Co mnie wku*wia

To, że byłem w liceum głupi i olałem leczenie kanałowe w połowie zacczete(lub w połowie skończone) i wybrałem latanie do dziewczyny zamiast do dentysty by skończyć leczyć.
Teraz dziura w zębie napierdala że, aż to mnie wkurwia.
Wyrwij i po problemie :)

Vichy, ta firma kosmetyczna czasem robi u ciebie w hotelu szkolenia dla aptek. Ale ostatnio oszczędzają i wynajmuja sale w biurowcu za bonarką. Bez dobrego żarcia i daleko. #wymagania ;)
A, tak wiem. Często robią to prawda. L'oreal też.

W tym przypadku nie zadziała :)
Pewnie jedynka albo dwójką się popsuła ? Ehh ciężkie życie z tymi zębami. Ja rok temu z obiema szóstkami się pożegnałem i teraz musze wstawić nowe, bo zgryz nieprawidłowy będzie :(

Pewnie jedynka albo dwójką się popsuła ? Ehh ciężkie życie z tymi zębami. Ja rok temu z obiema szóstkami się pożegnałem i teraz musze wstawić nowe, bo zgryz nieprawidłowy będzie :(

Tak, głęboko, więc olałem, że mam wielką dziure, nie widać. A wiesz, kanałowę, wykopała dziurę głęboko, ale zatrute -to przez lata nic nie czułem. I ciekawe jakie gówno tam mi się zrobiło przez to, że olałem leczenie zaczęte.

Tak, głęboko, więc olałem, że mam wielką dziure, nie widać. A wiesz, kanałowę, wykopała dziurę głęboko, ale zatrute -to przez lata nic nie czułem. I ciekawe jakie gówno tam mi się zrobiło przez to, że olałem leczenie zaczęte.
szkoda serca - załatw to

jutro idę. Czemu serca?
Co ty rybo, nikt Ci nie mówił, że zepsute zęby mają negatywny pływ na serce? To ja jak miałem kołatanie 2 tygodnie to się mnie babka pytała, czy mam zęby zdrowe, a potem się okazało, że niedobory magnezu i potasu no i stres doszedł do tego.
Wkurwia mnie, że nie mogę zasnąć ;(

Co ty rybo, nikt Ci nie mówił, że zepsute zęby mają negatywny pływ na serce? To ja jak miałem kołatanie 2 tygodnie to się mnie babka pytała, czy mam zęby zdrowe, a potem się okazało, że niedobory magnezu i potasu no i stres doszedł do tego.

Polecam ziele męczennicy. Za 5 w każdym zielarskim.

polecam ziele naturalne, 2 buchy i kimasz jak dzidzia. ja teraz tez wpierdalam magnez codziennie tabsa

Wkurwia mnie pogoda od kilku dni. Jestem meteopata i jak cisnienie szaleje to chodze senny, rozdrazniony, wkurwiony. Chcialbym zeby w Polsce byl lepszy klimat bo badzmy szczerzy przez pol roku po prostu pizdzi.

Wkurwia mnie pogoda od kilku dni. Jestem meteopata i jak cisnienie szaleje to chodze senny, rozdrazniony, wkurwiony. Chcialbym zeby w Polsce byl lepszy klimat bo badzmy szczerzy przez pol roku po prostu pizdzi.
Wiater u nas na Maziowii niemiłosierny ze deszczem po ryju sieka, nie jest kolorowo.

kielonek wódki i jesteś jak nowy.
ja jestem z tych, ktorzy nie koncza na kielonku takze nie zaczynam :wink: nie lubie pol srodkow jak juz pije to musi byc zgon. Jak mam sobie wypic kielonka czy dwa piwa dla smaku to juz wole soku sie napic :wink:

No bywalem w Bergen w Norwegi a co?
Nic nic, myślałem może, ze pracujesz, pracowałeś dla firmy z trójmiasta , która spawa głównie na Skandynawię i są jednymi z lepszych specjalistów w kraju.

Back