Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
eeeeee tam@michi972
Są jakieś plusy. Jeszcze nie dostałeś bana za spamowanie, chamstwo, ani forumowiczom nie znudziło się Twoje narzekanie (do czasu mam nadzieję)
Ale wygrałeś ze mną sig-beta łachudro Ty, kocmołuchu, sierściuchu Ty jeden. Smile madafaka.Ronda i Sobotta mi spierdolili kupony .Nie zdałem prawa jazdy , w szkole nic nie wskazuje abym zdał.Kurwa mać
W tygodniu to praktycznie nie gramAle wygrałeś ze mną sig-beta łachudro Ty, kocmołuchu, sierściuchu Ty jeden. Smile madafaka.
A poza tym trzeba było się nie opierdalać, grać w gry na swoim wypasionym lapku i zachlewać cydrem.![]()
To co robisz zamiast się uczyć jak przystało na ucznia który chce zdać? Bijesz Niemca po kasku po szkole?W tygodniu to praktycznie nie gram
Ile razy mam mówić że uczenie się nie= zdanie zawszeTo co robisz zamiast się uczyć jak przystało na ucznia który chce zdać? Bijesz Niemca po kasku po szkole?
Napisz jeszcze raz, tylko tak żeby wszyscy zrozumieli. Poooooooowooooli. Nie spiesz się, przemyśl wszystkie słowa w zdanie. Dlaczego nie zdasz skoro poświeciłeś mnóstwo czasu na naukę?Ile razy mam mówić że uczenie się nie= zdanie zawsze
Bo po prostu chujowy ze mnie inktelektualistaNapisz jeszcze raz, tylko tak żeby wszyscy zrozumieli. Poooooooowooooli. Nie spiesz się, przemyśl wszystkie słowa w zdanie. Dlaczego nie zdasz skoro poświeciłeś mnóstwo czasu na naukę?
Nie rozumiem. Jesteś retarded? Uczysz się uczysz i nie możesz nauczyć.Bo po prostu chujowy ze mnie inktelektualista
Coś w ten deseńNie rozumiem. Jesteś retarded? Uczysz się uczysz i nie możesz nauczyć.
Wiesz, powiedziałbym bym Ci coś krzepiącego, ale mi się nie chce. Ja to byłem w liceum jak Conor Mcgregor, on kończy przeciwników w rundzie której chce, ja kończyłem z oceną jaką chciałem.Coś w ten deseń
znaczy debilCoś w ten deseń
Jak diagnoza taka, to może i leki mi doktor matszo zaleci?znaczy debil
Coś w czopkach.Jak diagnoza taka, to może i leki mi doktor matszo zaleci?
Jak diagnoza taka, to może i leki mi doktor matszo zaleci?

. A tak szczerze nie ma ludzi którzy ze wszystkiego są zajebiści, oczywiście trafiają się ewenementy że mają same 6 ale nie mają życia prywatnego. Ja byłem przeciętny z matmy czy historii i zdawałem na 3, ale z biologii nie musiałem się uczyć bo mi to samo wchodziło. Jeśli nie mozesz się nauczyć bo nie wiem nei rozumiesz tego to musi Ci ktoś wyłumaczyć bo inaczej nic z tegoTy tez jeszcze nie :DJeszcze nie dostałeś bana za spamowanie, chamstwo, ani forumowiczom nie znudziło się Twoje narzekanie (do czasu mam nadzieję)
Ty tez jeszcze nie :D
Niema smiaciaWy się smiejecie, a ja na serio mam w klasie koleżankę, która jest strasznie ograniczona. Uczy się zawsze do wszystkiego, a rzadko coś zalicza. Dzisiaj na polskim napisała np. ,,kanał Lamanż " i ,,myśnik". Dodam, że chodzę do normalnego, czteroletmiego technikum.

Ziomek w technikum na angielskim napisał kłin zamiast queenNiema smiacia
Kiedys w Podstawowce Koleszka poszedł do odpowiedzi
Pyta nauczycielka go opowiedz dzieje Bogumiła i Barbary
A on zaczyna ,Bogumiła była Biedna
Jebłem ,Pałe wyłapał z miejsca
Magnezuj.Ból łba mnie wkurwia-walę codziennie po kilka kubków kawy złożonych z 2xespresso + capuccino i pod koniec dnia zaczyna mi powieka latać:(
Musiałbym w pracy=nie nadążam z suplementacją:DMagnezuj.
Tzn?Musiałbym w pracy=nie nadążam z suplementacją:D
BTW Żona prosi żebyś dawał dobre oferty Vichy bo nie lubi jeździć na szkolenia na zadupie;)