D
Deleted member 2903
Guest
Przecież od dawna wiadomo, co rozkurwia jelita.
GLUTEN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czytaj ze zrozumienie takuje nie dopełna bo się spiesze nie jak patologia kibicowska za 20 pln do civica 92 rokNo to jak Cię nie stać żeby zalać do pełna i tak się stresujesz to kup sobie Ciqueczento to mniej Ci spali i rzadziej będziesz musiał tankowac![]()
Byłeś już na badaniach mordko gastro-kolono skopia? :Dale ten chujek ma problemy tak jak ja, wole zeby mi powiedzial co juz wyprobowal na sobie :D
utrudnia w chuj.. potrzebuje ze 40min na kibel, na jednym razie dziennie sie nie konczy. bebechy mi swiruja czasem, no i kurwa czasem jak cisne to pojawia sie krew, a to juz samo w sobie jest objawem jednej ze 150 chorob.. nawet pierdolonego raka :/Byłeś już na badaniach mordko gastro-kolono skopia? :D
Ja mam kolono 8 marca i będę wiedział co i jak. Raz jest lepiej, raz gorzej. Nie wiem czy mam WZJG, czy wątroba, trzustka, polipy na jelitach, czy zwykła nadwrażliwość jelit.
Na mnie dobrze działa kefir, tylko najzwyklejszy, bez mleka w proszku, czy innego gówna, ogórki kiszone, probiotyki, czyli flora jelitowa w tabsach. Samo mleko i biały chleb odstawiłem w pizdu, a przerzucam się chyba na czarny-kryminalny(teraz jem graham), taki o którym rapował Popek. Mocno smażone rzeczy i obżeranie się po nocach to dla mnie zabójstwo. Średnio przyswajam sałatki (tylko jarzynowa jest ok), cytrusy, jebane pomidory, herbaty miętowe, napoje gazowane.
Powinieneś jeść rzeczy (warzywa, które dostarczają błonnik) przyrządzane na parze, jakieś zupy miksowane.
Najlepiej jakbyś poszedł na badania, bo i tak Cie to nie ominie. Wiadomo, że dopóki nie utrudnia Ci to życia to jest ok, ale pewnie objawy się nasilą ;)
No to idź do lekarza ;)utrudnia w chuj.. potrzebuje ze 40min na kibel, na jednym razie dziennie sie nie konczy. bebechy mi swiruja czasem, no i kurwa czasem jak cisne to pojawia sie krew, a to juz samo w sobie jest objawem jednej ze 150 chorob.. nawet pierdolonego raka :/
Moze masz celiaklie.Ja mam ten problem od 1,5 roku. Byłem u różnych specjalistów miałem kolo, gastro i usg, które niczego nie wykryły.
Na znieczuleniu w żyłę ;) Dzięki tak czy inaczej ;DJeśli masz na znieczuleniu ogólnym to luz :) Jeśli nie, to powodzenia, stary.
No właśnie chujowe o to chodzi :DCo to za życie gdy nie można opierdolić kebsa na szybko i zapić browarem. Przejebana sprawa, żeby nie było to też teoretycznie nie wszystko mi wolno ale w chuju mam to, że się tak wyrażę. Pewnie przyjdzie dzień, że będę tego żałował.
nie mam w stolcu, juz to obkminialem i najprawdopodobniej hemoroidy, bo kurwa sram normalnie i jak pocisne mocno juz na koncu to czasem wyleci i to zawsze jak dzien wczesniej opierdole cos gownianego :/ bo to nie, ze na papierze, tylko tak jakby mi ta kulka z krwia pekala i krew wylatuje troche. ide w tym tygodniu, bo juz o wkurwiajace jest. wrzody nie moga byc, bo przy wrzodach tez krew w kale jest, moj ojciec mial, a ojcu mojego ziomka pekly i wyladowal w szpitalu@Gaara lub może również oznaczać choćby to, że przetarłeś sobie tyłek papierem skoro tak często się wypróżniasz. Znam to autopsji, bo zwróciłem uwagę lekarzowi tuż przed kolo i mnie oświecił po badaniu :P Gorzej, jakby stolce były smoliste, bo to oznacza krew w kale i to może być powodem do zmartwień. Natomiast krew stricte czerwona, na papierze, to albo to co napisałem, albo hemoroidy. To drugie wydaje się być prawdopdobne, jeśli spędzasz dużo czasu na kiblu.
Ja mam ten problem od 1,5 roku. Byłem u różnych specjalistów miałem kolo, gastro i usg, które niczego nie wykryły. Znacznie mi pomogły priobiotyki(zazywam Biopron) i - uwaga - odstawienie glutenu. Gdy przez pierwszy tydzień nie tykałem niczego co zawierało gluten (a sprawdzałem każde opakowanie, przed zakupem) i w sobote zmiękłem jedząc bułkę na śniadanie, a później pijąc piwo, to w niedziele tak zdychałem, że nie byłem w stanie się ruszyć z domu.
@Shoocker Jeśli masz na znieczuleniu ogólnym to luz :) Jeśli nie, to powodzenia, stary.
Bo to jest cohones a nie cipkonesI za to lofciam cohones, tu faceci bez zbędnego pierdololo gadają o sraniu, hemoroidach, smolistyn stolcu, krwi z dupy i innych atrakcyjnościach tego świata :D
Raz w dupe to nie pedał, więc bez obaw!ide w tym tygodniu wkladac weza w dupala

5 lat temu
tu jest klucz :Djedzący szkło na obiad popijając przy okazji raket fjuel.
Ciekawy zestaw porównawczy.Ludzie bez kręgosłupów, krwawiące odbyty, wegetarianie
Odbyty krwawią, bo wylazły nimi kręgosłupy. Od jedzenia warzyw ;)Ciekawy zestaw porównawczy.
U mnie też wszyscy bracia mają i ojciec ;)moj ojciec mial

Tak się zastanawiam czy aby na pewno te forum jest dla nas? Ludzie bez kręgosłupów, krwawiące odbyty, wegetarianie. Jak zakładałem tu konto 5 lat temu to myślałem, że tu sami madafakerzy jarający się brutalnymi, krwawymi walkami w klatkach, jedzący szkło na obiad popijając przy okazji raket fjuel. Może warto zastanowić się nad zmianą nazwy forum na geriatriks.mmarocks.pl?
![]()

@Dominik Durniat ma inne zdanie na ten tematKrwawiących odbytów zapewne jest wiele, prawie każdy ma skrzywiony kręgosłup (jeśli nie moralny, to ten rzeczywisty), a wegetariankę mamy jedną (na dodatek to jedyna kobieta na forum, nie licząc kaczki). Interesujące, że nasz jedyny na forum szklanoszczęki akurat ją wyróżnił.![]()

uuuuuuuuuuuuuuuuu @Wewiur wpadeczka :D@Dominik Durniat ma inne zdanie na ten temat![]()
OCB. Dominik też jest rowerzystą?@Dominik Durniat ma inne zdanie na ten temat![]()