Anonymous
Vale Tudo Championship
Kurwicy można dostać, już fajnie w treningi wszedłem i jak nagle choroba..
To dobry czas, by ...
matmę powtórzyć DC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwicy można dostać, już fajnie w treningi wszedłem i jak nagle choroba..
Z indyjskich to próbowałem tylko White Elephant i był okropny. Ta pewnie lepsza, to trzeba kupić może kiedyśIndyjska tabaka wytworzona z mieszanki najlepszych tytoni dojrzewających w indyjskim słońcu w rejonach Gujarat i Uttar Pradesh. Wzbogacona o tradycyjne lecznicze zioła indyjskie. Unikatowa tabaka, która znajduje swoich odbiorców na całym świecie. Mocna, mentolowa tabaka – pozycja obowiązkowa miłośnikom orzeźwiających mentoli. Produkt najwyższej jakości.
White Elephant jest jak gaz bojowy. Suchy, gryzący i nakurwiający w płuca bo bardzo sypki. Medicated zajebuje mentolem. Zajebista na katar. Polecam wersje 666.Z indyjskich to próbowałem tylko White Elephant i był okropny. Ta pewnie lepsza, to trzeba kupić może kiedyś
Głodnemu chleb na myśli. ncvxsjfnwsfotaniomefedronzapraszamnaprivakgedpgMyślałem że piszą o narkotykach![]()
Nie mam dużych doswiadczen. Paleniem sie brzydzę a chemia doustnie siadala mi na zoladku.Głodnemu chleb na myśli. ncvxsjfnwsfotaniomefedronzapraszamnaprivakgedpg
To dobry czas, by ...
matmę powtórzyć DC
Wydział Zarządzania ?Pognęb michiego, ja już Ci wstawiałem screena z USOSa który powinien sprawić, iż Ci się odechce pisać takie głupoty :D
Wydział Zarządzania ?
Właśnie dlatego udało się zaliczyć matmę, badumtssEkonomii i Zarządzania. A co?

Czyli nie jesteś na WZ UW - u tych podludzi, definitywnie nie białych ludzi, dla których lepiej by było jakby skończyli w ustach albo odbycie matek.Ekonomii i Zarządzania. A co?
Pracuje z Milenalsami-nie wiedziałem że to gówno jest prawdziwe![]()

Czym kurwa ?![]()
Myślałem, że schuść :DTo dobry czas, by ...
matmę powtórzyć DC
To są podobno dwudziesto parolatki, które wchodzą teraz na rynek pracy i mają tylko wymagania. Ja się dzisiaj dowiedziałem, że dziewczyny z biura obsługi nie mają czasu żeby wejść na google maps i w kilka sekund sprawdzić lokalizację na street view. Trzeba im zrobić szkolenie i opisać wszystkie lokalizacje inwestycji.
Kurwa, ojciec Kevina Arnolda mówił, że "praca to nie zabawa, to praca" i teraz czuję się jak on![]()

Chodzi chyba o to, że takich jest teraz nieproporcjonalnie dużo. A może to dlatego, że trafiłem na kobiety.A tacy ludzie czasami nie nazywali sie wczesniej nierobami ?
Ale chyba niekoniecznie tylko dwudziesto latki, bo ja w pracy mam takiego 40-paro latka który ma kompletnie na wszystko wyjebane , oraz kredyt na 30 lat![]()
Jak mnie wkurwili dzisiaj jebane Niemiaszki
Najpierw kazali kierowcy jechać na kontrole przed załadunkiem, 2h ustalania gdzie to jest
Po 2h łaskawy jebany Szwab obszedł samochód do okola żeby na koniec powiedzieć ze nie załaduje bo jest naklejka z Koniem na naczepie![]()
Tak , załatwili niemiaszki ze zaladował ale co sie nawkurwiałem to mojeSerio o naklejkę?
Tak , załatwili niemiaszki ze zaladował ale co sie nawkurwiałem to moje
Zaladunek był na B.A.S.F oni robia rozne chemiczne sprawy z ADR itp, i chodziło o to ze Nie chca ladowac bo zwierze było na zdjeciu
Kierowcy bym nie wierzył ale dał telefon Gosciowi od kontroli
Właśnie dlatego udało się zaliczyć matmę, badumtss![]()

Ja bym ten przymiotnik zamienił na coś innegoSorry, jestem zbyt przystojny żeby iść na polibudę![]()

Ja bym ten przymiotnik zamienił na coś innego![]()
?Nie będę tego pisał, bo Cię lubię :-DGruby?
Z wagą to akurat na polibudę bym się wpasował :D
Nie będę tego pisał, bo Cię lubię :-D
Chyba z Poznania DCJakaś jelitowka, czy wuj wie co :(
Na dodatek u Niemiaszków.
Jestem tak połamany i obolały, niczym po pielgrzymce do Poznania