Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie. @Masta Blasta trzeba browar jakiś we stolycy zrobić, wiem, że to czytasz :-DMówiąc całkiem poważnie, stęskniłem się za @Masta Blasta .
A ja nieMówiąc całkiem poważnie, stęskniłem się za @Masta Blasta .

No ja jednak też tęsknie, ale lekko;)
Waldek, kochany WaldekKurwa godzina 8:30 dzwoni jakiś cwel z chuj wie kąd jakiejś firmy pyta o jakiegoś Waldemara, mówię że nie wiem o czym on pierdoli i że nie jestem żaden Waldemar i żeby mi nie zawracał dupy swoimi telemarketerskimi gównami a ten że dobrze wie, że Waldemar i że będzie wydzwaniał i rzucił słuchawką.
Ale mnie wkurwił z rana.
a mnie tak wydymalo jakbym mial balon w srodkuBrzuch nakurwia.
wez sie ogarnij, jak mozna sie matura przejmowac.. to co jest w tych gazetach w ogole nie odpowiada temu co bedzie na prawdziwej maturze, ktora jest BANALNA jak sie nie jest debilemKupione dziś 2 gazet z arkuszami z matmy.Kurna rozwiązuję, okazuje się najtrudniejszy ze wszystkich arkuszy jakie były, jprdl taka rzeź.Jeszcze w listopadzie były z tego samego wydawnictwa to dużo prostsze
Dobra, podniosłeś mnie na duchuwez sie ogarnij, jak mozna sie matura przejmowac.. to co jest w tych gazetach w ogole nie odpowiada temu co bedzie na prawdziwej maturze, ktora jest BANALNA jak sie nie jest debilem
ktora jest BANALNA jak sie nie jest debilem
Zeby bezrobotne seby i janusze na emeryturze mialy pierwszenstwo zakupu!Wbijam cwela KSW. Za to, że o godzinie 9 podają informację, że o 12 do sprzedaży wchodzą bilety na płytę. Przecież ludzie pracują! Nie rozumiem czemu nie dadzą informacji dzień wcześniej.
Fak ju ksw!
Seba i Karyna mają na drugą zmianę.Zeby bezrobotne seby i janusze na emeryturze mialy pierwszenstwo zakupu!
Może znów zapomniałeś po prostu zamówićWkurwia mnie to gdy zamawiam sobie żarcie przez neta, kurwy podają czas dostawy jakąś godzinę, czekam już 1,5h głodny i wkurwiony i jebani mają to centralnie w chuju. Jeszcze dzwonie do nich, pytam za ile będzie żarcie i odpowiedź, że kierowca już wyjechał - chuj, że powinien być już pół godziny temu.
Często są opóźnienia jak już jest opłacone. Mają wyjebane...Wkurwia mnie to gdy zamawiam sobie żarcie przez neta, kurwy podają czas dostawy jakąś godzinę, czekam już 1,5h głodny i wkurwiony i jebani mają to centralnie w chuju. Jeszcze dzwonie do nich, pytam za ile będzie żarcie i odpowiedź, że kierowca już wyjechał - chuj, że powinien być już pół godziny temu.
Jednak zamowilem o mnie zwodzili, 2h czekalem zamiast godziny, typ pojebal adresy i bylo chujowe.Może znów zapomniałeś po prostu zamówić
A jebnij im negatywna opinie to sie poplacza.Jednak zamowilem o mnie zwodzili, 2h czekalem zamiast godziny, typ pojebal adresy i bylo chujowe.
Bylem tak glodny ze nie moglem logicznie myslec
Nie mam konta na takich portalach, po prostu wiecej u nich nie zjem.A jebnij im negatywna opinie to sie poplacza.