Co mnie wku*wia

@mat01 przyznaj ze to Ty zrobiles offtop :)
A ty znajdz inny temat w ktorym niby zrobilem offtop :)

Tymczasem dobranoc. Do zobaczenia w HP
No ja. A gdzie mam się spytać jak w HP pisać nie możesz?
Już się tak ludzie na tego halibuta nie wkurwiajcie o wszystko.

Wkurwia mnie to, ze robi offtop w każdym możliwym temacie.
Bez kitu. Mówię święta są, atmosfera taka miła, dam rybie szanse. Szybko się poddałem. Halibut drugim użytkownikiem cohones którego postów nie czytam, tym bardziej jak widzę, że kolejne 10 postów w danym temacie też są jego...

Bez kitu. Mówię święta są, atmosfera taka miła, dam rybie szanse. Szybko się poddałem. Halibut drugim użytkownikiem cohones którego postów nie czytam, tym bardziej jak widzę, że kolejne 10 postów w danym temacie też są jego...

Nie poplacz sie

Nie poplacz sie. To straszne, czasem ktos ze mna rozmawia. Powinno sie tego zakazac na forach. Masa osob pisze w wielu tematach wiecej ode mnie, czesto offtopujac jak pieprzenie o ciotce w pogotowiu sercowym na kilka stron, ale w jednym temacie napisze pare postow Halibut z kims i wielka tragedia.
Zaraz Masu da lajka jak zwykle to robi tym gimbusiarskkm zwyczajem i bedziecie sobie mogli razem ponarzekac jak to Halibut Was krzywdzi swoja obecnoscia.

Do tego macie paranoje- napisze cos w jednym temacie a slucham ze pisze w KAZDYM mozliwym temacie.

Jak dla mnie to napisze cos tylkl w jednym, obojetnie gdzie, a i tak sracie dupy ze smialem sie wypowiedziec, i jeszcze pieprzycie ze robie to wszedzie. Kurwa, od tygodnia napisalem cos w dwoch watkach, dwa razy wieczorem. Jak inaczej to nazwac jak nie paranoja? W dodatku to nie ja zaczynalem rozmowy.
.

Do tego macie paranoje- napisze cos w jednym temacie a slucham ze pisze w KAZDYM mozliwym temacie.
W każdym temacie piszesz, że piszesz tylko w jednym temacie. Nie bez powodu Szady wyłączył ci dostęp do pogotowia sercowego, a by wyłapać bana na HP to trzeba być oryginalnym jak @mahonek
Nic do ciebie nie mam, może na zywo jesteś spoko ziomek, nie wiem. Zwyczajnie twój internetowy styl bycia jest dla mnie ciężki do przyswojenia.

I nie musisz odpowiadać na ten post. Pozdrawiam. Andrzej.

Wkurwia mnie dzisiejsze samopoczucie, w zasadzie mam tak od kilku dni, jakbym ciąże złapał: ciągle mnie mdli:(

W pogotowiu dostalem bana za somentowanie prywatnego zdjecia innego usera. Tam niczym nie spamowalem. W temacie o pracy rozmawialem o pracy. Tutaj chlopaki sie mnie o cos zapytali i odpowiadalem, potem gadali miedzy soba o bocznicach kolejowych. Tyle.

Masa osob pisze w wielu tematach wiecej ode mnie, czesto offtopujac

Co prawda, to prawda...

Wkurwiłem się rano. Żarówka jak na złość przestała świecić, do tego w pracy coś tam mi nie działa. Ogólnie końcówka roku chujowa :/ dobrze, że od jutra wolne 4 dni i potem urlop 7-8 stycznia...

Wkurwia mnie całe to zamieszanie z sylwestrem, zamawianie loży, miejsc w klubie, zbieranie ekipy, a koniec końców i tak skończy się jak co roku...:bad::bad::bad:

Wkurwia mnie całe to zamieszanie z sylwestrem, zamawianie loży, miejsc w klubie, zbieranie ekipy, a koniec końców i tak skończy się jak co roku...:bad::bad::bad:
W tym roku jest nowość!
Obok Inoki-Boom-Ba-Yae mamy Rizin FF. A mam nadzieję, że jeszcze coś ciekawego Japonia nam przyniesie, co oczywiście da się na streamie obejrzeć.
Sylwester jak co roku obchodzić będziemy na czas japoński!

U mnie sylwester z tvnem, zona, corka i zapiekanka z nachosami. I to wszystko bez rezerwacji. Bogactwo, hehe.
Ja robie wielka pizze, podzielona na 4 rozne czesci. Tvn to krakow? U nas tvp2 z wroclawiem w roli glownej :)

Ja robie wielka pizze, podzielona na 4 rozne czesci. Tvn to krakow? U nas tvp2 z wroclawiem w roli glownej :)
Robisz taki tort, gdzie masz tyle składników, gdzie w pizzerii podzielony byłyby na 4 pizze, czy taką skromną (2 kukurydze na krzyż, kawałek salami) ?

Robisz taki tort, gdzie masz tyle składników, gdzie w pizzerii podzielony byłyby na 4 pizze, czy taką skromną (2 kukurydze na krzyż, kawałek salami) ?
Nie no ja lubie mega oblozona, wiec moja polowa na bogato, a zona i dzieci jak beda chcieli :)

Wkurwia mnie, że dziecku wychodzą piątki, jest marudne i moja żona chodzi ledwo żywa z tego powodu, bo musi to znosić.

Mnie wkurwilo dzisiaj, ze ja na 350 tys. $ muszę pracować pierdyliard lat, a Masa piszę: Hm, 350tys.$ to zysk z jednego tira, w sumie zerowe ryzyko, nawet przy niepowodzeniu biznesu.

Nosz kurwa, ja pierdole, chuj w dupe kurwa mać.

Mnie wkurwilo dzisiaj, ze ja na 350 tys. $ muszę pracować pierdyliard lat, a Masa piszę: Hm, 350tys.$ to zysk z jednego tira, w sumie zerowe ryzyko, nawet przy niepowodzeniu biznesu.

Nosz kurwa, ja pierdole, chuj w dupe kurwa mać.
Kupujemy kominiarki?

Back