Co mnie wku*wia

Też miałem takiego. Wolno pracował i byle jak. Ciągle smsy pisał z kimś. Zaczęliśmy mu dawać zadania za które był odpowiedzialny tylko on. Oczywiście robił chujowe i jak się uzbierało trochę takiej chujowej roboty to dostał wypowiedzenie. Potem był obrażony na to że ho zwolniono, a powinien się cieszyć że za porozumieniem stron :p

On akurat ma taka prace że ile uda mu sie zarobić to adekwatną do tego ma wypłatę, i od poczatku roku to albo firma wychodziła na 0 (raz z tego co szef mowil to nie liczac prądu tel i itp to wypłacił mu 5zł wiecej niz zarobil..) albo na malutki plus, ale szefom jest szkoda go zwolnic bo ma kredyt i itp... i tak go trzymają....

Jeszcze gościu jest strasznie przyjebany... wszytsko mu nie pasuje.. do wszytskiego ma komentarz, oczywiście negatywny.... MASAKRA! :windu::windu:

To masz dobrych szefów, jeżeli są tak "ludzcy", co niestety ten koleś wykorzystuje.

P.S. Fajna sygna :)

mam nadzieje że w kocu przestana być dobrzy... bo na poprawę sie nie zanosi, a ja kurwa już na niego patrzeć nie mogę... :windu:

A i jeszcze dla zobrazowania jego zjebania... (posiada on kredyt ok 250k na 30 lat) gości żali mi się że ma lipę z kasa, nie ma za co zrobić w samochodzie paska klinowego i czegoś tam ( koszt ogólny miał wynieść ok 250zl) po czym za ok miesiąc przychodzi do pracy z wiadomością że musi kupić nowy TV bo obecny 30" wydaje się za mały na salon który ma..... :boystop:

mam nadzieje że w kocu przestana być dobrzy... bo na poprawę sie nie zanosi, a ja kurwa już na niego patrzeć nie mogę... :windu:

A i jeszcze dla zobrazowania jego zjebania... (posiada on kredyt ok 250k na 30 lat) gości żali mi się że ma lipę z kasa, nie ma za co zrobić w samochodzie paska klinowego i czegoś tam ( koszt ogólny miał wynieść ok 250zl) po czym za ok miesiąc przychodzi do pracy z wiadomością że musi kupić nowy TV bo obecny 30" wydaje się za mały na salon który ma..... :boystop:
Czyli to najgorszy typ spierdoliny umysłowej

Gosć po prostu wie, że prędzej czy później i tak wysadzisz firmę w piździec - więc po co ma sie przemęczać ??:DC:

coraz większa ochotę mam tak zrobić gdy patrze na tego zjeba..... a jeszcze kurwa siedzi vis a vi mnie... :boystop:

U mnie w robocie też jest koleś co nabrał kredytów i nie może spłacić narzeka itp. Pracuje dobrze. Ale narzeka że raty duże nie daje rady ale ostatnio kupił sobie telefon za 1500zł bo musi mieć dobry fotel do kompa za około 2000 żeby nie skrzywic kręgosłupa itp. Po czym ratuje kredyt innym i zapozyczony u całej rodziny na kupę tyś ;)

Byłem na komisji wojskowej, najpierw wracałem po pierdolone zdjęcie, a potem badania, brałeś narkotyki nie, odżywki nie, złamania, leki nie.
Kurwa, skierowanie do psychozjebologa uwagi:trudności w kontakcie, odżywki ze znakiem ?

Byłem na komisji wojskowej, najpierw wracałem po pierdolone zdjęcie, a potem badania, brałeś narkotyki nie, odżywki nie, złamania, leki nie.

Od razu mi sie przypomniało:

mem5_doktor.jpg

U mnie w robocie też jest koleś co nabrał kredytów i nie może spłacić narzeka itp. Pracuje dobrze. Ale narzeka że raty duże nie daje rady ale ostatnio kupił sobie telefon za 1500zł bo musi mieć dobry fotel do kompa za około 2000 żeby nie skrzywic kręgosłupa itp. Po czym ratuje kredyt innym i zapozyczony u całej rodziny na kupę tyś ;)

Może to ten sam ? :D Sprawa tv to tylko jeden przykład.... był jeszcze pies za 1000 i jakies inne jeszcze pierdoły po czym żali się np. "za co tu zatankować samochód...."

Wkurwia mnie mój debilizm..ale po kolei.

Zapragnąłem nowy telefon- taki zakupiłem(LG Zero), jednak po fakcie zorientowałem sie ze jest na karte NANO SIM.
Sprytnie postanowiłem przyciąć kartę- skorzystałem z Tutoriali na necie i przyciąłem kartę...niestety telefon nie rozpoznaje karty...(
Po chwili oświeciła mnie konsekwencja tego zdarzenia:
- brak dostępu do telefonu do momentu wymiany karty- kolejny fuckup jest to Nju Mobile- zgłoszenie tylko netem i czekamy na kuriera....
- brak skopiowanych danych z karty- dostanę czystą...
- brak dostępu do kontaktów z ludźmi prawdopodobnie przez ładnych parę dni/ nie mogę wymienić karty w salonie bo to Nju Mobile.....
- brak MOŻLIWOŚCI WYKONYWANIA JAKICHKOLWIEK OPERACJI GDZIE WYKORZYSTYWAŁEM TELEFON:( CZYLI:
- zatwierdzanie przelewów - nie moge bo TOKEN z tel/ nie moge zmienic numeru w banku bo wysyła tokena do potwierdzenia na stary numer, który nie działa....

- nie mogę doładować drugiego numeru- płatność paypal/ albo Payu- efekt- doładowanie potwierdzasz TOKENEM...który nie dojdzie

także składam oficjalnie samokrytykę i moje wqur... na początek weekendu jest wysokie

Back