam na eventy.Nie kurew
Chuja się dowiedzieli.pewnie sie dowiedzieli, ze rodzice nie pozwolili ci jechac do zagrzebia
Kinga sresl raz na zawsze. Z innymi restauracjami przez pyszne nie ma takich problemow. Jedna meksykanska to mi bez problemu i z Bemowa w nocy na Mokotow przywiozla.Odpisali z pyszne.pl, że zwrócą mi hajs ale kurwy z restauracji kłamią w żywe oczy, że niby dostarczyli mi szame a ja nie odebrałem. Chuj, że dzwoniłem do nich wcześniej i gość przez telefon sam twierdził, że to zamówienie do mnie nie dojedzie.
Często mi się to zdarza. Ostatnio typ zapytał czy mam na stanie jedną książkę i przy okazji dowiedziałem się chyba wszystkiego na temat wiersza poleceń w windowsie 8.1 + dlaczego win10 to chuj.Wkurwiają mnie ludzie którzy na siłę starają się coś mi wytłumaczyć..... choć od razu mówie że nie wime/nie interesuje mnie to/nie znam tej osoby.... a oni dalej to tłumacząno kurw....
![]()
Często mi się to zdarza. Ostatnio typ zapytał czy mam na stanie jedną książkę i przy okazji dowiedziałem się chyba wszystkiego na temat wiersza poleceń w windowsie 8.1 + dlaczego win10 to chuj.
@michi972 ma tak samo z panią od polskiego i kolesiem od matmyWkurwiają mnie ludzie którzy na siłę starają się coś mi wytłumaczyć..... choć od razu mówie że nie wime/nie interesuje mnie to/nie znam tej osoby.... a oni dalej to tłumacząno kurw....
![]()

Yyy nie?@michi972 ma tak samo z panią od polskiego i kolesiem od matmy
(powodzenia na maturze, @Masta Blasta - dyszkę na Dolores przeleję, jak chłopak zrobi te 70%)
Musisz. Nie znasz zapisow nowej ustawy?poza tym nie muszę ujawniać wyników
Niby jakiej?Nie muszęMusisz. Nie znasz zapisow nowej ustawy?
musiszNiby jakiej?Nie muszę
Jak zrobię, tak będzie dobrzemusisz
Upierdolisz matureJak zrobię,
tak będzie dobrze

"Gówno wiesz" -Vernon RocheUpierdolisz mature
![]()