Co mnie wku*wia

Ty ,a za co ten pas masz?Ja już za niewinność raz bana miałem

Nie za niewinność i nie za trollowanie. @Szady chciał cię po prostu przekonać, żebyś swoją inteligencję wykorzystał ku chwale forum. Ja też jestem za tym bo masz potencjał. Trollować można w co 20-30 poście a nie robić z tego internetowej tożsamości ;)

Nie za niewinność i nie za trollowanie. @Szady chciał cię po prostu przekonać, żebyś swoją inteligencję wykorzystał ku chwale forum. Ja też jestem za tym bo masz potencjał. Trollować można w co 20-30 poście a nie robić z tego internetowej tożsamości ;)
Kiedy ja nie trolluję ,a w szkole to ja ledwo z klasy do klasy przechodzę.
Po prostu się nie nadaję na Jedi najwyraźniej,bo gniewu nie kontroluję (psychicznie)

Jakbyś przy mnie znieważał swoją matkę bez powodu, to choćbyś był Tysonem, to z pewnością doczekałoby się to mojej reakcji :) A Ty byś po prostu dostał plaskacza, "ojcowskiego" od rok starszego kolegi. Paradoks taki :)

Szczerze to ja rozumiem powiedziec na swojego partnera przezyje jak ktoz mowi "moja stara, moj stary". Ale nie na matke ktor Poswiecila Ci zycie i bol jakiego sobie nie wyobrazasz.

Pisałem już Wam kiedyś o tych jebanych dźwiękach zza ściany, które do mnie docierają. Akurat teraz miałem ogarnąć parę rzeczy na uczelnię (leci Arena Berserkerów, ale te pierwsze walki mnie nie interesują ;) ) a tu jeb - ściany zadrżaly . Sąsiad postanowił sobie posłuchać muzyki. Jebane basy. Pisałem Wam też, że raczej ja sam z tym nic nie zrobię, bo nie chce się narażać.

Parę minut minęło, a tu słyszę awanturę na korytarzu :)) hah. Sąsiad, chyba z piętra niżej, albo i niżej przyszedł upomnieć. Oczywiście mlody szczur coś tam pyskował, że do 22 może itp. Sąsiad ze smartfonem, wymachiwał, że dzwoni na policję. Potem jeszcze gadki, że on tylko prosi itp itd. Motyw taki - że teraz cisza. Słychać minimalnie jednak tą muzę, ale jest to jak najbardziej akceptowalne.

Ciekawi mnie czy ta wizyta przyniesie jakiś powazniejszy skutek. Głosny sąsiad mieszka od poł roku. Ja na wlasne oczy widzialem dzisiaj taka drugą dopiero interwencję. Ciekawe, czy za jakis czas znowu pojdą basy na full i wyyebane na sąsiadów. Oby tak nie było, bo ja :

a) nie chcę się użerać z patolą, dzwonić na policję, włóczyć po sądach ewentualnie, narażać na to, że kiedyś ktoś mnie pobije grupowo itp
b) przeprowadzać.

Cisza to IMO dobro luksusowe nr #1

@halibut

Pierwszy post - tak, oczywiście. Drugi - zawierał treść przeznaczoną do tematu o Arenie Berserkerów. Więc zedytowałem i napisałem, że się pomyliłem.

Poznański maraton. Całe miasto zablokowane, rozkład jazdy mpk i trasy wyjebane do góry girami i chociaż impreza zaczyna się o 9 to zmiany w komunikacji miejskiej już od 6. Super ruch kurwa. 40 minut dłużej wracałem do domu, z 3 możliwości tramwajowych ostał się jeden i to nie do końca, bo postanowił sobie skręcić 5 przystanków przed pętlom docelową. Do lasów się przenieść lub na obrzeża miasta nie kurwa samym środkiem się pchają. I to wszystko dlatego, że ludzie chcą sobie pobiegać, a mogli by jeść czpisy i siedzieć w chatach:boystop:

Kurwa jak ja bym chciał wpaść na zlot cohones. Zobaczyć w końcu tych wszystkich ludzi z którymi piszę na forum od sześciu prawie lat...

Ty i tak powineneś mieć wbitego cwela, bo kurwa ile razy mam Ci mówić, że czas się spotkać na żywo? :D:D

To właśnie pasuje do tematu "Co mnie wku*wia" - nawet jak odbędzie się 20 zlotów cohones, to niektórzy wiecznie będą mieli jakąś wymówkę, żeby się nie pojawić.

To właśnie pasuje do tematu "Co mnie wku*wia" - nawet jak odbędzie się 20 zlotów cohones, to niektórzy wiecznie będą mieli jakąś wymówkę, żeby się nie pojawić.
Chuj ze zlotami, ale jak chłopaki są z jednego miasta, nie są abstynentami, i nie spotykają się przy okazji KSW to jest to skandal. Ile razy trzeba pisac ze MMA w kumatym gronie to inna bajka :(

ja jakbym byl we wro i lecialaby jakas gala to zaraz bym chlopakow stad zbieral, kurwa poogladac walki z ogarnietymi typami to jest cos, tak to zawsze sam

Czemu w pierdolonych blokach zawsze sie muszą trafić sąsiedzi wieśniaki? Tacy, którzy mają zasranego yorka, którego nie potrafią ulożyc i gówno szczeka z byle powodu, tacy dla których słuchanie na cały regulator disco-polo to norma. Skąd siętakie nicnieznaczące ścierwa biorą, ja się pytam?

Czemu nie moge legalnie takich ludzi zabić?

To zróbcie kurwa zlot gdzieś, gdzie nie mam 500km to się pojawię, bo będzie mnie na to stać ? Nie lubię takiego pierdolenia jak się czyjejś sytuacji nie zna. Biedny nie jestem, ale jednak student i jakoś hajsem inteligentnie zarządzać muszę :) I mówię, nie oczekuje dopasowania miejsca zlotu do moich możliwości, tylko te pierwsze zdanie to tak jako odpowiedź zfrustrowanego człowieka :)

@Mojso Od ostatniego opierdolu jeszcze weekendu nawet nie było (no dobra teraz jest) :D w ten nie mogłem, bo wrócilem do domu na ten weekend, ale spokojnie, w końcu się złapiemy :) Musimy kuźwa :d

To zróbcie kurwa zlot gdzieś, gdzie nie mam 500km to się pojawię, bo będzie mnie na to stać ? Nie lubię takiego pierdolenia jak się czyjejś sytuacji nie zna. Biedny nie jestem, ale jednak student i jakoś hajsem inteligentnie zarządzać muszę :) I mówię, nie oczekuje dopasowania miejsca zlotu do moich możliwości, tylko te pierwsze zdanie to tak jako odpowiedź zfrustrowanego człowieka :)

@Mojso Od ostatniego opierdolu jeszcze weekendu nawet nie było (no dobra teraz jest) :D w ten nie mogłem, bo wrócilem do domu na ten weekend, ale spokojnie, w końcu się złapiemy :) Musimy kuźwa :d
Gdzie mieszkasz teraz?

Back