cRe
PRIDE FC Middleweight
Antek daj spokój, dzisiaj masz walkę.zgłaszam do prokuratury!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Antek daj spokój, dzisiaj masz walkę.zgłaszam do prokuratury!
Hehe dobrze skanalizowałem swoje negatywne emocje ;)Antek daj spokój, dzisiaj masz walkę.
Ciesz się, że masz tak troskliwego nauczyciela, który dba o twoją edukacje. Na pewno nie chce, żebyś skończył na ławeczce przed blokiem, chociaż z drugiej strony może słuchać Merzbowa:\Sąsiad, który używa niezidentyfikowanego sprzętu, brzmi jak upośledzona szlifierka, tylko dźwięk ma jakiś 30 razy bardziej wkurwiający. Usiedzieć nie można, uszy i głowa mnie już bolą. Mówię poważnie.
Chyba chce mnie zmusić do pójścia na wykład![]()
Ciesz się, że masz tak troskliwego nauczyciela, który dba o twoją edukacje. Na pewno nie chce, żebyś skończył na ławeczce przed blokiem, chociaż z drugiej strony może słuchać Merzbowa:\
Wkurwiają mnie jelita wieprzowe. Człowiek robi kiełbase domową, przedramiona napierdalają jak skurwesyn, otwieram paczke z jelitami...kurwa gorzej jak słuchawki po wyjęciu z kieszeni. Z 10 minut rozplątywania i weż tu teraz naciągnij na kijek od maszynki. Z 10 razy mi pęknęła, patrze na opakowanie "Made in China" wszystko kurwa jasne. Jutro wędze i chuj
Dziś urodziny więc staram się nie wkur@%#@ ale ponad 30l i widzę siwego włosa.... zawsze chciałem być młody i piękny ;P heh kur%?$%# teraz muszę być piękny i dojrzałykur&%#
![]()
Ciesz się, że w ogóle masz włosy.

Są też pozytywy. Młodszy już nie będziesz.Mam włosy ale spierniczone geny żeby tak młodo myć dojrzałym :) Ale dobra uwaga, pewne rzeczy są ponad nami![]()
stary, ja mam 26 i wyrywam czasem siwe wlosyDziś urodziny więc staram się nie wkur@%#@ ale ponad 30l i widzę siwego włosa.... zawsze chciałem być młody i piękny ;P heh kur%?$%# teraz muszę być piękny i dojrzałykur&%#
![]()
Lepiej siwe niż rudestary, ja mam 26 i wyrywam czasem siwe wlosy

Serio 26l i już siwe włosy? geny są bezlitosne![]()