Co mnie wku*wia

Sąsiad, który używa niezidentyfikowanego sprzętu, brzmi jak upośledzona szlifierka, tylko dźwięk ma jakiś 30 razy bardziej wkurwiający. Usiedzieć nie można, uszy i głowa mnie już bolą. Mówię poważnie.

Chyba chce mnie zmusić do pójścia na wykład :ashamed:

Sąsiad, który używa niezidentyfikowanego sprzętu, brzmi jak upośledzona szlifierka, tylko dźwięk ma jakiś 30 razy bardziej wkurwiający. Usiedzieć nie można, uszy i głowa mnie już bolą. Mówię poważnie.

Chyba chce mnie zmusić do pójścia na wykład :ashamed:
Ciesz się, że masz tak troskliwego nauczyciela, który dba o twoją edukacje. Na pewno nie chce, żebyś skończył na ławeczce przed blokiem, chociaż z drugiej strony może słuchać Merzbowa:\

Dzisiaj wsiadłem sobie do kolejki, i król tajniactwa czyli kanar, którego z kilometra było widać, jakiś młody szczyl przylatuje do mnie jakby złapał bandziora i mówi ceremonialne "bilety do kontroli". Wkurwiają mnie z reguły, więc narobiłem mu nadziei, zrobiłem 3 sekundową zwieszkę, udając że na niego nie patrze i powolnym ruchem mu dałem kartę miejską. Ale smutny był hehehe.

Wkurwiają mnie jelita wieprzowe. Człowiek robi kiełbase domową, przedramiona napierdalają jak skurwesyn, otwieram paczke z jelitami...kurwa gorzej jak słuchawki po wyjęciu z kieszeni. Z 10 minut rozplątywania i weż tu teraz naciągnij na kijek od maszynki. Z 10 razy mi pęknęła, patrze na opakowanie "Made in China" wszystko kurwa jasne. Jutro wędze i chuj

Ciesz się, że masz tak troskliwego nauczyciela, który dba o twoją edukacje. Na pewno nie chce, żebyś skończył na ławeczce przed blokiem, chociaż z drugiej strony może słuchać Merzbowa:\

Nigdy tej płyty mi się w całości nie chciało przesłuchać, ale ten motyw z otwieracza jest SUPER.

Wkurwiają mnie jelita wieprzowe. Człowiek robi kiełbase domową, przedramiona napierdalają jak skurwesyn, otwieram paczke z jelitami...kurwa gorzej jak słuchawki po wyjęciu z kieszeni. Z 10 minut rozplątywania i weż tu teraz naciągnij na kijek od maszynki. Z 10 razy mi pęknęła, patrze na opakowanie "Made in China" wszystko kurwa jasne. Jutro wędze i chuj

W kondona trzeba było wciskać kiełbachę

Dziś urodziny więc staram się nie wkur@%#@ ale ponad 30l i widzę siwego włosa.... zawsze chciałem być młody i piękny ;P heh kur%?$%# teraz muszę być piękny i dojrzały :lol::lol: kur&%# :lol:

Wkurwia mnie to ze 8h nie starcza mi w pracy...ze nie mam nawet kiedy odebrać nadgodzin...i jeszcze teraz po 20 zasiądę do kompa coś robić na jutro zamiast chillowac bo taki ze mnie porządny pracownik....i to tez mnie wkurwia :)

Dziś urodziny więc staram się nie wkur@%#@ ale ponad 30l i widzę siwego włosa.... zawsze chciałem być młody i piękny ;P heh kur%?$%# teraz muszę być piękny i dojrzały :lol::lol: kur&%# :lol:
stary, ja mam 26 i wyrywam czasem siwe wlosy

Wkurwia mnie, że nie mogłem sie wyluzować na saunie, bo ciągle w bani mi siedzi , że mi stanie

samochód ze zjebanym aku, ofcourse

Od pół roku szukam innej pracy i wysyłam średnio 2 cv dziennie, a mimo to nikt mi nawet nie odpisał żebym spierdalał.

Raz tylko zadzwonili do mnie z Ercipola, ale zdecydowanie nie chce robic w IT, bo to nie jest praca dla mnie.

Dalem dupy nie robiąc wyższego kiedy był na to czas. Może wtedy by ktoś się odezwał.

Serio 26l i już siwe włosy? geny są bezlitosne :wink:

Ja mam 19 i trochę siwych włosów... tzn. jak ktoś się nie przyglądnie, to nie zauważy, ale jak ktoś popatrzy przez 5 sekund na moją głowę to rzuci "o kurwa ile Ty masz siwych włosów"

ja mam 23 i juz coraz wiecej siwych zaczyna wyskakiwać ;/ chyba trzeba będzie zaopatrzyć się w:
DX2-szampon-przeciw-siwieniu-wlosow.jpg

Back