Masu
UFC Middleweight
Nic specjalnego=najebany oplotPorobil ktoś screeny?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nic specjalnego=najebany oplotPorobil ktoś screeny?
Kopal bym po ryju.
Oczywiste, że rowerzystę, miał pajac kilometr miejsca, żeby wyminąć, ale musiał zrobić problem jak typowy cebulak.Kogo?
Wyjebane w jakąś nieogarniętą babkę co się wpierdala i myśli, że ma pierwszeństwo bo jest samochodem, a gość rowerem.Oczywiste, że rowerzystę, miał pajac kilometr miejsca, żeby wyminąć, ale musiał zrobić problem jak typowy cebulak.
Ty tak na powaznie?Wyjebane w jakąś nieogarniętą babkę co się wpierdala i myśli, że ma pierwszeństwo bo jest samochodem, a gość rowerem.
Przypomniałem sobie jak wkurzające są baby z wózkami dziecięcymi na chodniku.![]()
Najebany oplot zna wszystkich zawodników UFC i ogląda gale od wielu lat, a czarny paseczek majteczek zna pewnie ze 30 :(Nic specjalnego=najebany oplot
Co to jest ufc? Tu jest Polska tu się KSW trenuje.Najebany oplot zna wszystkich zawodników UFC i ogląda gale od wielu lat, a czarny paseczek majteczek zna pewnie ze 30 :(
Czasem stanie taka na środku chodnika i rozmawia z koleżankami, a cały chodnik zablokowany i nawet dupy nie ruszy.Czemu są wkurzające?
Haha jebana kurwa :) Jak będę miał więcej komentarzy od lajków to usuwam kontoCzasem stanie taka na środku chodnika i rozmawia z koleżankami, a cały chodnik zablokowany i nawet dupy nie ruszy.
Kopal bym po ryju.
Nie chce wyjść na znawcę, ale jeżeli samochód jedzie pod prąd, to co za różnica, czy jestem rowerem, skuterem czy hulajnogą? Jakbym tak zapierdalał na rowerze, a jakaś kobieca ameba wciskała się pod prąd na ciasnej, jednokierunkowej drodze jak powyżej? Mam wjechać w żywopłot, bo ona samochodem?Ty tak na powaznie?
Ja objechal bym samochod, zwrocil uwage ze jednokierunkowa i zyczyl milego dnia.Nie chce wyjść na znawcę, ale jeżeli samochód jedzie pod prąd, to co za różnica, czy jestem rowerem, skuterem czy hulajnogą? Jakbym tak zapierdalał na rowerze, a jakaś kobieca ameba wciskała się pod prąd na ciasnej, jednokierunkowej drodze jak powyżej? Mam wjechać w żywopłot, bo ona samochodem?
Też bym zjechał bo sram na takie sprawy. Jednak mówię, że jak zapierdalam na rowerze, na jednokierunkowej a tu ktoś się wpycha pod prąd, no to dlaczego miałbym jechać po krzakach. Nie kumam po prostu, dlaczego od razu chcecie linczować rowerzystę, który ma racje.Ja objechal bym samochod, zwrocil uwage ze jednokierunkowa i zyczyl milego dnia.
Ale przecież to nie jest jednokierunkowa przyjacielu. Gdyby była to jak najbardziej bym się zgodził, że baba to chuj. Ale w tym przypadku to rowerzysta jest chuj bo wjechali w drogę mniej więcej jednocześnie a jemu zdecydowanie łatwiej było wyminąć samochód niż kobiecie cofać.Nie chce wyjść na znawcę, ale jeżeli samochód jedzie pod prąd, to co za różnica, czy jestem rowerem, skuterem czy hulajnogą? Jakbym tak zapierdalał na rowerze, a jakaś kobieca ameba wciskała się pod prąd na ciasnej, jednokierunkowej drodze jak powyżej? Mam wjechać w żywopłot, bo ona samochodem?
jemu zdecydowanie łatwiej było wyminąć samochód niż kobiecie cofać.

No jak nie to przyznaje, że debil :DAle przecież to nie jest jednokierunkowa przyjacielu. Gdyby była to jak najbardziej bym się zgodził, że baba to chuj. Ale w tym przypadku to rowerzysta jest chuj bo wjechali w drogę mniej więcej jednocześnie a jemu zdecydowanie łatwiej było wyminąć samochód niż kobiecie cofać.
No tak mi się wydaje. Stwierdzam to po tym, że samochody zaparkowane są w obu kierunkach. W takich przypadkach powinna występować tak zwana "kultura jazdy". Rowerzysta moim zdaniem o tym zapomniał. Co innego gdyby dojeżdzał do końca drogi a samochód by wjechał.No jak nie to przyznaje, że debil :D
uff juz myslalem, ze tez nie obejrze :Dufc i extreme
Hola na finlandie i ogienufc i extreme
wszystko ładnie ale mam tylko możliwość na telefonie. poza tym hola jest "lekko" chujowa przez te udostępnianie komputerów itp.Hola na finlandie i ogien