GoldenTooth
BAMMA Heavyweight
ja mam 23 i juz coraz wiecej siwych zaczyna wyskakiwać ;/ chyba trzeba będzie zaopatrzyć się w:
![]()
No co Ty. Nie chcesz wyglądać jak Wiedzmin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja mam 23 i juz coraz wiecej siwych zaczyna wyskakiwać ;/ chyba trzeba będzie zaopatrzyć się w:
![]()
No co Ty. Nie chcesz wyglądać jak Wiedzmin?
Najchjowszy podobno.ja mam 23 i juz coraz wiecej siwych zaczyna wyskakiwać ;/ chyba trzeba będzie zaopatrzyć się w:
![]()
Zrób sobie trwałą.No to chuj, zostało farbowanie![]()
chyba na brodzieZrób sobie trwałą.

Nie wiem czy to już ten wiek, żeby trzeba było walczyć z tedtosteronem. Ja sobie wrzuciłem teraz suplementacje palmą sabałową i pewnie zacznę używać takiego szamponu-ale mam 36 lat. Choć u mnie, w rodzinie ludzie raczej nie łysieją a siwieć zaczynają w okolicy 70-tki.No to chuj, zostało farbowanie![]()
Dzisiaj po wyjściu z pracy wszyscy mnie wkurwiają. A to typ wchodzi mi pod nogi mimo że ma w chuj miejsca na rynku wolne. Potem babcia przepycha się do tramwaju. Następnie typiara wstaje z krzesła i się przedziera do drzwi w momencie kiedy ścisk, a tramwaj dalej jedzie. Po chuj ona wstaje? To nie formuła 1, nie odjedzie w sekundę. Potem wysiadam idę już do domu i jakaś cyganka czy coś takiego idzie (wlecze się) całą szerokością chodnika bo połowę majątku niesie i ani na przepraszam, ani nic nie reaguje...
Jakoś dotarłem ale co się nawkuriwałem to chyba szybciej umrę
http://img.myepicwall.com/2016/03/7f53897992ff503109493e13151565cf.webm

Z tego aliexpress rzeczywiście jest za darmo przesyłka?Przy zakupie telefonu kupiłem do niego case, chciałem solidny więc wziąłem oryginał Asusa za 60 zł. Po kilku upadkach (robotę zrobił bo telefon nietknięty) już tak popękał że rozglądałem się za czymś nowym. Zamówiłem jakieś coś z alliexpress i to gówno za 1 dolara okazało się lepsze. Wkurwiłem się, ale lekko.
Tak.Z tego aliexpress rzeczywiście jest za darmo przesyłka?
Ale do akcesoriów wysyłka płatna jest bez sensu, bo wychodzi 10 x drożej ;-)Podstawowa i dość długa jest zawsze darmowa, płatne są szybsze warianty.
Bolało oglądanie tej drugiej połowy tyle powiem.Że zajebało mi neta na całą drugą połowę meczu Realu. Jebany homenet.
Że alko nie bardzo działa
Znam ten ból :(Że alko nie bardzo działa
Zwiększ volumen.Że alko nie bardzo działa
Zwiększ volumen.
Odstaw na dzień, dwa... Powinno pomóc ;)Próbowałem.
Po prostu działanie alko (nawet w większej ilości) nie daje oczekiwanych objawów, a jedynie zobojętnia juz zupełnie -a mi o to nie chodzi.
Ps. Może po prostu czas odstawić.