Masta
Vale Tudo Championship
Ta kurwa całe życie rowerem ,butem i banem...To kompromitacja nie umieć samochodem jeździć po tylu jazdach (w zasadzie to umiem ,ale formalnie)...
:(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta kurwa całe życie rowerem ,butem i banem...To kompromitacja nie umieć samochodem jeździć po tylu jazdach (w zasadzie to umiem ,ale formalnie)...
Wiem ostatnio w formie jestem ;DWkurwia mnie, ze w co drugim temacie jest tyle gowna naskrobane
W podstawówce miałem , zdałem@michi972
Zacznij dostrzegać pozytywy w swoim życiu! Ciesz się, że po 18-nastce nie potrzebujesz karty rowerowej, bo przy Twoich umiejętnościach do emerytury zapiździałbyś z buta wszędzie
A ktoś kiedyś w historii Polski oblał egzamin na kartę rowerową?W podstawówce miałem , zdałem

Nie napisał za którym razem zdał, więc jest szansa;DA ktoś kiedyś w historii Polski oblał egzamin na kartę rowerową?![]()
Za pierwszymNie napisał za którym razem zdał, więc jest szansa;D
No to jak Ci tak dobrze poszło, to trzeba było zostać przy rowerzeZa pierwszym

Ja pierdolę ile razy mam wam tłumaczyć o przewadze samochoduNo to jak Ci tak dobrze poszło, to trzeba było zostać przy rowerze![]()
Nie awanturuj się. Agresor Ci się po alkoholu widać załącza.Ja pierdolę ile razy mam wam tłumaczyć o przewadze samochodu
Nie denerwuję się, ale dajcie spokój z tym "nie każdy to.. zostać przy tym..." wiedząc ,że to nie to samoNie awanturuj się. Agresor Ci się po alkoholu widać załącza.
Nie , dziś nie cydrJuż cydr poszedł w ruch?
@michi972 zbastuj póki co, bo mama przyjdzie powiedzieć "dobranoc" i będzie przypał jak Ci się język zacznie plątać
Dziś eksperymentuje, miesza, będzie pewnie rzygał.Już cydr poszedł w ruch?
Taaa jest! Jakby jutra miało nie być!Dziś eksperymentuje, miesza, będzie pewnie rzygał.
carpe diem!Dziś eksperymentuje, miesza, będzie pewnie rzygał.
Kiedy ja ją podarłem, serioJa sie wyjebałem na teorii,ale zaraz mogłem poprawić :D
@michi972 udowodnij, że nie jesteś trollem, wrzuć zdjęcie tej kartki z wynikiem negatywnym i napisz na niej coś od siebie.
Wszystkie 4?Kiedy ja ją podarłem, serio
A co nie mogęWszystkie 4?
heheszkiA co nie mogę
Znaczy nie 1 podarałem , 2 podarłem ,3 wyrzuciłem gdzieś w pizdu złożoną ,4 podarłemWszystkie 4?
Nie, mam deadline z przyjaciółmi .Mogę ci zaświadczenia o egzaminie jakieś pokazaćCzyli potwierdzone. @michi972 = troll. Chyba że udowodnisz w inny sposób. Zgaduje, że na zlot się nie wybierasz?
I napiszesz na nim coś od siebie? Najlepiej na tych czterech.Nie, mam deadline z przyjaciółmi .Mogę ci zaświadczenia o egzaminie jakieś pokazać

Co masz?Nie, mam deadline z przyjaciółmi