Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bez kitu. Mówię święta są, atmosfera taka miła, dam rybie szanse. Szybko się poddałem. Halibut drugim użytkownikiem cohones którego postów nie czytam, tym bardziej jak widzę, że kolejne 10 postów w danym temacie też są jego...Wkurwia mnie to, ze robi offtop w każdym możliwym temacie.
Bez kitu. Mówię święta są, atmosfera taka miła, dam rybie szanse. Szybko się poddałem. Halibut drugim użytkownikiem cohones którego postów nie czytam, tym bardziej jak widzę, że kolejne 10 postów w danym temacie też są jego...
Bez kitu. Mówię święta są, atmosfera taka miła, dam rybie szanse. Szybko się poddałem. Halibut drugim użytkownikiem cohones którego postów nie czytam, tym bardziej jak widzę, że kolejne 10 postów w danym temacie też są jego...
W każdym temacie piszesz, że piszesz tylko w jednym temacie. Nie bez powodu Szady wyłączył ci dostęp do pogotowia sercowego, a by wyłapać bana na HP to trzeba być oryginalnym jak @mahonekDo tego macie paranoje- napisze cos w jednym temacie a slucham ze pisze w KAZDYM mozliwym temacie.
Masa osob pisze w wielu tematach wiecej ode mnie, czesto offtopujac

W tym roku jest nowość!Wkurwia mnie całe to zamieszanie z sylwestrem, zamawianie loży, miejsc w klubie, zbieranie ekipy, a koniec końców i tak skończy się jak co roku...![]()
Czasami tez tak mam. Nie wiem czy to stres jakis czy ki chuj.Wkurwia mnie dzisiejsze samopoczucie, w zasadzie mam tak od kilku dni, jakbym ciąże złapał: ciągle mnie mdli:(
Stres nie. Nie tym razem. Ale stres permamenrny tak robi.Czasami tez tak mam. Nie wiem czy to stres jakis czy ki chuj.
Ja robie wielka pizze, podzielona na 4 rozne czesci. Tvn to krakow? U nas tvp2 z wroclawiem w roli glownej :)U mnie sylwester z tvnem, zona, corka i zapiekanka z nachosami. I to wszystko bez rezerwacji. Bogactwo, hehe.
Robisz taki tort, gdzie masz tyle składników, gdzie w pizzerii podzielony byłyby na 4 pizze, czy taką skromną (2 kukurydze na krzyż, kawałek salami) ?Ja robie wielka pizze, podzielona na 4 rozne czesci. Tvn to krakow? U nas tvp2 z wroclawiem w roli glownej :)
Nie no ja lubie mega oblozona, wiec moja polowa na bogato, a zona i dzieci jak beda chcieli :)Robisz taki tort, gdzie masz tyle składników, gdzie w pizzerii podzielony byłyby na 4 pizze, czy taką skromną (2 kukurydze na krzyż, kawałek salami) ?
Czuję się zaproszony..;-))Nie no ja lubie mega oblozona, wiec moja polowa na bogato, a zona i dzieci jak beda chcieli :)
Pewnie bedzie impreza morsow. Polecam.Offtop wymuszony:
Co w sylwestra mozna robic w Gdyni? Cos ciekawego sie dzieje, koncertowanie?
Pewnie bedzie impreza morsow. Polecam.
Kupujemy kominiarki?Mnie wkurwilo dzisiaj, ze ja na 350 tys. $ muszę pracować pierdyliard lat, a Masa piszę: Hm, 350tys.$ to zysk z jednego tira, w sumie zerowe ryzyko, nawet przy niepowodzeniu biznesu.
Nosz kurwa, ja pierdole, chuj w dupe kurwa mać.
Kurwa i jak tu uczciwie dzierżyć w tym kraju, no jak? Niestety nie mam jaj, żeby zostać bandytą, a może i stety....Kupujemy kominiarki?
Ja już mam, tira też poprowadze jak będzie trzeba.Kupujemy kominiarki?