Co mnie wku*wia

Indyjska tabaka wytworzona z mieszanki najlepszych tytoni dojrzewających w indyjskim słońcu w rejonach Gujarat i Uttar Pradesh. Wzbogacona o tradycyjne lecznicze zioła indyjskie. Unikatowa tabaka, która znajduje swoich odbiorców na całym świecie. Mocna, mentolowa tabaka – pozycja obowiązkowa miłośnikom orzeźwiających mentoli. Produkt najwyższej jakości.
Z indyjskich to próbowałem tylko White Elephant i był okropny. Ta pewnie lepsza, to trzeba kupić może kiedyś

Z indyjskich to próbowałem tylko White Elephant i był okropny. Ta pewnie lepsza, to trzeba kupić może kiedyś
White Elephant jest jak gaz bojowy. Suchy, gryzący i nakurwiający w płuca bo bardzo sypki. Medicated zajebuje mentolem. Zajebista na katar. Polecam wersje 666.

Czym kurwa ? :awesome:

To są podobno dwudziesto parolatki, które wchodzą teraz na rynek pracy i mają tylko wymagania. Ja się dzisiaj dowiedziałem, że dziewczyny z biura obsługi nie mają czasu żeby wejść na google maps i w kilka sekund sprawdzić lokalizację na street view. Trzeba im zrobić szkolenie i opisać wszystkie lokalizacje inwestycji.

Kurwa, ojciec Kevina Arnolda mówił, że "praca to nie zabawa, to praca" i teraz czuję się jak on
seven_kevin_05.jpg

• Like
Reactions: JB_
To są podobno dwudziesto parolatki, które wchodzą teraz na rynek pracy i mają tylko wymagania. Ja się dzisiaj dowiedziałem, że dziewczyny z biura obsługi nie mają czasu żeby wejść na google maps i w kilka sekund sprawdzić lokalizację na street view. Trzeba im zrobić szkolenie i opisać wszystkie lokalizacje inwestycji.

Kurwa, ojciec Kevina Arnolda mówił, że "praca to nie zabawa, to praca" i teraz czuję się jak on
seven_kevin_05.jpg

A tacy ludzie czasami nie nazywali sie wczesniej nierobami ? :blank:

Ale chyba niekoniecznie tylko dwudziesto latki, bo ja w pracy mam takiego 40-paro latka który ma kompletnie na wszystko wyjebane , oraz kredyt na 30 lat :boystop:

A tacy ludzie czasami nie nazywali sie wczesniej nierobami ? :blank:

Ale chyba niekoniecznie tylko dwudziesto latki, bo ja w pracy mam takiego 40-paro latka który ma kompletnie na wszystko wyjebane , oraz kredyt na 30 lat :boystop:
Chodzi chyba o to, że takich jest teraz nieproporcjonalnie dużo. A może to dlatego, że trafiłem na kobiety.

Jak mnie wkurwili dzisiaj jebane Niemiaszki

Najpierw kazali kierowcy jechać na kontrole przed załadunkiem, 2h ustalania gdzie to jest
Po 2h łaskawy jebany Szwab obszedł samochód do okola żeby na koniec powiedzieć ze nie załaduje bo jest naklejka z Koniem na naczepie:boystop:

Jak mnie wkurwili dzisiaj jebane Niemiaszki

Najpierw kazali kierowcy jechać na kontrole przed załadunkiem, 2h ustalania gdzie to jest
Po 2h łaskawy jebany Szwab obszedł samochód do okola żeby na koniec powiedzieć ze nie załaduje bo jest naklejka z Koniem na naczepie:boystop:

Serio o naklejkę?

Serio o naklejkę?
Tak , załatwili niemiaszki ze zaladował ale co sie nawkurwiałem to moje
Zaladunek był na B.A.S.F oni robia rozne chemiczne sprawy z ADR itp, i chodziło o to ze Nie chca ladowac bo zwierze było na zdjeciu
Kierowcy bym nie wierzył ale dał telefon Gosciowi od kontroli

Tak , załatwili niemiaszki ze zaladował ale co sie nawkurwiałem to moje
Zaladunek był na B.A.S.F oni robia rozne chemiczne sprawy z ADR itp, i chodziło o to ze Nie chca ladowac bo zwierze było na zdjeciu
Kierowcy bym nie wierzył ale dał telefon Gosciowi od kontroli

no jaja :D czegoś takiego nie jeszcze nie słyszałem DC

Nie będę tego pisał, bo Cię lubię :-D

Zaciekawiłeś mnie, nie wiem co możesz napisać innego, niż to co wymieniłem :(

EDIT: Chyba, że miałeś na myśli głupi. A jako, iż głupi to nie synonim jebnięty, więc się nie zgodzę :D

Jakaś jelitowka, czy wuj wie co :(
Na dodatek u Niemiaszków.
Jestem tak połamany i obolały, niczym po pielgrzymce do Poznania

Wspominalem niedawno ze dzwonia do mnie z chuj wie kad jakies natarczywe kurwy i sie okazalo ze to jakas zjebana windykacja ktora uwaga, ma niemoje dane a moj numer i non stop wydzwaniaja. Sa w chuj bezczelni, nie daja dojsc do slowa, rzucaja sluchawkami.

Myslalem zeby zlozyc skarge ale jak typiara jest bezczelna i twierdzi ze i tak bedzie wydzwaniac to nie wiem czy to ma sens. Straszenie zgloszeniem nekania tez ich nie rusza. Ma ktos pomysl? Bo dzwonia z roznych numerow a odkladanie telefonu na bok czy smieszki sa smieszne przez 2 telefony, jak wydzwaniaja regularnie to zaczyna to wkurwiac.

Back