KalasznikowMac
KSW Light Heavyweight
Brak czasu. Nawet na cohones nie mam już czasu siedzieć :(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a szkoda. Bo wiekszosc ludzi najpierw patrzy negatywne opinie i sie zastanwia czy na pewno tam zamawiac. A opinia typu 2 godzine spoznienie z szama i zerowy kontakt zawsze zastanawia. Teraz tylko ty wiesz, ze nie warto, a reszta bedzie musiala sie przekonac na wlasnej skorzeNie mam konta na takich portalach, po prostu wiecej u nich nie zjem.
Znaczy kontakt był ale z mojej strony, po 1h 20min zadzwoniłem czyli 20min po czasie, gdzie jest typ i po głosie rozkminiłem, że gość który mówił przez telefon, że "kierowca już wyjechał" to był sam kierowca :) i potem pół godziny później jakaś dupa odebrała, powiedziała że zadzwoni do kierowcy i oddzwoni. Jedyny plus taki, to że żarcie było ciepłe, czyli utwierdziło mnie to w przekonaniu, że 40min wcześniej odebrał kierowca i dopiero co wyjechał po telefonicznym opierdolu.a szkoda. Bo wiekszosc ludzi najpierw patrzy negatywne opinie i sie zastanwia czy na pewno tam zamawiac. A opinia typu 2 godzine spoznienie z szama i zerowy kontakt zawsze zastanawia. Teraz tylko ty wiesz, ze nie warto, a reszta bedzie musiala sie przekonac na wlasnej skorze

]
Jakby ktoś nie zrozumiał slangu - no to dziewczyna z nieciekawej dzielnicy, niezbyt inteligentna i ładna.
Typiara już chyba w drugim dniu nauki do mnie zagadała i zapytała czy ja mieszkam na dzielnicy takiej i takiej. Potwierdziłem. No to się zaczęła wyliczanka wspólnych znajomych. Oczywiście degeneratów, patologów, cwaniaczków, itp.
Kolejne pytania to - jak dojeżdzam do szkoły, z kim, kiedy itp. Co robię PO zajęciach itp.

Też mnie zajebiście wkurwia niekompetencja ;)Co mnie wkurwia? Niekompetencja pracowników call centre/BOK róznych serwisów. Opiszę to na przykładzie pewnego buka.
Wczoraj kontaktuję się bukmacherem X poprzez chat. Sytuacja taka - mam w grze kupon na którym są 2 zdarzenia. Jedno to Jones vs Cormier, drugie to Nurma vs Ferguson. No i to pierwsze już dawno jest skorygowane do poziomu 1.00, bo grubasek wypadł. No i Nurma został z Fergusonem, lecz jak wiemy - ta walka się również nie odbędzie. No to piszę w celu zapytania się, kiedy rozliczą i tą walkę po 1.00 i tym samym uwolnią moje pieniądze. Zapis rozmowy mniej wiecej ponizej.
<ja> [ to co powyżej]
<pracownica> proszę chwileczkę poczekać, zaraz się zorientuję
...
po upływie 10 min przychodzi odpowiedź
<pracownica> Szanowny Panie, Daniel Cormier wypadł z walki z Jonem Jonsem i nie zawalczy na tej gali.
[tylko tyle napisała]
Ja - >![]()
No to piszę jej mniej więcej cos takiego
<ja> To już wiem. Ja pytam o drugą walkę - kiedy państwo rozliczycie ten zakład po kursie 1.00, bo jak juz wiemy - ta walka się nie odbędzie. [dodatkowo wjebałem link do artykułu na stronce UFC]
...
czekam na odpowiedź jakieś 10 min
<pracownica> Szanowny Panie, walka Nurmagomedov kontra Ferguson się nie odbędzie.
[ja już w tym momencie myślałem, że nie wyrobię]
<ja > KIEDY MOGĘ SPODZIEWAĆ SIĘ, ŻE ZAMIAST 'OCZEKUJĄCE' ZOBACZĘ ZDARZENIE ROZLICZONE PO 1.00 ? KIEDY NASTAPI ZWROT !!!
<pracownica> Po zakończeniu walki.
No i w tej chwili to ja już spasowałem. Miałem jej pisać, że jak to - przecież Cormier wypadł i nie czekali do terminu rzekomej walki, a wjebali kurs 1.00. Wiec co, ta druga sytuacja jest jakas wyjatkowa ?
Ale odpuscilem, bo nie warto. Zakończyłem rozmowę. Nie dosc, ze kobieta, to jeszcze niekumata. A takie COMBO to ja nienawidzę i to bardzo.
Dzisiaj przyszedł mail, że zwrot.
![]()
huehueŻe nie mam żadnych słodyczy w domu czy nawet chipsów, a sam suchy chleb dla konia.
Przegryw.Że nie mam żadnych słodyczy w domu czy nawet chipsów, a sam suchy chleb dla konia.
Kurde przegapilem internetowa walke. Dlaczego usunales?WTF!!! Panowie, weźcie wyluzujcie :D Mały, nie traktuj wszystkiego na poważnie. Skasowałem offtop :D Znowu się na solówki umawiają :D
Się nie kasuje tylko przenosi do HP. Ehh ChmursonWTF!!! Panowie, weźcie wyluzujcie :D Mały, nie traktuj wszystkiego na poważnie. Skasowałem offtop :D Znowu się na solówki umawiają :D