Co mnie wku*wia

@michi972
Są jakieś plusy. Jeszcze nie dostałeś bana za spamowanie, chamstwo, ani forumowiczom nie znudziło się Twoje narzekanie (do czasu mam nadzieję)

Ronda i Sobotta mi spierdolili kupony .Nie zdałem prawa jazdy , w szkole nic nie wskazuje abym zdał.Kurwa mać
Ale wygrałeś ze mną sig-beta łachudro Ty, kocmołuchu, sierściuchu Ty jeden. Smile madafaka.
smile.gif
A poza tym trzeba było się nie opierdalać, grać w gry na swoim wypasionym lapku i zachlewać cydrem.

No trzymaj mnie, kurwa to nie studia i sesja na poważnej uczelni, że czasami możesz ryć ile wlezie, ale nie zaliczyć. To zasrane liceum, tutaj trochę samozaparcia wystarczy nawet najsłabszym aby zdać z klasy do klasy..

Ile razy mam mówić że uczenie się nie= zdanie zawsze
Napisz jeszcze raz, tylko tak żeby wszyscy zrozumieli. Poooooooowooooli. Nie spiesz się, przemyśl wszystkie słowa w zdanie. Dlaczego nie zdasz skoro poświeciłeś mnóstwo czasu na naukę?

@Matszo92 lewatywa nie pomoże, w puste to i Salomon nie naleje :lol:. A tak szczerze nie ma ludzi którzy ze wszystkiego są zajebiści, oczywiście trafiają się ewenementy że mają same 6 ale nie mają życia prywatnego. Ja byłem przeciętny z matmy czy historii i zdawałem na 3, ale z biologii nie musiałem się uczyć bo mi to samo wchodziło. Jeśli nie mozesz się nauczyć bo nie wiem nei rozumiesz tego to musi Ci ktoś wyłumaczyć bo inaczej nic z tego

Wy się smiejecie, a ja na serio mam w klasie koleżankę, która jest strasznie ograniczona. Uczy się zawsze do wszystkiego, a rzadko coś zalicza. Dzisiaj na polskim napisała np. ,,kanał Lamanż " i ,,myśnik". Dodam, że chodzę do normalnego, czteroletmiego technikum.

Wy się smiejecie, a ja na serio mam w klasie koleżankę, która jest strasznie ograniczona. Uczy się zawsze do wszystkiego, a rzadko coś zalicza. Dzisiaj na polskim napisała np. ,,kanał Lamanż " i ,,myśnik". Dodam, że chodzę do normalnego, czteroletmiego technikum.
Niema smiacia:lol:

Kiedys w Podstawowce Koleszka poszedł do odpowiedzi

Pyta nauczycielka go opowiedz dzieje Bogumiła i Barbary
A on zaczyna ,Bogumiła była Biedna:rofl:
Jebłem ,Pałe wyłapał z miejsca

Niema smiacia:lol:

Kiedys w Podstawowce Koleszka poszedł do odpowiedzi

Pyta nauczycielka go opowiedz dzieje Bogumiła i Barbary
A on zaczyna ,Bogumiła była Biedna:rofl:
Jebłem ,Pałe wyłapał z miejsca
Ziomek w technikum na angielskim napisał kłin zamiast queen

Że dojebali mi kolejne kolokwium za tydzień, dzień po dniu matma i prawne syfy. Chuj dupa i kamieni kupa. Żeby mi wcześniej nie przełożyli kolokwium z matmy, to jutro miałbym spokój i jakoś lżej by to można było ogarnąć. Ale nie kurwa, akurat tak musiało paść.

Ból łba mnie wkurwia-walę codziennie po kilka kubków kawy złożonych z 2xespresso + capuccino i pod koniec dnia zaczyna mi powieka latać:(

To, że byłem w liceum głupi i olałem leczenie kanałowe w połowie zacczete(lub w połowie skończone) i wybrałem latanie do dziewczyny zamiast do dentysty by skończyć leczyć.
Teraz dziura w zębie napierdala że, aż to mnie wkurwia.

Back