Co mnie wku*wia

Kupiłem starter w orange i nic kurwa nie działa. Nie może sie połączyć z intternetem mimo włączonych danych pakietowych i nie moge kupić żadnego pakietu - serwis chwilowo niedostepny. Moge tylko dzwonić i smsować, specjalnie kupiłem starer żeby mieć neta na weekend bo o 5 wsiadam w pociąg do Białegostoku. Jak sie nie naprawi to nawet UFC nie obejrze...

Że mam urlop ustalony od miesiąca, piątki wolne, ale nie kurwa, będe musiał chyba siedziec i napierdalać gówno :facepalm:

No chyba kurwa kogoś rozpierdole. Zamówiłem na jebanym pyszne.pl żarcie z kebab kinga, czekam 1,5h głodny i wkurwiony, po 1,5h mówią że nie mają w systemie mojego zamówienia i że nie wiedzą dlaczego, bo w systemie pyszne.pl mają ale dziś nie zrealizują bo już restauracja nieczynna.
To że polecieli w chuja to jedno, bardziej mnie wkurwiło to, że zapłaciłem kurwom z góry ostatnim hajsem na koncie.

Nie zamawiajcie nic od kurew z kebab kinga ursynów - chuj śmiertelny im w serce, jutro chyba tam pójdę się zesram na środku. Czemu kurwa zawsze jakieś przygody z tym zamawianiem żarcia muszą być.

No chyba kurwa kogoś rozpierdole. Zamówiłem na jebanym pyszne.pl żarcie z kebab kinga, czekam 1,5h głodny i wkurwiony, po 1,5h mówią że nie mają w systemie mojego zamówienia i że nie wiedzą dlaczego, bo w systemie pyszne.pl mają ale dziś nie zrealizują bo już restauracja nieczynna.
To że polecieli w chuja to jedno, bardziej mnie wkurwiło to, że zapłaciłem kurwom z góry ostatnim hajsem na koncie.

Nie zamawiajcie nic od kurew z kebab kinga ursynów - chuj śmiertelny im w serce, jutro chyba tam pójdę się zesram na środku. Czemu kurwa zawsze jakieś przygody z tym zamawianiem żarcia muszą być.
Następnym razem zamów pizzę z pizzy hut ale ważne że przez Internet. Jak przyjedzie kierowca to powiedz że chcesz sprawdzić czy odpowiednie "smaki" bo miałeś jakieś problemy z netem. Oczywiście powiedz że chciałeś inne. Koło zadzwoni do menadżera, a ten do Ciebie. Po krótkiej rozmowie gdzie wyjasnisz że na pewno klikales w mięsna a nie wegetariańska menadżer zaproponuje kod zniżkowy albo dowóz drugiej pizzy. Oczywiście wybierasz druga i masz dwie w cenie jednej w odstępie czasowym także może zrobi Ci się w brzuchu miejsce na drugą.

Może oslodzi to gorycz po cwelach z kebaba.

#cebula #cwaniaczkizcohones

@cRe ja sram generalnie na wszelkiego rodzaju zniżki itd. Głód jest najważniejszy, zmarnowali mi ostatni hajs z karty a do rana kurwa jeszcze długo i jestem kurewsko głodny. Jak kurwy lecą w chuja to nigdy więcej w życiu u nich nie zamawiam.

@cRe ja sram generalnie na wszelkiego rodzaju zniżki itd. Głód jest najważniejszy, zmarnowali mi ostatni hajs z karty a do rana kurwa jeszcze długo i jestem kurewsko głodny. Jak kurwy lecą w chuja to nigdy więcej w życiu u nich nie zamawiam.
Ja tam lubię opierdolic dwie pizze zamiast jednej ale rozumiem o co Ci chodzi. I mnie pizza hut dowozi w Max 25-30 minut.

jak srasz na znizki to dzwon bezposrenio do kebsa

@Comber stary albo ja mam jakiegoś pecha, albo to całe pyszne.pl to jest jakieś gówno skurwiałe.
Pyszne jak skurwysyn, nazwa to jakaś ironia

Nie ma opcji płatności kartą.

Ja zamawiam często. Pizza zwykle dochodzi do godzinki, sushi, wiadomo, nawet do dwóch h bo sie dlugo robi(a zamawiam zwykle dużo). Raz tylko czekałem 3 h na sushi bo adresu na gps nie wyswietlalo.

Mnie King przez pyszne 3 razy oszukał. Więcej u nich nie zamówię.

Ja tam lubię opierdolic dwie pizze zamiast jednej ale rozumiem o co Ci chodzi. I mnie pizza hut dowozi w Max 25-30 minut.
od kiedy pizza huz jest na dowoz? ja zamawialem zawsze z pizza station i kuchniawroclawska.pl

od kiedy pizza huz jest na dowoz? ja zamawialem zawsze z pizza station i kuchniawroclawska.pl
Od kiedy pamiętam. Tzn może inaczej. Nie pamiętam sytuacji typu "kurde szkoda że PH nie jest na dowoz"

Odkąd w Kingu poprosiłem o małe frytki (są w menu) a usłyszałem, ze są tylko duże (lol) to sram na nich.

Poza tym w kebowniach zawsze bełkoczą coś tam do siebie, pewnie toczą jakąś szyderę na nas.

Odkąd w Kingu poprosiłem o małe frytki (są w menu) a usłyszałem, ze są tylko duże (lol) to sram na nich.

Poza tym w kebowniach zawsze bełkoczą coś tam do siebie, pewnie toczą jakąś szyderę na nas.
ja w Polsce jedyny kebab jaki jem to Sevi, reszta to nawet nie sa kebaby, calkiem inne niz w niemczech, a sevi w menu ci daje 2 rozne kebbowe miesa i szaszlyk z baraninki za 25 zl, przepyszne

Rozumiem, że rodowitego Persa wkurza plebs rozmawiający po arabsku, tudzież turecku ?

ja w Polsce jedyny kebab jaki jem to Sevi, reszta to nawet nie sa kebaby, calkiem inne niz w niemczech, a sevi w menu ci daje 2 rozne kebbowe miesa i szaszlyk z baraninki za 25 zl, przepyszne

Ale to chyba tylko w Wrocku jest.

Rozumiem, że rodowitego Persa wkurza plebs rozmawiający po arabsku, tudzież turecku ?
Wkurza mnie, ze nie wiem co tam knują. Może to jest coś w stylu:

- Splułem mu w rolade jak się odwrócił huehue
- Kurwa Abdul jesteś mistrzuniem, ty to zawsze tak zrobisz że żaden z tych polaczków się nie zorientuje hyyh
- Wiadomka Ahmet, pełna profeska, lata praktyki, to jak wpierdlają po pijaku te gównokebsy z moim dna sprawia że moje zasrane życie przy obsłudze tych kutasiarzy nabiera sensu. O patrz temu cebulakowi dodam coś z mojego spoconego rowa hihi heszke w meszke riszki dyszki

Back