Co mnie wku*wia

Przecież od dawna wiadomo, co rozkurwia jelita.

GLUTEN

No to jak Cię nie stać żeby zalać do pełna i tak się stresujesz to kup sobie Ciqueczento to mniej Ci spali i rzadziej będziesz musiał tankowac :tiphatb:
Czytaj ze zrozumienie takuje nie dopełna bo się spiesze nie jak patologia kibicowska za 20 pln do civica 92 rok

ale ten chujek ma problemy tak jak ja, wole zeby mi powiedzial co juz wyprobowal na sobie :D
Byłeś już na badaniach mordko gastro-kolono skopia? :D
Ja mam kolono 8 marca i będę wiedział co i jak. Raz jest lepiej, raz gorzej. Nie wiem czy mam WZJG, czy wątroba, trzustka, polipy na jelitach, czy zwykła nadwrażliwość jelit.
Na mnie dobrze działa kefir, tylko najzwyklejszy, bez mleka w proszku, czy innego gówna, ogórki kiszone, probiotyki, czyli flora jelitowa w tabsach. Samo mleko i biały chleb odstawiłem w pizdu, a przerzucam się chyba na czarny-kryminalny(teraz jem graham), taki o którym rapował Popek. Mocno smażone rzeczy i obżeranie się po nocach to dla mnie zabójstwo. Średnio przyswajam sałatki (tylko jarzynowa jest ok), cytrusy, jebane pomidory, herbaty miętowe, napoje gazowane.
Powinieneś jeść rzeczy (warzywa, które dostarczają błonnik) przyrządzane na parze, jakieś zupy miksowane.
Najlepiej jakbyś poszedł na badania, bo i tak Cie to nie ominie. Wiadomo, że dopóki nie utrudnia Ci to życia to jest ok, ale pewnie objawy się nasilą ;)

Byłeś już na badaniach mordko gastro-kolono skopia? :D
Ja mam kolono 8 marca i będę wiedział co i jak. Raz jest lepiej, raz gorzej. Nie wiem czy mam WZJG, czy wątroba, trzustka, polipy na jelitach, czy zwykła nadwrażliwość jelit.
Na mnie dobrze działa kefir, tylko najzwyklejszy, bez mleka w proszku, czy innego gówna, ogórki kiszone, probiotyki, czyli flora jelitowa w tabsach. Samo mleko i biały chleb odstawiłem w pizdu, a przerzucam się chyba na czarny-kryminalny(teraz jem graham), taki o którym rapował Popek. Mocno smażone rzeczy i obżeranie się po nocach to dla mnie zabójstwo. Średnio przyswajam sałatki (tylko jarzynowa jest ok), cytrusy, jebane pomidory, herbaty miętowe, napoje gazowane.
Powinieneś jeść rzeczy (warzywa, które dostarczają błonnik) przyrządzane na parze, jakieś zupy miksowane.
Najlepiej jakbyś poszedł na badania, bo i tak Cie to nie ominie. Wiadomo, że dopóki nie utrudnia Ci to życia to jest ok, ale pewnie objawy się nasilą ;)
utrudnia w chuj.. potrzebuje ze 40min na kibel, na jednym razie dziennie sie nie konczy. bebechy mi swiruja czasem, no i kurwa czasem jak cisne to pojawia sie krew, a to juz samo w sobie jest objawem jednej ze 150 chorob.. nawet pierdolonego raka :/

utrudnia w chuj.. potrzebuje ze 40min na kibel, na jednym razie dziennie sie nie konczy. bebechy mi swiruja czasem, no i kurwa czasem jak cisne to pojawia sie krew, a to juz samo w sobie jest objawem jednej ze 150 chorob.. nawet pierdolonego raka :/
No to idź do lekarza ;)
Krew nie zawsze oznacza raka. Jeżeli nie ma gorączki, utraty wagi, czy utarty żelaza we krwi, to nie ma się czym martwić. Sam sobie tak powtarzam :D No, ale serio wkurwiająca sprawa ;)

@Gaara lub może również oznaczać choćby to, że przetarłeś sobie tyłek papierem skoro tak często się wypróżniasz. Znam to autopsji, bo zwróciłem uwagę lekarzowi tuż przed kolo i mnie oświecił po badaniu :P Gorzej, jakby stolce były smoliste, bo to oznacza krew w kale i to może być powodem do zmartwień. Natomiast krew stricte czerwona, na papierze, to albo to co napisałem, albo hemoroidy. To drugie wydaje się być prawdopdobne, jeśli spędzasz dużo czasu na kiblu.

Ja mam ten problem od 1,5 roku. Byłem u różnych specjalistów miałem kolo, gastro i usg, które niczego nie wykryły. Znacznie mi pomogły priobiotyki(zazywam Biopron) i - uwaga - odstawienie glutenu. Gdy przez pierwszy tydzień nie tykałem niczego co zawierało gluten (a sprawdzałem każde opakowanie, przed zakupem) i w sobote zmiękłem jedząc bułkę na śniadanie, a później pijąc piwo, to w niedziele tak zdychałem, że nie byłem w stanie się ruszyć z domu.

@Shoocker Jeśli masz na znieczuleniu ogólnym to luz :) Jeśli nie, to powodzenia, stary.

giphy.gif

Ja mam ten problem od 1,5 roku. Byłem u różnych specjalistów miałem kolo, gastro i usg, które niczego nie wykryły.
Moze masz celiaklie.
Co do smolistych stolców, to bardziej jak z gornego odcinka ukł.pok.kapie ( choć pewnosci nie mam)? np.gdy wrzody pękają w żoładku. Im niżej chujnia z patatajnią, tym krew bardziej czerwona. I fakt, najbardziej z guzków krwawicznych może dawać. Co do podcierania dupy, polecam odstawić papier ścierny i wziąć moze husteczki higieniczne

Co to za życie gdy nie można opierdolić kebsa na szybko i zapić browarem. Przejebana sprawa, żeby nie było to też teoretycznie nie wszystko mi wolno ale w chuju mam to, że się tak wyrażę. Pewnie przyjdzie dzień, że będę tego żałował.

A co mnie wkurwia? To, że przez cały dzień czuję się jak kupa (nie, nie smolista), może jakiś wirus atakuje i oby to nie była świńska grypa oraz to, że zapowiadają jakieś śnieżyce... No kurwa. Wiosno napierdalaj. #teamWiosna #teamJebaćZimę

Jeśli masz na znieczuleniu ogólnym to luz :) Jeśli nie, to powodzenia, stary.
Na znieczuleniu w żyłę ;) Dzięki tak czy inaczej ;D
Co to za życie gdy nie można opierdolić kebsa na szybko i zapić browarem. Przejebana sprawa, żeby nie było to też teoretycznie nie wszystko mi wolno ale w chuju mam to, że się tak wyrażę. Pewnie przyjdzie dzień, że będę tego żałował.
No właśnie chujowe o to chodzi :D

@Gaara lub może również oznaczać choćby to, że przetarłeś sobie tyłek papierem skoro tak często się wypróżniasz. Znam to autopsji, bo zwróciłem uwagę lekarzowi tuż przed kolo i mnie oświecił po badaniu :P Gorzej, jakby stolce były smoliste, bo to oznacza krew w kale i to może być powodem do zmartwień. Natomiast krew stricte czerwona, na papierze, to albo to co napisałem, albo hemoroidy. To drugie wydaje się być prawdopdobne, jeśli spędzasz dużo czasu na kiblu.

Ja mam ten problem od 1,5 roku. Byłem u różnych specjalistów miałem kolo, gastro i usg, które niczego nie wykryły. Znacznie mi pomogły priobiotyki(zazywam Biopron) i - uwaga - odstawienie glutenu. Gdy przez pierwszy tydzień nie tykałem niczego co zawierało gluten (a sprawdzałem każde opakowanie, przed zakupem) i w sobote zmiękłem jedząc bułkę na śniadanie, a później pijąc piwo, to w niedziele tak zdychałem, że nie byłem w stanie się ruszyć z domu.

@Shoocker Jeśli masz na znieczuleniu ogólnym to luz :) Jeśli nie, to powodzenia, stary.
nie mam w stolcu, juz to obkminialem i najprawdopodobniej hemoroidy, bo kurwa sram normalnie i jak pocisne mocno juz na koncu to czasem wyleci i to zawsze jak dzien wczesniej opierdole cos gownianego :/ bo to nie, ze na papierze, tylko tak jakby mi ta kulka z krwia pekala i krew wylatuje troche. ide w tym tygodniu, bo juz o wkurwiajace jest. wrzody nie moga byc, bo przy wrzodach tez krew w kale jest, moj ojciec mial, a ojcu mojego ziomka pekly i wyladowal w szpitalu

wlasnie byl u mnie ziomek przyniesc prowiant i powiedzial mi, ze mial dokladnie to samo, identyczne objawy co ja, jasna krew, lekarz mu powiedzial, ze hemoroidy. mowil ze na badaniu spal 20 minut i wszystko bylo git, troche mnie uspokoil, ide w tym tygodniu wkladac weza w dupala

Tak się zastanawiam czy aby na pewno te forum jest dla nas? Ludzie bez kręgosłupów, krwawiące odbyty, wegetarianie. Jak zakładałem tu konto 5 lat temu to myślałem, że tu sami madafakerzy jarający się brutalnymi, krwawymi walkami w klatkach, jedzący szkło na obiad popijając przy okazji raket fjuel. Może warto zastanowić się nad zmianą nazwy forum na geriatriks.mmarocks.pl?
:lol:

Tak się zastanawiam czy aby na pewno te forum jest dla nas? Ludzie bez kręgosłupów, krwawiące odbyty, wegetarianie. Jak zakładałem tu konto 5 lat temu to myślałem, że tu sami madafakerzy jarający się brutalnymi, krwawymi walkami w klatkach, jedzący szkło na obiad popijając przy okazji raket fjuel. Może warto zastanowić się nad zmianą nazwy forum na geriatriks.mmarocks.pl?
:lol:

Madafakerzy to zawodnicy/trenerzy. My jesteśmy tylko żałosnymi pizdami zza ekranów swoich kompów

Na dodatek z krwawiącymi dupami
giphy.gif

Jebany śnieg z deszczem. I jebane postawienie przed faktem dokonanym, że jest szkolenie przez co będę dłużej w robocie.

Krwawiących odbytów zapewne jest wiele, prawie każdy ma skrzywiony kręgosłup (jeśli nie moralny, to ten rzeczywisty), a wegetariankę mamy jedną (na dodatek to jedyna kobieta na forum, nie licząc kaczki). Interesujące, że nasz jedyny na forum szklanoszczęki akurat ją wyróżnił. :wink:

Back