Co mnie wku*wia

jest gruby

Ja też i mnie nie wysyłali :D Wręcz przeciwnie, sugerowali ubytek kilku kilogramów i zachęcali do pójścia do wojska, no ale chyba taka ich rola, że ze trzem ludziom z badanych muszą powiedzieć, że warto aby poszli do wojska.

Odpisali z pyszne.pl, że zwrócą mi hajs ale kurwy z restauracji kłamią w żywe oczy, że niby dostarczyli mi szame a ja nie odebrałem. Chuj, że dzwoniłem do nich wcześniej i gość przez telefon sam twierdził, że to zamówienie do mnie nie dojedzie.

Wkurwia mnie, że tego MMA po prostu się nie da nie hejtować. Pojebani albo wydają oświadczenia, albo je dementują, albo sarkają na kibiców, albo się łaszą. Za dużo materiału :(

Odpisali z pyszne.pl, że zwrócą mi hajs ale kurwy z restauracji kłamią w żywe oczy, że niby dostarczyli mi szame a ja nie odebrałem. Chuj, że dzwoniłem do nich wcześniej i gość przez telefon sam twierdził, że to zamówienie do mnie nie dojedzie.
Kinga sresl raz na zawsze. Z innymi restauracjami przez pyszne nie ma takich problemow. Jedna meksykanska to mi bez problemu i z Bemowa w nocy na Mokotow przywiozla.

Wkurwiają mnie ludzie którzy na siłę starają się coś mi wytłumaczyć..... choć od razu mówie że nie wime/nie interesuje mnie to/nie znam tej osoby.... a oni dalej to tłumaczą:boystop: no kurw.... :windu:

Wkurwiają mnie ludzie którzy na siłę starają się coś mi wytłumaczyć..... choć od razu mówie że nie wime/nie interesuje mnie to/nie znam tej osoby.... a oni dalej to tłumaczą:boystop: no kurw.... :windu:
Często mi się to zdarza. Ostatnio typ zapytał czy mam na stanie jedną książkę i przy okazji dowiedziałem się chyba wszystkiego na temat wiersza poleceń w windowsie 8.1 + dlaczego win10 to chuj.

Często mi się to zdarza. Ostatnio typ zapytał czy mam na stanie jedną książkę i przy okazji dowiedziałem się chyba wszystkiego na temat wiersza poleceń w windowsie 8.1 + dlaczego win10 to chuj.

no ja podobnie.... tylko że dowiedziałem jak w muzyce dzieli sie na półtony czy cos takiego..... choć w trakcie rozmowy zanzaczyłem że tego nie wiemm i nigdy nie zrozumiem....

Wkurwiają mnie ludzie, którzy przekładają wizyty na 17. Co ja do chuja mam robić w tym czasie, jak aktywną pracę kończe 14-15 ?:censored:

Back