JanuszWanZant
WSOF Lightweight
to jeszcze lepiej , Hola jest dostępna na smartfony.szystko ładnie ale mam tylko możliwość na telefonie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to jeszcze lepiej , Hola jest dostępna na smartfony.szystko ładnie ale mam tylko możliwość na telefonie.
Mało pijesz :)Że spać nie mogę coś![]()
Wkurwia Cię ból głowy, czy że wczoraj o suchym pysku poszedłeś spać? ;)Że głowa mie niemiłosiernie napierdala od rana..... a wczoraj nic nie piłem![]()
Ja tak mam z pierogami z mięsem :(Że zawsze jak jem draże to pojawia się ten moment, kiedy zjadłem już wszystkie.
Uderzyłem się w piszczel i boli jak w 9tym odcinku Ziomka :/
Uderz w drugi, to się wyrówna.
Ja dzisiaj jestem tak rozbity w tej robocie, ze ledwo siedze.Nie chcę mi się nic. Szkoda, że kolejne wesele dopiero w czerwcu.
Starość nie radość :(Ja dzisiaj jestem tak rozbity w tej robocie, ze ledwo siedze.
Ja dzisiaj jestem tak rozbity w tej robocie, ze ledwo siedze.

Choroba.Kurwicy można dostać, już fajnie w treningi wszedłem i jak nagle choroba.. Boję się, że grypa, bo mięśnie już obolałe.
Nie trzeba było mefedronu ciągnąć to zęby nie byłyby pokruszoneWkurwiaja mnie kosmiczne ceny u dentystow nieadekwatne do ludzkich zarobkow. Naprawa jednego trzonowca to czasem tyle co pensja niektorych na chujowych stanowiskach.
Moje nozdrza nigdy nie zostały pokalane niczym innym niż tabaka :)Nie trzeba było mefedronu ciągnąć to zęby nie byłyby pokruszone
Nie wierzę, u mnie Czeski Medyk 66 (666 nie mieli na dworcu w Katowicach) - katarek mam.Moje nozdrza nigdy nie zostały pokalane niczym innym niż tabaka :)
Hahaha nie no miałem to jeszcze po zlocie, ale dobrze czyściło nozdrza aż łzy leciały :)Nie zajebałem, jeśli o to subtelnie mnie pytasz.
Co to za tabaka?Czeski Medyk 66
Indyjska tabaka wytworzona z mieszanki najlepszych tytoni dojrzewających w indyjskim słońcu w rejonach Gujarat i Uttar Pradesh. Wzbogacona o tradycyjne lecznicze zioła indyjskie. Unikatowa tabaka, która znajduje swoich odbiorców na całym świecie. Mocna, mentolowa tabaka – pozycja obowiązkowa miłośnikom orzeźwiających mentoli. Produkt najwyższej jakości.Co to za tabaka?